ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουν τα ψέματα οι υβριστές μας επειδή εσείς μας επιλέγετε για την καθημερινή σας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζουν τα ψέματα οι υβριστές μας επειδή εσείς μας επιλέγετε για την καθημερινή σας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Μας φλόμωσε στα ψέματα προεκλογικά ο Pavlos Papathanasiou βρήκε τώρα και "αδελφάκι" στο διαδίκτυο από άλλο;  πολιτικό χώρο για  να υβρίζουν επαγγελματίες δημοσιογράφους επειδή δεν υπηρετούμε τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. Να υιοθετούμε δηλαδή τις "ψεκασμένες" θεωρίες τους που δεν παίζουν σε κανένα σοβαρό ΜΜΕ.


Και φυσικά γράφουν στην ομάδα στο facebook της ΚιΠΗ που συχνά -πυκνά ανεβάζει κείμενα για τάχα συνωμοσία στο θέμα της πανδημίας. Τα έχουμε κρατήσει παρόλο που μας είχαν μπλοκάρει , μας ξεμπλόκαραν αλλά με "ψεκασμένους" δεν θέλουμε ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση ούτε ΚΑΛΗΜΕΡΑ. 

Άλλωστε στην συμβολή τους στην πόλη είναι γνωστή και φυσικά δεν υπηρετούν κανένα οικολογικό κίνημα αλλά μόνο τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Και φυσικά τον Παύλο Παπαθανασίου ενοχλούν όσοι αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ με στοιχεία επειδή ως Συριζαίος  έχει αυταπάτες και πρόβλημα να την παραδεχτεί. Και η αλήθεια είναι πως δεν διαβάζουν τους γλύφτες αλλά εμάς.  



Η κριτική μας κάνει καλό έστω και η δική του η κακοπροαίρετη , όμως δεν μπορεί να καλεί την ΔΙΟΙΚΗΣΗ  να μας ΦΙΜΩΣΕΙ. Απευθυνόμαστε προσωπικά στην διοίκηση να καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον του τοπικού τύπου και σήμερα "αναγκαστικά" της έχουμε και ένα ωραίο θέμα μπας και μπορέσει να απαλλαγεί από όσα την δυσφημούν στα μάτια των πολλών.

Κανένα site της πόλης δεν ανήκει σε ΔΗΜΟΣΙΟ υπάλληλο αλλά προφανώς ο Pavlos είναι τόσο εμπαθής που ανακαλύπτει και πράγματα που δεν υπάρχουν. Ιστολόγιο υπάρχει αλλά δεν θεωρούμε πως το μέσο κρίνεται από το τι δουλειά κάνει ο ιδιοκτήτης του αλλά από την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του.

Στα "σκατά" βουλιάζει ο ίδιος ο Παύλος  όπως θα  βουλιάξουν μαζί και όσοι υιοθετούν τις αθλιότητες του από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης. Άλλωστε επιθέσεις στα ΜΜΕ κάνουν μόνο ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ χωρίς καμία βέβαια επιτυχία. Κάθε Εξουσία όταν χάνει τις εκλογές τις φταίει ο Τύπος και όχι τα δικά της λάθη το  βλέπουμε παγκοσμίων το είδαμε και στη χώρα μας.

Ας κάνει δικό του ΜΜΕ με τον άλλο ψεκασμένο καραβανά ή ας διαβάσει το site που ζήταγε συγγνώμη στον δήμαρχο Γιώργο Χατδηδάκη επειδή φοβήθηκε μην τον πάνε στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση! Η σχολή που υπηρετεί προφανώς και αγνοεί δημοσιογράφους όπως π.χ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Άρης Πορτοσάσλτε , ή ο Γιώργος Τράγκας. κ.ο.κ . Άλλωστε στην ουσία τα ΜΜΕ είμαστε ό,τι είναι οι αναγνώστες μας και καλύτεροι αφού οι πολίτες έχουν τις μεγαλύτερες ευθύνες σε Δημοκρατίες για ότι συμβαίνει!

Ο τύπος δεν διώκεται σε Αστικές Δημοκρατίες ας το καταλάβει καλά ο κατσαπλιάς και ο καραβανάς νέος φίλος του και ας απολαύσουν το "ξεγύμνωμα" όλων όσων είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ . 

Τους αφιερώνουμε και το σημερινό μας χτύπημα όπως και το αυριανό και τους καλούμε να συνεχίσουν να γράφουν τις ασυναρτησίες τους για να μας φτάσουν σε ακόμα καλύτερες θέσεις σε επισκεψιμότητα. 

Όποιος θέλει να διαβάσει τις μ@λ@κίες διαλόγους τους ας μπει στην ομάδα στο  facebook του KιΠΗ πριν κατεβάσουν τα νέα ψέματά τους. Εμάς μας ενημέρωσαν αφού έχουμε ξεκόψει με όσους έχουν σε αυτά τα χάλια το ρεύμα της Πικροδάφνης μη αφήνοντας καμία δημοτική αρχή να κάνει το αυτονόητο.

Ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά από την διοίκηση καμία θέση ευθύνης δεν έχουν. Να γνωρίζει ο κ. Παπαθανασίου πως μια χαρά τα πάμε με την διοίκηση Χατζηδάκη και την βοηθάμε μέσω του ρεπορτάζ μας να γίνεται καλύτερη και να απαλλαχθεί από ιδεοληψίες μελών της. Άλλωστε κάποιοι "ψεκασμένοι" ήδη κάνουν αντάρτικο αφού είδαν πως η διοίκηση δεν υιοθετεί την "τρέλα" τους.

Άλλωστε η τοπική αυτοδιοίκηση για τους πολλούς ( όχι για εμάς) είναι πάνω από κόμματα και χρώματα και για αυτό υπάρχει ακόμα περισσότερη ΔΙΑΦΘΟΡΑ από όσο στην κεντρική διοίκηση.

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το επόμενο ρεπορτάζ μας όπου δεν φταίει κανένας Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος όταν τα αυτοκίνητα της καθαριότητας αράζουν για να πουν καφέ στο  kiosky's δίπλα στο ΙΚΑ 8:10 το πρωί! Σε αντίθεση βέβαια με τους ιδιώτες που ενεργούσαν σήμερα το πρωί πέριξ της Εκκλησίας της Αγίας Μαύρας. Δύο οχήματα καθαριότητας περιμένουν στο πάρκιν και μετά θα φταίει στον Παπαθανασίου ο Άγγελος Κάνδηλας που με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ αποδεικνύει πως η πόλη βρωμάει από άκρη σε άκρη και όχι μόνο. Γιατί προφανώς τις φωτογραφίες δεν τις κατασκευάζει κανείς και ουδείς ΔΗΜΟΤΗΣ θέλει να δίνουμε 10 εκ ευρώ τον χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας για να λουφάρουν οι πάνω από 200 εργαζόμενοι του τομέα! . Αλλά εδώ δεν υπάρχει δημοτική παράταξη να πει ξεκάθαρα πως η καθαριότητα πρέπει να πάει σε ιδιώτη. Σε 10 χρόνια ΠΑΝΤΟΥ θα μαζεύει τα σκουπίδια ο ιδιώτης, και όλοι τότε θα λένε πως το ήθελαν! Αλλά είπαμε μόλις θα κοπούν πάλι μισθοί και συντάξεις τότε θα αρχίσουν πιο πολλοί να αντιδρούν για τον ΚΡΑΤΙΣΜΟ που βούλιαξε την χώρα.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: