ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αρθρογραφούν και "ψεκασμένοι" στο site του Γαβριήλ Αραμπατζή - Σε λίγο θα τον περάσει και η "Θέση της Ηλιούπολης" σε επισκεψιμότητα

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αρθρογραφούν και "ψεκασμένοι" στο site του Γαβριήλ Αραμπατζή - Σε λίγο θα τον περάσει και η "Θέση της Ηλιούπολης" σε επισκεψιμότητα


 Άρθρα που παραπληροφορούν τους δημότες μας για τάχα επιβάρυνση της υγείας μας από το ΚΥΤ στον Υμηττό  στο site του Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Δεν ξέρουμε ποια ακριβώς "επιστήμη" εκπροσωπεί ένας κύριος Ανδρικόπουλος αλλά προφανώς θα φροντίσουμε να μάθουμε εάν υπηρετεί στο στρατό αφού ΨΕΥΤΕΣ δεν έχουν θέση σε αυτόν. Το ΚΥΤ στον Υμηττό λειτουργεί με όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας του Ελληνικού κράτους και προφανώς ο ΑΔΜΗΕ έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν πως η ακτινοβολία είναι σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από τα επιτρεπτά. 

Το να μπλέκει τις επιπτώσεις που έχει η ακτινοβολία σε ένα κείμενο για το ΚΥΤ στον Υμηττό και να φιλοξενείται από site υποψηφίου δημάρχου είναι εξοργιστικό. 

Όχι κ. Ανδρικόπουλε το Κράτος μας δεν είναι δολοφόνος για να επιτρέπει την λειτουργία ενός ΚΥΤ απορώ πως εξακολουθείς και υπηρετείς ένα κράτος "δολοφόνο" που επιτρέπει εδώ και 20 χρόνια την λειτουργία του ΚΥΤ

Άμα είσαι "ψεκασμένος" δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να τρομοκρατείς τους δημότες για φαντασίες που έχεις. Γιατί γνώσεις προφανώς και δεν έχεις αφού θεωρείς πως όλο το ΚΡΑΤΟΣ συνωμοτεί εδώ και χρόνια για να πεθάνει τους κατοίκους μας. 

Η απόφαση του ΣτΕ την οποία έχω στην κατοχή μου , δεν μιλάει πουθενά για προβλήματα υγείας απλώς ζητάει την μεταφορά του ΚΥΤ επειδή είναι μέσα στη Β' ζώνη του Υμηττού. 

Μια μεταφορά που δεν θα γίνει ΠΟΤΕ αφού προφανώς και οι ανεύθυνοι δικαστικοί που πήραν την εν λόγω απόφαση δεν έλαβαν υπόψιν τους το Δημόσιο συμφέρον. 

Θέλουν να αφήσουν τέσσερις δήμους χωρίς ρεύμα με αυτή τους την απόφαση που καμία κυβέρνηση δεν εφάρμοσε έως σήμερα  ούτε θα την  εφαρμόσει ΠΟΤΕ. 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: