ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όταν ο κος Κόκλας είχε καρέκλα Γραμματέα δημοτικού συμβουλίου ο Τάσος Ευσταθίου ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών του 2019!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Όταν ο κος Κόκλας είχε καρέκλα Γραμματέα δημοτικού συμβουλίου ο Τάσος Ευσταθίου ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών του 2019!

Ο τυχοδιώκτης κος  Παναγιώτης Κόκλας ανακάλυψε τι είναι "Κίτρινος Τύπος" σε χθεσινή του ανάρτηση. Δεν έχουμε και πολλά να του απαντήσουμε για την μεγάλη του "ανακάλυψη". Μας το είπαν , δεν το είδαμε , το διαβάσαμε με προσοχή , απαντήσαμε και στον οπαδό του εθελοντή κ. Παύλο Παπαθανασίου για να μην μας θεωρεί και τίποτα μ@λ@κες , και είπαμε να κάνουμε και μερικά κλικ παραπάνω , παρουσιάζοντας τον κ.  Παναγιώτη Κόκλα, σε μοναδικές του στιγμές από την προεκλογική περίοδο του 2019.  Και φυσικά από την θέση που του πρόσφερε η παράταξη " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ως γραμματέα του δημοτικού μας συμβουλίου. 

Το θέμα είναι αποκλειστικό ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ δείτε αλλού,  αφού ποιος να τα βάλει  με έναν Αντιδήμαρχο σε μια πόλη που έχουν θεσμικό ρόλο ακόμα και ιερείς που δεν τιμούν το ράσο τους! Σε μια πόλη που δεν έχει μηνιαία τοπική εφημερίδα, δεξιό εμπορικό σύλλογο , και βέβαια όπου οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινης ή μαύρης απόχρωσης θεωρούνται από αφελείς ως ενεργοί πολίτες! 


Πάμε λοιπόν να δούμε τους πρώην συντρόφους και συναγωνιστές του κ. Κόκλα το όχι και τόσο μακρινό 2019. 





Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΚΛΑ που ανάγκασε τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου να επικοινωνήσει μαζί μας για να την ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ . Αυτό και εάν ήταν ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ να ισχυρίζεσαι ΨΕΥΔΩΣ πως η πρώην δημοτική σου παράταξη έχει την διάθεση να ενωθεί με τα μαζέματα από αριστερά και δεξιά που ελπίζουμε πως πλέον έχουν καταλάβει πως ΧΩΡΙΣ ξεκάθαρη ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ταυτότητα δεν έχουν τύχη.  Και βέβαια προτείνει την Ένωση δύο κεντροδεξιών παρατάξεων ο κος Κόκλας που συνεργάζεται και έγινε Αντιδήμαρχος μιας κεντροαριστερής δημοτικής παράταξης που έχει ροζοπράσινο ΧΡΩΜΑ και που οι μπλε κόκκοι που χρησιμοποιεί είναι ανάλογη με αυτές που βλέπουμε στις σκόνες πλυντηρίων και χρησιμοποιούνται ως άλλοθι για το "ξέπλυμα". Και βέβαια ΔΕΞΙΟΣ είσαι και όταν δεν σε συμφέρει και είσαι ακόμα καλύτερος ΔΕΞΙΟΣ όταν δεν είσαι βολεμένος  γιατί εμείς πραγματικά δεν θεωρούμε λογικό να υπηρετείς το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ της Αριστεράς και να έχεις το θράσος να φωτογραφίζεσαι με στελέχη της ΔΕΞΙΑΣ που έχουν συγκρουστεί στους δρόμους με τα ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΚΤΗΝΗ και είχαν κάθε λόγο να αυτοπροστατεύονται έστω και εάν κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν στις μέρες μας γιατί τότε για να κινηθείς με σχετική ασφάλεια σε πολλές περιοχές χρειάζονταν να έχεις μαζί σου αυτοσχέδια τσεκούρια! Γιατί σημαντικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ ήταν και παραμένει στην λάθος πλευρά της Ιστορίας έχει αποδειχθεί διαχρονικά πως τα περισσότερα θύματα της τρομοκρατίας στην χώρα μας ήταν δεξιοί και κάποιοι αφελείς είχαν καταφύγει για την δική τους ασφάλεια στην ΕΛ.ΑΣ. Τι τους πρόσφερε ένα "ωραίο" μνήμα σε κάποιοι νεκροταφείο αφού και τα δύο θύματα της "ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" και τα περισσότερα θύματα της 17Ν είχαν την ψευδαίσθηση πως τους φύλαγαν όσοι θα έπρεπε να είναι συνυπεύθυνοι για το αδιανόητο να σκοτώνεται "φυλασσόμενος" και να μην έχουμε καν σύλληψη !



Ο κ. Παναγιώτης Κόκλας στη συνέχεια ενώθηκε πάντα για το "καλό" της πόλης με την παράταξη του κεντροαριστερού ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ και Κιναλίτη ταυτόχρονα κ. Γιώργου Χατζηδάκη ο οποίος άφησε  την "πολιτική κάπα του ,"εκτός δημαρχιακού μεγάρου,  όπως άλλωστε έκανε και ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας , πάντα και αυτός με γνώμονα το "κοινό καλό". 

Γιατί προφανώς και το "καλό" της πόλης ,απαιτεί ίσες αποστάσεις από όσους μάχονται υπέρ της Αστικής Δημοκρατίας και όσους καθημερινά την υπονομεύουν με τις πράξεις ή παραλείψεις τους. 



Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες του κ. Κόκλα , και πολλές "κωλοτούμπες" αφού για τα ρατσιστικά παραληρήματα του συνυποψηφίου του κ. Πετράκη απλώς ενοχλήθηκε διαδικτυακά αλλά κράτησε την καρέκλα του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου που του πρόσφερε ο αφελής κος Τάσος Ευσταθίου έως και την τελευταία μέρα , και μετά ως κύριος πάνω από χρώματα και κόμματα ενσωματώθηκε στη διοίκηση του δήμου μας όπως όλες και όλοι γνωρίζετε.

Για το "καλό" της πόλης πάντα και φυσικά χωρίς μισθό ,γιατί οι πραγματικοί "ιδεολόγοι" τα κάνουν όλα ερασιτεχνικά και χωρίς ΜΙΣΘΟ ,μην τους καταλογίσει  και κάποιος ευθύνες για το ΧΑΛΙ που έχουν δημιουργήσει! 

Άμισθος σου λένε είναι, από την στιγμή που προσπαθεί να διατηρήσει τα συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρήσεων εις βάρος μόλις 7 τι να σου κάνει και αυτός; Απλώς συμμετέχει και εφαρμόζει με τους δημοτικούς του αστυνομικούς μια ΑΠΟΦΑΣΗ που δημιουργεί ΑΘΕΜΙΤΟ ανταγωνισμό αλλά ο φουκαράς δεν έχει κανένα όφελος. Άρα ή είναι αδαής ή πανέξυπνος και σας δουλεύει όλες και όλους, εμάς φυσικά και δεν μπορεί να μας δουλέψει δεν πιστεύουμε σε εθελοντισμούς, κοινωνίες αγγέλων και αναζητούμε απαντήσεις λογικής πριν με ΣΤΟΙΧΕΙΑ όπως κάναμε και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε σας αποδείξουμε για πολλοστή φορά πως όπου βγαίνει καπνός υπάρχει και "ΦΩΤΙΑ" . 


Και για αυτή θα "συνδράμουν" εθελοντές βοηθώντας να καεί ό,τι απέμεινε από το δάσος πάνω από την πόλη όπως συνέβη και επί διοικήσεως κ. Βασίλη Βαλασόπουλου, όπου μετά μας έλεγε κάτι περίεργα περί οργανωμένου εγκλήματος και εμπρησμών που ΠΟΤΕ βέβαια δεν αποδείχθηκαν. 

Άλλωστε εάν υπήρξε οργανωμένο σχέδιο κάποιων τα σπίτια θα είχαν ήδη καεί αφού ο δήμος και τότε και τώρα δεν έχει πάρει κανένα μέτρο προστασίας για ό,τι απέμεινε από το δάσος ,  για να έχουν κάποιοι λόγο ύπαρξης . Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους "πέφτουν από τα σύννεφα" μετά από κάθε αποτυχία των εθελοντών μας! 


Δεκάδες φωτογραφίες του και με την κα. Σούλα Μανώλη ( που στο μυαλό της πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως κα.  Μιαρίτη)  αφού προφανώς ο ρατσιστικός της λόγος , ουδόλως ενόχλησε τον μετέπειτα Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας.  Άλλωστε άμα είσαι "δημοκράτης" δύσκολα ξεχωρίζεις τον θύτη από το θύμα, και εύκολα μέσα σε δημοτικό συμβούλιο έρχεσαι να μας πεις πως γράφοντας τον "ξυπόλητο" θα σώσεις μια ζωή την στιγμή ,που κάνεις ό,τι είναι εφικτό  ως διοίκηση πάντα, για να "τσακιστούμε" και μπροστά από το δημαρχείο της πόλης ,έχοντας τοποθετήσει μεταλλικά κολονάκια στα δεξιά του δρόμου για λόγους μη κατανοητούς σε κανέναν! 

Φωτογραφία 14 Φεβρουαρίου 2020 όταν ακόμα ο Κόκλας είχε καρέκλα γραμματέα  δημοτικού συμβουλίου 

Άλλωστε βασικά τον κ. Κόκλα ΤΙΠΟΤΑ δεν τον ενοχλεί,  και  μπορεί να είναι "εύκολα"  και υποψήφιος της παλιάς του και "πρώτης αγάπης " της δημοτικής παράταξης "Νέα Δημοτική Κίνηση" του κ. Γιάννη Αναγνώστου στις κάλπες του 2023. . 

Γιατί φυσικά και όσοι  θεωρούν πως είναι ανενεργός ο πρώην δήμαρχος  και δεν ασχολείται με τα κοινά της πόλης , επειδή στις εκλογές του 2019 δεν ήταν υποψήφιος για δήμαρχος ,  κάνουν μεγάλο λάθος. 

Ένα λάθος που θα πληρώσουν στις κάλπες του 2023,  όσοι θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει ΕΝΙΑΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας,  χωρίς και την ΔΙΚΗ του συνδρομή! 

Σε κάθε περίπτωση εμείς οι "κίτρινοι τύποι" ή η φασιστική στήλη κατά τον Συριζαίο "δημοκράτη" Παύλο Παπαθανασίου θα συνεχίσουμε να γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και θα δημοσιεύουμε δεκάδες φωτογραφίες που αποδεικνύουν όσα σας γράφουμε. Αυτοί που θα αναγκαστούν να συνεχίσουν να μας "λασπώνουν" ήταν και θα παραμείνουν όσοι δεν έχουν πειστικές απαντήσεις σε ΤΙΠΟΤΑ και ή θα μας βγάζουν τρελούς ή θα αναγκαστούν να κινηθούν δικαστικά εναντίον μας και να αναζητήσουν την τύχη τους σε μια Αστική Δικαιοσύνη που ήταν πάντα "φιλική" μαζί μας παρόλο την σκληρή κριτική που της έχουμε ασκήσει ,γιατί χωρίς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που να μην δαγκώνει μόνο "ξυπόλητους" δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 


Και η Ελληνική Δικαιοσύνη αλλάζει το κατανοούν πρωτίστως όσοι βολτάριζαν ανενόχλητοι επί δεκαετίες και με τον νέο ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ έχουν θέματα ,από τα οποία δεν μπορεί να τους απαλλάξει ούτε ο επιτυχημένος ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας. 

Άλλωστε ο τελευταίος αναλαμβάνει ΜΟΝΟ όσους του λένε όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ, και δεν αναλαμβάνει όσους δεν του εκμυστηρεύονται τα πάντα, για αυτό έχει και αυτές τις επιτυχίες για δεκαετίες όχι γιατί έχει "άκρες" ή γνωριμίες .

Απλώς εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσα κάποιοι απλοί δικολάβοι δεν πέφτουν καν στην μειωμένη αντίληψή τους! Και από τέτοιους ο δήμος μας έχει πληγωθεί πολύ στο παρελθόν και τους έχει πληρώσει ΧΡΥΣΑΦΙ!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Διαβάστε επίσης: 

Και οι συκοφαντίες συνεχίζονται .....

Αναζητούν "σκάνδαλο" αυτοί που οδήγησαν την πόλη στα σημερινά της χάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: