ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΠΡΟΣΟΧΗ!! FAKE NEWS ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΙΜΟΥ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ!! FAKE NEWS ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΙΜΟΥ



Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε σε ιστοσελίδα όμορου Δήμου ότι δήθεν στους Αγιασμούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς (Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020) ο Δήμαρχος Αλίμου και η Δημοτική Αρχή δεν φορούσαν μάσκες και ότι έχει δήθεν προκληθεί σάλος στην πόλη μας.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1. Οι ισχυρισμοί της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι απολύτως FAKE NEWS, ή για να το πούμε στα ελληνικά, ψευδέστατοι και παραπλανητικοί, με στόχο να παραπληροφορήσουν και να εξαπατήσουν τους πολίτες-αναγνώστες.

2. Σε όλη τη διάρκεια των Αγιασμών που τελέστηκαν φέτος, τόσο ο Δήμαρχος Αλίμου, όσο και ο Περιφερειάρχης Αττικής, αλλά και όλοι εν γένει οι συμμετέχοντες, φορούσαμε κανονικά μάσκα, για την πρόληψη μετάδοσης του covid-19.

3. Ακόμα και στους χαιρετισμούς μας, ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης και οι Διευθυντές Σχολείων, μιλούσαμε στα παιδιά φορώντας μάσκα. Το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι αιρετοί (Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.λπ.).

4. Το συγκεκριμένο site που διακινεί τα fake news, προκειμένου να εξαπατήσει το κοινό, χρησιμοποίησε φωτογραφίες από τους περυσινούς σχολικούς Αγιασμούς στην πόλη μας (Σεπτέμβριος 2019), τις οποίες παρουσιάζει δήθεν ως φετινές!!!

5. Κανένας "σάλος" δεν έχει προκληθεί στον Δήμο Αλίμου.

6. Το συγκεκριμένο site εδρεύει στον όμορο Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού και ο ιδιοκτήτης του ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές, με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού. Είναι θλιβερό, πρόσωπα που σχετίζονται με τον δημόσιο βίο, να μετέρχονται τόσο άθλια τεχνάσματα, για να εξαπατούν τους πολίτες και να συκοφαντούν όποιον κάθε φορά "στοχοποιούν".

Η απάντηση στους συκοφάντες θα έρθει από τα ποινικά δικαστήρια, στα οποία άμεσα προσφεύγουμε.

Οι πολίτες έχουν, ευτυχώς, τα αντανακλαστικά για να εντοπίζουν γρήγορα αυτές τις εξόφθαλμες και κακοστημένες εκστρατείες λασπολόγησης, αλλά και για να αξιολογούν όσους λειτουργούν με τόση ευτέλεια και κακοήθεια...

Δήμος Αλίμου 



Τα fake news προσπάθησαν να περάσουν και στις ομάδες μας στο facebook από τις οποίες βέβαια θα αποκλείσουμε παντελώς το site που σκέφθηκε κάτι τόσο χοντροκομμένο και άθλιο ..


Ελέγχουμε τις ειδήσεις δεν ανεβάζουμε ό,τι μας κατέβει και κυρίως δεν κατασκευάζουμε κάτι που δεν υπάρχει. Οι πολίτες δεν είναι ζώα να τρώνε κουτόχορτο για αυτό και η χαμηλή θέση του συγκεκριμένου ΜΜΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: