ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μην μετακινείστε άσκοπα εάν δεν έχετε δουλειές - Φοράμε μάσκα για να προστατέψουμε όσους αγαπάμε και κλείνουμε τα αυτιά στις σειρήνες του λαϊκισμού

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Μην μετακινείστε άσκοπα εάν δεν έχετε δουλειές - Φοράμε μάσκα για να προστατέψουμε όσους αγαπάμε και κλείνουμε τα αυτιά στις σειρήνες του λαϊκισμού

 


Το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος δείχνει μια εικόνα που προβληματίζει. Το να επιστρέψουμε στα sms είναι κάτι το οποίο δεν θα ήταν ευχάριστο για κανέναν αλλά αναγκαίο αφού τα νοσοκομεία γεμίζουν και το σύστημα υγείας της χώρας μας νοσεί εδώ και δεκαετίες. 

Δεν θεωρούμε πως κανένας 65αρης κινείται άσκοπα άλλωστε οι περισσότεροι πλέον αναγκάζονται να δουλεύουν ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Και όσοι δουλεύουν θεωρούνται τυχεροί αφού η ανεργία άρχισε πάλι να ανεβαίνει επικίνδυνα. 

Η εικόνα της οικονομίας είναι οικτρή ,τα σοβαρά ΜΜΕ της πατρίδας μας το αναφέρουν διαρκώς. Τα επίσημα στοιχεία είναι ανησυχητικά αλλά περισσότερο ανησυχητικό είναι η ελαφρότητα με την οποία το Ελληνικό Κράτος αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας.

Όσοι δεν έχετε δουλειές μην μετακινείστε άσκοπα και φοράτε μάσκες γιατί εάν γίνετε ασυμπτωματικοί φορείς του θανατηφόρου  ιού κινδυνεύουν συγγενικά σας ηλικιωμένα πρόσωπα. 

Δεν βγαίνουμε εύκολα από όλο αυτό , ακόμα και το εμβόλιο που φυσικά είναι ανάσα αλλά όχι λύση αργεί και δεν φαίνεται ελπίδα στον ορίζοντα για φάρμακο που θα καταπολεμά αποτελεσματικά έναν θανατηφόρο ιό που δημιούργησε το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας στα εργαστήριά του. 

Οι ΗΠΑ θα τιμωρήσουν παραδειγματικά την Κίνα και όσους την υποστηρίζουν , πάνω από 200.000 Αμερικανοί πολίτες νεκροί δεν θα μείνουν χωρίς να δικαιωθούν. Οι ΗΠΑ δεν είναι κράτος-παρίας και μπορεί και οικονομικά αλλά και στρατιωτικά να τιμωρήσει όσους επιβουλεύονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: