ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τάσος Ευσταθίου: Η οποιαδήποτε ενδεχόμενη σύμπραξη, θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης, διαλόγου και λογικής, με τους πολίτες και την κοινωνία

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Τάσος Ευσταθίου: Η οποιαδήποτε ενδεχόμενη σύμπραξη, θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης, διαλόγου και λογικής, με τους πολίτες και την κοινωνία



07/04/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Toυς τελευταίους μήνες, γινόμαστε δέκτες δεκάδων μηνυμάτων από στελέχη, υποστηρικτές, φίλους της παράταξής μας και κυρίως από πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι κάνουν μια κοινή διαπίστωση: Η πόλη βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο, διοικούμενη από μια δημοτική αρχή κατώτερη των περιστάσεων.
Η αγωνία των συμπολιτών μας δεν θα μπορούσε φυσικά να μας αφήσει αδιάφορους. Έτσι, εδώ και λίγες εβδομάδες και ύστερα από προσωπικό κάλεσμα για ενότητα και συστράτευση, του επικεφαλής του συνδυασμού “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” Τάσου Ευσταθίου, βρισκόμαστε σε επαφές και συζητήσεις με τον επικεφαλής του συνδυασμού “η πόλη που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζή, ώστε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας των δύο παρατάξεων, σε μια προσπάθεια να βάλουμε τέλος στην 10ετη τοπική εσωστρέφεια του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκουμε και κυρίως στην εσωστρέφεια που έχει μπει η πόλη που.αγαπάμε.

Κοινός τόπος των συζητήσεων είναι πως η δημοτική αρχή αποτυγχάνει παταγωδώς σε όλους τους τομείς και πως η πόλη έχει ανάγκη από μια νέα διοίκηση, που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις τοπικής ανάπτυξης με γνώμονα τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων της και όχι τη διατήρηση μιας καρέκλας εξουσίας. Σε αυτή την βάση είναι ευπρόσδεκτοι να συμβάλλουν όλοι οι συμπολίτες μας και οι φορείς της πόλης, ανεξαρτήτως πολιτικών αφετηριών.

Ποτέ δεν κρύψαμε τις πολιτικές μας καταβολές, ωστόσο πιστεύουμε ακράδαντα πως η αλλαγή στην πόλη θα έρθει από τη βάση της τοπικής κοινωνίας από την οποία προερχόμαστε. Η οποιαδήποτε ενδεχόμενη σύμπραξη, θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης, διαλόγου και λογικής, με τους πολίτες και την κοινωνία.

Σεβόμαστε όλα τα στελέχη, σεβόμαστε όλους τους πολίτες, σεβόμαστε και τους αγώνες τους ,και αυτό γιατί αυτές είναι οι αρχές μας και τα πιστεύω μας.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύουν & οι πράξεις μας. Με τη βασική προϋπόθεση ότι ο σεβασμός δεν μπορεί να είναι ala carte, μονόπλευρος, αλλά αμοιβαίος.

Θεωρώντας το τελευταίο αυτό σαν δεδομένο, είμαστε σίγουροι ότι όλα τα στελέχη του χώρου της πόλης μας θα ανταποκριθούν στο ιστορικό τους ρόλο δηλ. της στήριξης της προσπάθειας αυτής αλλά & της άμβλυνσης των διαφορών των δύο δημοτικών συνδυασμών έτσι ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη σύγκλιση για την κοινή κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, προς όφελος της πόλης & των συμπολιτών μας.

Τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε μαζί μας.

Η ουσία είναι μία: Μετά από 10 χρόνια, ο διάλογος παραμερίζει τις προσωπικές φιλοδοξίες, προκειμένου η πόλη να αλλάξει σελίδα και να απαλλαχθεί από τους ίδιους ανθρώπους που τη διοικούν αναποτελεσματικά εδώ και 12 χρόνια.

Η Ηλιούπολη έχει ανάγκη την αλλαγή και ο διάλογος μεταξύ πολιτικών δυνάμεων βασιζόμενος στην λογική, είναι η μόνη σταθερή βάση για να αλλάξει η πόλη μας σελίδα και να γίνει ένα πρότυπο ανάπτυξης με επίκεντρο τους πολίτες.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: