ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν πάνε καλά τα πράγματα αφού αρκετοί δεν έχουν ακόμη πειστεί πως με ένα λάθος η χώρα θα βγει κομματιασμένη από την πανδημία

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν πάνε καλά τα πράγματα αφού αρκετοί δεν έχουν ακόμη πειστεί πως με ένα λάθος η χώρα θα βγει κομματιασμένη από την πανδημία




 Η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη από το 2010 αλλά προφανώς και με δανεικά ακόμα κάποιοι επιβιώνουν υποφερτά. Έτσι καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση δεν έχει γίνει και ήδη η χώρα καταναλώνει και πάλι περισσότερα από ό,τι παράγει.

Το έλλειμμα της τάξεως του 15% δεν προβληματίζει κανέναν από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και οι πολίτες δεν έχουν καν αντιληφθεί πως με ένα από τα χειρότερα συστήματα υγείας στην Ε.Ε των 27 η χώρα μας δεν έχει και πολλές πιθανότητες εάν τα κρούσματα αυξηθούν και γίνουν 1000 ή 2000 την ημέρα. 

Το εμβόλιο αργεί και μαζί με αυτό αργούν και όλα εκείνα τα μέτρα που καλείται να πάρει η κυβέρνηση εάν δεν θέλει να χαλάσει μια παντελώς εύθραυστη εικόνα που έχει δημιουργηθεί για την ικανότητα της χώρας μας να αντιμετωπίζει με επιτυχία κρίσεις. 

Μείνετε σπίτια σας όσοι δεν έχετε δουλειές και όσοι έχετε ζητείστε τηλεργασία εάν αυτό είναι εφικτό. Έρχεται χειμώνας με χιλιάδες νεκρούς και φυσικά εάν θεωρείται πως υπάρχει και πολύς πληθυσμός χωρίς υποκείμενα νοσήματα μετά τα 60 με 65 κάνετε λάθος. 

Εάν δεν σας νοιάζει για γονείς , παππούδες και γιαγιάδες συνεχίστε να μην φοράτε μάσκες και να συγχρωτίζεστε. Ουδείς θα σας σώσει γιατί απλώς δεν μπορεί αφού οι δυνατότητες της χώρας μας είναι περιορισμένες και όσοι θεωρούν πως γίναμε ξαφνικά ένα υπερκράτος με δομές υγείας που θα ζήλευαν πολλοί μάλλον έχουν αυταπάτες. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: