ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έστηναν φιλορωσικό δίκτυο ή μάλλον Φιλοπουτινικό και απελάθηκαν μετά τις βαρβαρότητες του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Έστηναν φιλορωσικό δίκτυο ή μάλλον Φιλοπουτινικό και απελάθηκαν μετά τις βαρβαρότητες του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία

 


Ο εικονιζόμενος Βασίλι Γκαβρίλοφ ακόλουθος τύπου της Ρωσικής Πρεσβείας  έστησε φιλοπουτινικό δίκτυο στα social media και όπως ήταν φυσικό απελάθηκε μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και κυρίως μετά την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που έχει επιδείξει ο ρωσικός στρατός σε σφαγές αμάχων! 


Στις φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος και αναγνώστης της στήλης που κάνει αγώνα για να αποδείξει την ΑΠΟΛΥΤΗ ρωσική ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Πούτιν και των εδώ συνεργατών τους απεικονίζονται και άλλα "φυντάνια" εκ Ρωσίας , ενώ τον ευχαριστούμε και ΔΗΜΟΣΙΑ που μας άνοιξε τα μάτια για την απαράδεκτη ΣΤΑΣΗ του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μέχρι πρότινος πολιτικού που θαυμάζαμε στο Ουκρανικό ζήτημα. 



Πρόκειται φυσικά για τις διαρροές που ο ίδιος όφειλε να διαψεύσει αλλά ατυχώς για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει δεν έκανε για όσα δήλωσε για το τάγμα Αζόφ σε συνάρτηση με την επί 40 μέρες ΑΦΩΝΙΑ του για την ρωσική εισβολή! 

Θα καταλάβει πολύ σύντομα το λάθος του και στοιχεία εναντίον για υπόθεση που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη θα τον οδηγήσουν στο να είναι πιο συνετός σε δηλώσεις του εναντίον πραγματικών πατριωτών που δίνουν αυτή την στιγμή μάχες για να αποκρούσουν τον Ρώσο εισβολέα και να διατηρήσουν την χώρα τους στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Θυμίζουμε σε αφελείς όπως και εμείς πως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς "χάρισε" την εταιρία ΣΕΚΑΠ στον Ρώσο Ιβάν Σαββίδη του έδωσε ελληνική ιθαγένεια με το πειστικό τότε επιχείρημα των επενδύσεων. Πειστικό γιατί το δίλημμα που έφερνε τότε ο πρώην πρωθυπουργός ήταν στο να πέσει η εταιρία ΣΕΚΑΠ σε τουρκικά χέρια λες και δεν θα μπορούσαν να κάνουν έναν διεθνή διαγωνισμό ώστε να ξεφύγουμε μια και καλή από "επενδυτές" επικίνδυνους για την Αστική μας Δημοκρατία που πρώτο μέλημά τους είναι η δημιουργία "στρατών" από ορκ που διατυμπανίζουν θέσεις απαράδεκτες και που παρουσιάζουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ όπως ο Πούτιν ως μεγάλους ηγέτες! 

Ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξή του στο πρώτο θέμα είχε προβλέψει πως δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός και πως ο Αλέξης Τσίπρας του θύμιζε τον Πούτιν! 

Ο Σαμαράς ούτε και τότε βγήκε να βάλει στη θέση του έναν "επιχειρηματία" άμεσα εξαρτώμενο με την ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ενώ σε άλλη μας ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε και κάποιους "Πόντιους" που ξέχασαν ακόμα και την Ιστορία τους και τι έχουν υποστεί από τους Ρώσους επί Στάλιν και που φυσικά ο πατριωτισμός τους για εμάς έχει όσο αξία έχει και ένα ΡΟΥΒΛΙ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: