ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μαθήματα δημοσιογραφίας από δημοτικούς συμβούλους που είχαν συνυποψηφίους χουντικούς εμείς δεν δεχόμαστε κ. Κόκλα

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Μαθήματα δημοσιογραφίας από δημοτικούς συμβούλους που είχαν συνυποψηφίους χουντικούς εμείς δεν δεχόμαστε κ. Κόκλα

Βγήκε και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κος Κόκλας,  και αντί να απαντήσει σε όλες και όλους εσάς,  πόσο μας στοιχίζουν ετησίως μόνο τα ΕΝΟΙΚΙΑ των γραφείων  για να στεγάσει τους 9 μόλις δημοτικούς του αστυνομικούς , να μας κάνει μαθήματα "δημοσιογραφίας" . Τον πείραξαν τα ρεπορτάζ μας για τις ακριβές στολές των δημοτικών αστυνομικών και φυσικά τον ενοχλεί όσα βλέπει ο καθένας γυρνώντας μέσα στην πόλη . Και αυτό είναι το απόλυτο ΧΑΟΣ που δεν έζησε ο δήμος μας ούτε επί διοικήσεως Βαλασόπουλου ! Και δεν το έζησε γιατί οι εντολές που εκτελούν οι δημοτικοί μας αστυνομικοί έχουν έναν και μοναδικό ΣΤΟΧΟ να ωφελήσουν τους λίγους εις βάρος των πολλών και ουδείς λογικός άνθρωπος θα μπει στην διαδικασία να "σεβαστεί" κανενός το μεροκάματο , ιδίως όταν αυτό αποβαίνει εις βάρος του κοινωνικού συνόλου!

Προφανώς γνωρίζει πως αυτός και οι "εθελοντές" του,  πως τα χειρότερα έρχονται και θεωρεί πως θα μας λασπώσει,  αυτός  που έγλυφε τον Τάσο Ευσταθίου για να τον κατεβάσει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 , αυτός που έγραφε ΨΕΜΑΤΑ στο facebook πως δήθεν η παράταξη του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου στήριζε στις εκλογές του 2019 την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . και που φυσικά έως ότου είχε την καρέκλα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου δεν τον ενοχλούσαν οι Πετράκηδες και οι λοιποί δημοκράτες που ανέβαζαν στο προφίλ του στο facebook τα πουλιά της χούντας . 




Δεν είπε κιχ για το προεκλογικό μας δημοσίευμα για το ανέβασμα στο πεζοδρόμιο του αυτοκινήτου του κ. Τάσου Ευσταθίου, απάντησε μετεκλογικά για το αυτοκίνητο της δικής του επιχείρησης με ανελκυστήρες και έριξε το λάθος σε υπάλληλο της επιχείρησης,  και θα κληθεί και πάλι να απαντήσει για το ίδιο θέμα , αφού μάλλον έχει μπλέξει με κακούς υπαλλήλους! 

Όλα αυτά ήταν και θα παραμείνουν θέματα και φυσικά λαϊκισμό και κιτρινισμό πουλάει ο ίδιος όταν απευθύνεται απαξιωτικά ακόμα και στον μη συμπαθή σε εμάς κ. Μανιάτη που του καταδεικνύει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πως οκ εντάξει καλή η στοχοποίηση του "ξυπόλητου" αλλά ας γράψει και τα αυτοκίνητα που θα του υποδείξουμε αύριο και που έχουν γραφεί ΜΟΝΟ από την ΕΛ.ΑΣ και όχι από την δημοτική αστυνομία που μάλλον έχει στραβισμό όταν βλέπει οχήματα με φιμέ τζάμια! 

Όπως άλλωστε δεν ενοχλούν τον εθελοντή συνδημότη μας Παύλο Παπαθανασίου οι φωτογραφίες του κ. Κόκλα με στελέχη και υπουργούς της ΝΔ , που ο Συριζαίος Παύλος υβρίζει , αφού θεωρεί ο "δημοκράτης"  πως έχουμε "χούντα" Μητσοτάκη. 

Τις αυθαίρετες αποφάσεις της διοίκησης Χατζηδάκη προφανέστατα και δεν τις βλέπει αφού με το ΚΙΤΡΙΝΟ γιλέκο του ΕΘΕΛΟΝΤΗ μάταια προσπαθεί να παίξει τον δικό μας "κίτρινο ρόλο" , ούτε τις γνώσεις έχει , ούτε την εμπειρία γιατί εμείς περάσαμε από αρκετά δημοσιογραφικά μαγαζιά αλλά αυτός κάνει παρέα μόνο με όσους πέρασαν από ελάχιστα και όλα συγκεκριμένης ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. 

Αυτής που εξισώνει το θύμα με τον θύτη,  και που δεν βλέπει την ΕΙΚΟΝΑ σήψης. Την δημοσιογραφία του Μπογιόπουλου, του Βαξεβάνη και άλλων "εκλεκτών" μελών της ΕΣΗΕΑ εμείς προφανέστατα και δεν θα την υπηρετούσαμε όπως βέβαια και δεν θα μπορούσαμε να προβάλλουμε ΑΝΟΜΕΣ ενέργειες που πράττει η νυν διοίκηση με την συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας που έτσι και αλλιώς όποιος είναι έξυπνος και φωνάξει την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ όταν τον γράψουν στις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί με απόφαση δημοτικού συμβουλίου έξω από τις 7 μόλις επιχειρήσεις άκρη θα βγάλει . Είναι κλήσεις παράνομες και για τον λόγο αυτό θα λογοδοτήσει η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας που τις τοποθέτησε χωρίς καμία άδεια από του αρμόδιο υπουργείο. Και δεν πρόκειται να πάρουν και ποτέ άδεια για κάτι που αντιβαίνει παράφορα τους νόμους. Ο κος Μπακογιάννης στο δήμο Αθηναίων ήδη έχει ξηλώσει ανάλογες πινακίδες που έστησε η διοίκηση Καμίνη που αρέσκονταν έτσι και αλλιώς σε λαϊκιστικές φανφάρες!

Όσο για τον τάχα δημοκράτη Παύλο Παπαθανασίου που τον στηρίζει επειδή τον έχει εθελοντή ( τι άραγε εθελοντισμό μπορεί να προσφέρει ένας Παπαθανασίου στον δήμο μας;) να του εξηγήσουμε πως στις αστικές δημοκρατίες δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες ούτε KGB , αλλά υπηρεσίες πληροφοριών που διεξάγουν με εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού στον οποίο υπάγονται έρευνες που αφορούν την ασφάλεια του κράτους. 

Οι έρευνες αυτές βοήθησαν τις διωκτικές αρχές να έχουν κλείσει στη φυλακή ένα σωρό εγκληματίες ανάμεσά τους και την τρομοκράτισσα Ρούπα που διέμενε στην πόλη μας , οδήγησαν στο "σήκωμα" των "Πυρήνων της Φωτιάς" , στην εξάρθρωση μιας σειράς μπράβων που ενοχλούσαν και την πόλη μας και έχουν συμβάλλει στο να κυκλοφορεί ο οιοσδήποτε πολίτης με περισσότερη ασφάλεια. 

Η "καραμέλα" του παρακράτους μπορεί να είναι βολική για "σκουπίδια" που λυμαίνονται δημόσιο χρήμα αλλά δεν ΠΕΙΘΕΙ πλέον κανέναν παρά μόνο τους εναπομείναντες κομμουνιστές της πόλης μας. 

Επειδή ο ίδιος ως γνωρίζουμε δεν είναι κομμουνιστής ας ρωτήσει τους "συντρόφους" του στον ΣΥΡΙΖΑ τι γνώμη έχουν για αυτές τις υπηρεσίες εάν συνεργάστηκαν πολλάκις φορές στο παρελθόν μαζί τους και τέλος του αφιερώνουμε και μια φωτογραφία του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης μας με έναν πολιτικό που έχει ο κος Παπαθανασίου προσβάλλει πολλές φορές στον χωρίς ειρμό λόγο του όπου μας παρουσιάζει ως χούντα την κυβέρνηση Μητσοτάκη! 

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε έτσι την "κίτρινη δημοσιογραφία" , που ενοχλεί ΜΟΝΟ απατεώνες και ξεμπροστιάζει όσους τολμούν να αποκαλούν εμάς πως έχουμε σχέσεις με τάχα υπόκοσμο! 

Αυτοί που έχουν σχέσεις μαζί του είναι κ. Παπαθανασίου όσοι αφήνουν συγκεκριμένους επιχειρηματίες να κλείνουν τα πεζοδρόμια σε κεντρικά σημεία της πόλης , για λόγους που όλοι καταλαβαίνουν εκτός από εσάς που σας έπεισε μετά από όσα έχει κάνει το τελευταίο δίμηνο ο Αντιδήμαρχος με τα κινητικά προβλήματα , πως  τάχα θέλει να "σώσει" τους συμπολίτες μας από τα καθημερινά τους προβλήματα,  και φυσικά να τους απαλλάξει από τον "κίτρινο τύπο" . 

Εμάς πλέον μας είναι παντελώς απεχθής από την στιγμή που συμμετέχει σε μια διοίκηση που αντιμετωπίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά τους επιχειρηματίες της πόλης μας αλλά και τους δημότες όπως θα αντιληφθεί και ο τελευταίος "τυφλός" δημότης αυτής της πόλης! 

Ας διαβάζει ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ , ΜΑΚΕΛΕΙΟ ή τέλοσπάντων οτιδήποτε είναι πιο κοντά σε όσα υπηρετεί ως αντιδήμαρχος και ας αφήσει τον "ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ" που ήταν και ο μόνος που τον "έπαιζε" θεωρώντας πως ήρθε για να καλυτερέψει έναν δήμο στον τομέα που ανέλαβε και όχι για να υπηρετήσει την λάθος συνταγή. 

 Γιατί φυσικά και το καλό της πόλης δεν το υπηρετούν όσοι έρχονται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να μας πουν για αύξηση των προστίμων για παράνομο παρκάρισμα συνδημοτών μας ,  μη έχοντας τι να απαντήσουν για τις σούβλες πάνω στο πεζοδρόμιο και κυρίως για το πόσα μας κοστίζουν αφού το άμισθος Αντιδήμαρχος σε εμάς δεν πιάνει έτσι και αλλιώς δεν είμαστε αφελείς και ούτε βέβαια αντιλαμβανόμαστε μέχρι να μας το εξηγήσει ο ΙΔΙΟΣ ποιος ακριβώς είναι ο λόγος της παρουσίας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στις λαϊκές αγορές αφού την ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που ήρθε έλεγχος από το υπουργείο Ανάπτυξης κατόπιν αιτήματος συνδημότη μας γράφτηκαν πρόστιμα και βρέθηκαν πάγκοι χωρίς ταμειακές μηχανές , πωλητές που δεν έκοβαν αποδείξεις και φυσικά όπως μας ενημέρωσαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής για τα ζητήματα αυτά κλήσεις μπορούν να γράψουν και οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας 

Απάντησε ο δήμαρχος με ΨΕΜΑΤΑ και φυσικά εμείς δεν είμαστε από αυτούς που εύκολα πειθόμαστε για τα διοικητικά πρόστιμα , ούτε θεωρούμε κάποιον "τρελό" να κάνει χωρίς σχετική άδεια εργασίες που έτσι ή αλλιώς θα τύγχαναν της προσοχής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που έχει στραμμένη μονίμως την προσοχή της σε έναν μόνο σε επιχειρηματίες που δεν μπαίνουν στο κόκκινο μαντρί! 

Ο συγκεκριμένος δεν μπαίνει και σε κανένα άλλο μαντρί γιατί ανάγκη δεν τους έχει έτσι και αλλιώς και επειδή βλέπει και καταλαβαίνει περισσότερα από όσα κάποιοι που τάχα ασχολούνται με τα κοινά κατανοούν. 

Επειδή τις απαντήσεις θα τις πάρει ο κος Κόκλας και ο κος Παπαθανασίου ο μέγας αυτός εθελοντής της πόλης μας και προεκλογικά με στοιχεία πάντα και όχι με τις γνωστές σαχλαμάρες περί κιτρινισμού. Εμείς έχουμε ήδη στην κατοχή πολύ περισσότερα από αυτά που καθημερινά θα παίζουμε αφού έτσι ή αλλιώς ο δικός μας ρόλος είναι να αναδεικνύουμε την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Σε κάθε περίπτωση οι κύριοι Παύλος Παπαθανασίου και Παναγιώτης Κόκλας μπορούν να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχουμε θέμα με αυτό εμείς ίσως κάνουν και δύο χρόνια μέχρι να βρουν ή να τους πουν τα σαϊνια νομικοί σύμβουλοι του δήμου που πρέπει να απευθυνθούν γιατί θεωρούν πως είναι απλό πράγμα να ταυτοποιήσεις ένα ιστολόγιο , και βέβαια και όταν το καταφέρουν ( για εμάς δεν θα το καταφέρουν όπως απέτυχαν και όσοι πήγαν συγκεκριμένο άτομο για τάχα συκοφαντική δυσφήμιση και απέτυχαν) θα καταλάβουν πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βγάζουν αστείες ανακοινώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης που έτσι και αλλιώς εμάς μας αφήνουν παγερά αδιάφορους . 

Σε κάθε περίπτωση τα 100 ή 220 like δεν θα σώσουν τον κ. Κόκλα και ούτε φυσικά θα του εξασφαλίσουν άλλη θητεία στο δημοτικό συμβούλιο ακόμα και εάν ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της δημοτικής του παράταξης. 

Καλό θα ήταν να αξιοποιηθεί και ο κος Παύλος Παπαθανασίου που ιδεολογικά τουλάχιστον είναι πιο κοντά στις απόψεις του νυν δημάρχου παρόλο που στηρίζει "σερίφηδες" και τα εισαγωγικά γιατί ο σερίφης δεν είναι τσέος αλλά ένας υπηρέτης του Νόμου με υψηλή συναίσθηση του λειτουργήματος που επιτελεί. 

Και δυστυχώς η χώρα μας δεν έχει σερίφηδες και ευελπιστούμε να αποκτήσει γιατί εάν στην ΕΛ.ΑΣ επικρατήσουν οι τσέοι τότε ουδείς θα μπορεί να μας σώσει από καμία μορφή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 

Για τους δημοτικούς αστυνομικούς τα έχουμε πει πολλάκις φορές δεν θα ασχολούμαστε άλλο με κάτι που έχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ λήξης με την μορφή που λειτουργούν οι δημοτικές αστυνομίες σήμερα ενώ όπως πάνε τα πράγματα ίσως η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές αναγκαστεί ελλείψει χρημάτων να τους καταργήσει και πάλι! 

Διαβάστε επίσης:

Θλιβερές εικόνες για όσους δεν έχουν πεζοδρόμιο να διαβούν και αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας

Ο χώρος που πληρώνουμε όλες και όλοι για να έχουμε "Κυψέλη Εθελοντών" και "στέκι" δημοτικών αστυνομικών και το οποίο ανήκει σε ιδιώτη

Λαϊκή αγορά στην Κάτω Ηλιούπολη και η δημοτική αστυνομία στις επάλξεις για την ρύθμιση του κυκλοφοριακού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα περιπολικά του δήμου Ηλιούπολης προφανέστατα και δεν είναι ιδιοκτησία των υπαλλήλων αλίμονο εάν και οι κανονικοί αστυνομικοί έπαιρναν τα περιπολικά σπίτια τους ! (UPDATE)

Υβριστή Παύλο Παπαθανασίου μην "καις" τον Κόκλα άμα θες πήγαινε εσύ στην εκδήλωση- Για εμάς η παρουσία του Κόκλα στην εκδήλωση θα είναι επιζήμια για τον ίδιο

Τέτοιες επιθέσεις και η "στήριξη" σε άλλα ΜΜΕ προφανώς και δεν πείθουν κανέναν ευφυή άνθρωπο

ΥΓ: "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος" υπήρξαν επί Αρχισυνταξίας του φίλου Σωκράτη Γκιόλια στην κορυφή των προτιμήσεων των πολλών επειδή κυρίως αναδείκνυαν την κρατική διαφθορά και όχι μόνο. Ο κ. Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε από τους κόκκινους τρομοκράτες της "Σέχτας Επαναστατών" λίγα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τις εκπομπές αυτές. 

Και φυσικά τι πρέσβευαν τότε αυτές οι εκπομπές ,και τι πρεσβεύει η σημερινή διαδικτυακή "ζούγκλα" δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε εμείς, οι πολλοί έχουν επιλέξει για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τους όσους τάχα υποτιμητικά βαπτίζουν "συστημικούς" ,όσοι δεν μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήματα απλής λογικής. 
Δεν θα κάναμε καν την συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά εντάξει τόσο παραλογισμό μαζεμένο στο σχόλιο του κ. Παύλου Παπαθανασίου , δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε . 



Εμείς σκελετούς στην ντουλάπα μας δεν κρύβουμε ας το καταλάβουν καλά εχθροί και κυρίως φίλοι και φυσικά ας αναμένει και ο κος Παπαθανασίου την άποψη του ΚΥΡΙΟΥ με Κ κεφαλαίο και πρώην δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου για τα πεπραγμένα της διοίκησης Χατζηδάκη και των συνεργών της που πολιτεύονται προφανέστατα με γνώμονα μια καρέκλα που δεν θα την ξαναδούν έτσι και αλλιώς αφού δεν θα καταφέρουν να επανεκλεγούν στις κάλπες του 2023 



Δεν υπάρχουν σχόλια: