ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί πως τους αγώνες για την ανεξαρτησία μιας χώρας την κάνουν διαδηλωτές σε συλλαλητήρια υπέρ τάχα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με βασικούς ομιλητές κατσαπλιάδες!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί πως τους αγώνες για την ανεξαρτησία μιας χώρας την κάνουν διαδηλωτές σε συλλαλητήρια υπέρ τάχα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με βασικούς ομιλητές κατσαπλιάδες!

 


Δεν ξέρουμε τελικά πόσα ρούβλια αξίζει η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενός καιροσκόπου , εκείνου που σίγουρα ξέρουμε είναι πως μετά τις χθεσινές του δηλώσεις ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δεν έχει καμία θέση στη ΝΔ. 

Άλλωστε ένας άλλος πολιτικός νάνος τον επανάφερε στο κόμμα που ο ίδιος είχε ρίξει από την κυβέρνηση πουλώντας "πατριωτικές" κορώνες το μακρινό 1993 για να προασπίσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Χρόνια μετά και μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών για την οποία η ΝΔ είχε διαφωνήσει παραμένει ενώ γνωρίζει πως έστω με καθυστέρηση δεκαετιών η Βόρεια Μακεδονία με τις αλυτρωτικές θέσεις είναι αναγνωρισμένη και από την Ελλάδα αφού εν τω μεταξύ είχε αναγνωριστεί ως σκέτα Μακεδονία από όλο τον δυτικό κόσμο κάτι προφανώς που δεν είχε υπολογίσει ένας πολιτικός που στις κάλπες του 2012 κατάφερε η ΝΔ να πάρει ποσοστό μόλις 18,85% αφού είχε φουσκώσει τα μυαλά πολλών κεντροδεξιών για το πρώτο καταστροφικό μνημόνιο ενώ στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτός και το κόμμα στο οποίο έως και σήμερα ανήκει ΨΗΦΙΣΑΝ και ορθώς όλα τα επόμενα! 

Βασικά επί δεκαετίες και παρόλο που έμεινε εκτός πολιτικής σκηνής ( σαν τον Καμμένο) επειδή εμμένει σε θέσεις επιζήμιες για την Ελλάδα επέστρεψε ως χρήσιμος ηλίθιος για να συμβάλλει μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στην ενδυνάμωση του Ρώσου δικτάτορα Πούτιν και για κουβαλήσει στην χώρα μας επιχειρηματίες τύπου Ιβάν Σαββίδη δημιουργώντας στη Βόρεια Ελλάδα όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα την οδηγήσουν στο μέλλον σε περιπέτειες. 

Και ενώ είχε βουβαθεί επί 40 ημέρες και δεν είπε κιχ για την ρωσική εισβολή σε ένα ανεξάρτητο κράτος όπως η Ουκρανία ήρθε χθες στη Βουλή να μας πει πως δεν είχαν δικαίωμα να ομιλήσουν σε αυτή όσοι αγωνίζονται για να σώσουν την πατρίδα τους αλλά αυτός που θα αντιληφθεί πλέον καλά πως ο Αμερικανικός παράγοντας θα τον οδηγήσει στην φυσική του θέση εκεί που αρμόζει σε όσους θεωρούν τελευταίο καταφύγιό τους τον πατριωτισμό.

Ελπίζουμε να αποχωρήσει άμεσα από την πολιτική ζωή του τόπου άλλωστε βαρίδι αποτελεί για ένα κόμμα που δεν έχει ανάγκη όσους εάν και δήλωναν και δηλώνουν πατριώτες αρνούνται τον λόγο σε όσους "πολέμησαν" για να τους φέρουν σε θέσεις ευθύνης. 

Ευελπιστούμε να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ασχοληθούμε και πάλι μαζί του αφού η ταύτισή του με τους εγχώριους Κασιδιάρηδες είναι πλέον ορατή και σε μαθητή δημοτικού! 

Τουλάχιστον κάποιοι φυλακίστηκαν επειδή θέλησαν να αλλάξουν την γεωστρατηγική θέση της χώρας ο Σαμαράς θέλησε να το πράξει από ό,τι φαίνεται με τις πλάτες της Γερμανίας και των συμμάχων του σε μια Ε.Ε που παρακαλάει να τελειώσει αυτός ο πόλεμος έστω και εάν ακρωτηριαστεί η Ουκρανία. 

Και ας το καταλάβουν όλες και όλοι καλά πως αυτό δεν θα συμβεί ακόμα και εάν χρειαστεί να οδηγηθεί η ανθρωπότητα στη δίνη ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου όπου και πάλι θα επικρατήσουν οι δυτικοί και όχι οι κάθε λογής Σαμαράδες! 

Πάλι καλά που δεν τον έχουμε και πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί μετά τον Πάκη δεύτερος πρόεδρος της ίδιας ποιότητας θα ήταν επιζήμιος για έναν θεσμό που με την κα Σακελλαροπούλου βρήκε και πάλι το πραγματικό του νόημα. 

Αυτά προς το παρόν όσο το Σαμαρικό Antinews εξακολουθεί και σκάβει τον λάκκο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για να πέσουμε όλες και όλοι μας μέσα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: