ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το έκαναν δεύτερο γκαράζ δύο απορριματοφόρα περιμένουν να δώσει μια διοίκηση την δομή σε ιδιώτη!

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Το έκαναν δεύτερο γκαράζ δύο απορριματοφόρα περιμένουν να δώσει μια διοίκηση την δομή σε ιδιώτη!



Πίνουμε το καφεδάκι μας (ξέρουμε τους υπαλλήλους αλλά δεν είναι μόνο αυτοί)  στις 8:10 στο Kiosky's και στο πάρκιν δίπλα δύο απορριματοφόρα του Δήμου Ηλιούπολης ..



Συγχαρητήρια σε όλες και όλους και φυσικά ουδείς δήμαρχος , Αντιδήμαρχος κ.ο.κ μπορεί να βάλει τάξη. Μετά από αγώνα ετών ο Ανδρέας Κονδύλης δήμαρχος Αλίμου πέτυχε να απομακρύνει από τον δήμο του ελάχιστους και ακόμα τον τρέχουν στα δικαστήρια.

Εάν δεν δοθεί η δομή σε ιδιώτη τα πράγματα είναι απλά.  Θα δουλεύουν όσοι θέλουν και θα κάθονται όσοι θέλουν . Άλλωστε όσοι δουλεύουν και για εμάς είναι κορόϊδα αφού είναι απόλυτα καλυμμένοι να δουλεύουν με τους δικούς τους ρυθμούς και βέβαια με αυτούς η πόλη θα συνεχίσει να βρωμάει.

Επειδή την διαχείριση του προσωπικού την έχει αναθέσει ο δήμαρχος στον Παναγιώτη Κόκλα ειλικρινά τον λυπόμαστε αφού θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει πως οι υπάλληλοι είναι υπεραρκετοί ( φυσικά δεν θα το πει για ψηφοθηρικούς λόγους) απλώς δεν δουλεύουν ΟΛΟΙ . Πάντως οι υπερωρίες τρέχουν, έχουμε και βραδινά συνεργεία αλλά η εικόνα δεν αλλάζει δραματικά αφού μόνο το οικοδομικό τετράγωνο που μένω είναι πάντα πεντακάθαρο και με την προηγούμενη διοίκηση και με αυτή! Μάλλον παράγουμε λιγότερα "σκουπίδια" άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει. 

1 σχόλιο:

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.