ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ένωση δύο συνδυασμών προϋποθέτει εκτός από κοινές θέσεις και ΚΟΙΝΗ λογική που λέει πως είναι αδιανόητο η μικρότερη δημοτική παράταξη να έχει απαιτήσεις για τον επικεφαλής

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Η ένωση δύο συνδυασμών προϋποθέτει εκτός από κοινές θέσεις και ΚΟΙΝΗ λογική που λέει πως είναι αδιανόητο η μικρότερη δημοτική παράταξη να έχει απαιτήσεις για τον επικεφαλής

 Έχετε διαβάσει σχετικά για όσα συμβαίνουν με την προσέγγιση των δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και " Η πόλη που θέλω" . 

Εμείς όσο βλέπουμε μέσα στα δημοτικά συμβούλια τους ενώνουν πολλά, αλλά υπάρχουν και "αγκάθια" σε αυτή την συνεργασία. Παρόλο που εμάς δεν μας συμφέρει αφού όλες και όλοι γνωρίζουν τι ψηφίσαμε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019 ,ακόμα και ποιους υποψηφίους, η εικόνα των δύο παρατάξεων μέσα στα δημοτικά συμβούλια διαφέρει κατά πολύ.

Από την μια πλευρά έχουμε μια συνετή αντιπολίτευση σε ήπιους τόνους από την παράταξη του κ. Ευσταθίου και από την άλλη έχουμε πολύ φασαρία για το τίποτα από τον κ. Αραμπατζή που καταφέρνει και χάνει ακόμα και το δίκιο του πολλές φορές , από μια στάση που εμάς δεν μας αρέσει όχι για τους υψηλούς τόνους , αλλά γιατί την θεωρούμε λαϊκίστική. 

Αυτό βέβαια είναι η δική μας ΑΠΟΨΗ και ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια. Στην ουσία των θέσεων, και των δύο παρατάξεων, έχουμε μπει πολλές φορές και δεν θα το κάνουμε σε αυτή την ανάρτηση. 

Έχουμε δική μας ατζέντα για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη μας και δεν συμφωνούμε στα βασικά ( δημόσια περιουσία, νεκροταφείο στον Υμηττό, ΚΥΤ Υμηττού, ιδιωτικοποιήσεις δημοτικών δομών , και δυστυχώς αρκετά άλλα ) με ΚΑΝΕΝΑΝ από τους δύο. 

Η δική μας ΘΕΣΗ βέβαια δεν είναι αυτή που μετράει, αφού και εμείς θεωρούμε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να έχουμε ακόμα μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς κεντροδεξιό υποψήφιο στο δεύτερο γύρο. 

Για εμάς λοιπόν το να ενωθούν αυτές οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις θεωρείται αυτονόητο και βέβαια δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ο επικεφαλής να είναι άλλος πέρα από αυτόν της πρώτης εκ των δύο και μεγαλύτερης παράταξης σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοτικών εκλογών. 

Και αυτή είναι η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και επικεφαλής θα πρέπει να είναι  ο κ. Τάσος Ευσταθίου. 

Σε ό, τι μας αφορά δεν "ψηνόμαστε" για παρατάξεις με μέλη από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους άλλωστε και η παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου ήταν τέτοια. Και για εμάς αυτό δεν πιστώνετε στα θετικά της αφού πρώην στελέχη της είναι τώρα Αντιδήμαρχοι με την νυν διοίκηση ενώ κάποιοι συνεργάστηκαν με αυτή αλλά και με την προηγούμενη και φανταζόμαστε πως θα συνεργαστούν και με την επόμενη ιδίως εάν ο κος Γιάννης Αναγνώστου αποφασίσει να είναι εκ νέου υποψήφιος για δήμαρχος. Εάν τους θέλει βέβαια γιατί σίγουρα έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την πρώτη του θητεία ως δήμαρχος της πόλης μας. 

Για εμάς η λογική του "αριστερού δήμου" που χρειάζεται στον δεύτερο γύρο κάποιον πιο light κεντροδεξιό δεν μας αρέσει , δεν μας καλύπτει αλλά δεν είμαστε και αυτοί που κάνουν κουμάντο σε κανέναν , ούτε βέβαια στους αναγνώστες μας που το ΜΟΝΟ που ΘΕΛΟΥΝ είναι μια ΕΝΙΑΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα , και έναν ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο! 

Εμείς θέλουμε έναν ΔΕΞΙΟ δήμαρχο που να μην έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για χαμένες ΔΗΜΟΣΙΕΣ περιουσίες που ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ποτέ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. Βαρεθήκαμε να ακούμε παραμύθια για πετυχημένους δημάρχους κομμουνιστές ή και για δοτούς ακόμα δεν είμαστε της λογικής πως όποιος φεύγει από αυτή την ζωή θα πρέπει να "αγιοποιείται" γιατί η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν αργεί να επαναληφθεί και η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. 

Θέλουμε έναν ΔΗΜΑΡΧΟ που θα ιδιωτικοποιήσει ΑΜΕΣΑ τις δομές ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ, και βέβαια έναν δήμαρχο που δεν θα τιμάει τους ανύπαρκτους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εις βάρος όσων πολέμησαν το 1946-1949 για να μην καταντήσει η χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Δεν γνωρίζουμε να σας πούμε εάν υπάρχει ΕΝΑΣ τέτοιος υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη μας , όπως δεν γνωρίζουμε πόσοι και ποιοι ακόμη επιθυμούν πέρα αυτών των δύο να ΗΓΗΘΟΥΝ μιας ενιαίας κεντροδεξιάς. 

Αλλά και να γνωρίζαμε δεν θα σας δηλώναμε ΤΙΠΟΤΑ χωρίς οι ίδιοι να βγουν ΔΗΜΟΣΙΑ και να το ανακοινώσουν. 

Αυτό που σας λέμε με βεβαιότητα και ειλικρίνεια είναι πως όλες οι δικές μας προσπάθειες σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ  όσων αποφασίσουν τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης,  και πέραν αυτών εμείς δεν επιθυμούμε ΛΟΓΟ να έχει , ουδείς άλλος. 

Σε παρατάξεις " πασπαρτού" όπως και αυτή που διοικεί τον δήμο μας , τον δήμο Αργυρούπολης- Ελληνικού, τον δήμο Καλλιθέας , τον δήμο Αλίμου σε μικρότερο βαθμό ,αλλά και δεκάδες άλλους δήμους της χώρας μας εμείς δεν πιστεύουμε. 

Σε κάθε περίπτωση από όσους κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους θα κατέβουν εμείς θα επιλέξουμε τον πιο κοντινό στα δικά μας γούστα,  και εάν ήταν ΕΝΑΣ θα μας "βόλευε" γιατί εμείς πολλάκις φορές έχουμε τονίσει δεν μας ενδιαφέρει μια ΑΛΛΑΓΗ για την αλλαγή αλλά ολοκληρωτικό ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ της Σοβιετίας. 

Και βέβαια οι εκλογές του 2023 θα γίνουν με ένα εκλογικό σύστημα που θα εξασφαλίζει στον ΝΙΚΗΤΗ ισχυρή πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο ,και πολλές επιλογές για να κινήσει το "καράβι" με  όσους -και θα είναι πάνω από 20 οι δημοτικοί σύμβουλοι- επιλέξει ο ΝΙΚΗΤΗΣ των εκλογών.

Άρα χονδρικά και εφόσον οι επιλογές μας είναι περιορισμένες, δεν είμαστε από αυτούς που πιστεύουν πως όποιος έχει διάθεση να κατέβει υποψήφιος πρέπει να αργήσει να ανακοινώσει την υποψήφιότητά του , ούτε βέβαια είναι κανένας διατεθειμένος να σπάσει το στομάχι του κατεβαίνοντας απέναντι σε συνυποψήφιους που ανήκουν στο ΙΔΙΟ κόμμα , και δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν. 

Βέβαια άλλη η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή , άλλη του Αντώνη Σαμαρά και άλλη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για αυτό και ο επικεφαλής παίζει τον βασικό ρόλο εάν θέλουμε να είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ σε αυτές τις δημοτικές εκλογές και δεν "αναστήσουμε" πάλι τους ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ που κατέστρεψαν την πατρίδα μας. 

Η δική μας ΑΠΟΨΗ με την οποία δεν συμφωνεί ΔΗΜΟΣΙΑ αλλά φανταζόμαστε ούτε ιδιωτικά κανείς είναι πως λόγο για το ποιος θα είναι επικεφαλής της κεντροδεξιάς της πόλης έχουν ΜΟΝΟ όσοι ψηφίζουν ΝΔ και επειδή αυτό δεν μπορεί να διερευνηθεί , έχουν ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ όσοι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές για ανάδειξη Προέδρου στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ή όσοι θελήσουν να γραφτούν στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Εάν το κόμμα δώσει ΧΡΙΣΜΑ θα το ακολουθήσουμε γιατί φανταζόμαστε πως δεν θα στηρίξει ΚΑΝΕΝΑΝ "Κωνσταντάτο",  σε μια τόσο αποτυχημένη επιλογή εμείς θα ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΜΕ δημόσια όπως ΔΗΜΟΣΙΑ διαφωνήσαμε και με την επιλογή Πατούλη για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ αυτοί που τον ανέχτηκαν ας τον στηρίξουν εάν έχουν το κουράγιο και στις κάλπες του 2023!

Εμείς ούτε τον ΨΗΦΙΣΑΜΕ ούτε θα τον ψηφίσουμε εάν κατέλθει και πάλι υποψήφιος για Περιφερειάρχης! 

ΥΓ': Το μόνο θετικό του κ. Κωνσταντάτου είναι η καταγωγή του. Και βέβαια εμείς δεν αναμένουμε επί δημαρχίας του να ολοκληρωθεί κανένα καζίνο στον δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης όσοι το αναμένουν να τους ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ με κάθε βεβαιότητα πως ατυχώς για όλες και όλους εμάς που θέλουμε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της πατρίδας μας αυτό δεν θα έχει ολοκληρωθεί ΟΥΤΕ το 2023 ενώ ήδη θα έπρεπε να είναι έτοιμο. Οι λόγοι σε άλλη ανάρτηση.... και αυτή την φορά δεν φταίνε ούτε οι οικολόγοι , ούτε οι αρχαιολόγοι αλλά ούτε οι δικαστικοί.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: