ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Από όλη την ανάρτησή μας ο κος Αντιδήμαρχος στάθηκε στο εκ παραδρομής λάθος μας - Δείτε τον λοιπόν και να "προεδρεύει" αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως όταν λείπει ο πρόεδρος , προεδρέουν και οι τρίτοι!

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Από όλη την ανάρτησή μας ο κος Αντιδήμαρχος στάθηκε στο εκ παραδρομής λάθος μας - Δείτε τον λοιπόν και να "προεδρεύει" αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως όταν λείπει ο πρόεδρος , προεδρέουν και οι τρίτοι!


Από όλο το κείμενο που "αφιερώσαμε" στον κ. Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας απάντησε ΜΟΝΟ στο χωρίς πρόθεση λάθος μας (και γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτό) αφού ο κος Κόκλας είχε εκλεγεί δημοτικός με την τρίτη σε ψήφους δημοτικής παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και εκείνη του χάρισε την θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, επομένως μην το πιστέψει και ο ίδιος απλώς δεν ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και γενικά δεν υπήρξε πρόεδρος ούτε επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Ο κος Κόκλας εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ευσταθίου και παλιότερα απέτυχε να εκλεγεί με την παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου,  με την οποία ήταν επίσης   υποψήφιος. 

Η ανάρτησή μας βέβαια δεν είχε σκοπό να τον παρουσιάσει ως κάτι που δεν ήταν, αλλά να τον ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ.

Να αρχίσει να αντιλαμβάνεται , πως δεν θα εκλεγεί ξανά δημοτικός σύμβουλος όχι προφανέστατα επειδή έφυγε από μια δημοτική παράταξη που έτσι και αλλιώς δεν τον εκπροσωπούσε ,αφού ο κος Κόκλας ουδέποτε υπήρξε  κεντροδεξιός πόσο μάλλον ΔΕΞΙΟΣ! 

Αλλά επειδή κατά την ταπεινή μας άποψη από την θέση που του έχει ανατεθεί δημιουργεί πλέον  περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλείται να επιλύσει. Ο δήμαρχος της πόλης μας τον επέλεξε, αυτός τον "στηρίζει" και βέβαια και εμείς στηρίζουμε ό,τι καλό έχει κάνει και ήμασταν και το μοναδικό ιστολόγιο ( και δεν μετανιώνουμε για αυτό) με τις περισσότερες θετικές αναρτήσεις για τον κ. Κόκλα ,από όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Αντιδήμαρχος , αρχικά με την αρμοδιότητα των ΚΕΠ ,και πλέον με την αρμοδιότητα μόνο της Δημοτικής Αστυνομίας. Αυτών δηλαδή των 8-9 ατόμων που τις δράσεις τους βλέπετε και κρίνετε όλες και όλοι εσείς. 

Την καρέκλα του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας που του πρόσφερε ο κεντροαριστερός δήμαρχος κος Χατζηδάκης εκτιμώντας τις ικανότητες του,  προφανώς και εμείς δεν θα του την στερήσουμε ,αφού ουδέποτε είχαμε την φιλοδοξία να υπηρετήσουμε μια αριστερή διοίκηση , και έτσι και αλλιώς δεν ασχολούμαστε με την πολιτική ,είναι δικιά του , την κέρδισε με τις ψήφους που του έδωσαν αφελείς κεντροδεξιοί ψηφοφόροι ή τελοσπάντων όσοι ψήφισαν μια "κεντροδεξιά" παράταξη. 

Και τα εισαγωγικά είναι γιατί η παράταξη αυτή έπρεπε να τον είχε διαγράψει όταν παραβρέθηκε σε εκδήλωση για τα ΑμεΑ που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , όπως εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ γράψαμε αλλά τότε δεν μας άκουσαν όσοι μετά μας κατηγόρησαν και από πάνω ως "ακροδεξιούς¨! 

Οι θέσεις οι δικές μας είναι γνωστές και φυσικά δεν "στοχοποιούμε" κανέναν όταν γράφουμε πως μας είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πιστέψουμε πως χρειάζεται ο δήμος μας να πληρώνει ενοίκια χιλιάδων ευρώ κάθε χρόνο για να "στεγάσει" την ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και γραφεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που δεν τα είχε ανάγκη , είχε άλλα για τα οποία δεν πληρώναμε ΕΝΟΙΚΙΑ σε ιδιώτη και βέβαια έχουμε αναφέρει και δεν θα λέμε πάλι τα ίδια πως για εμάς και ελπίζουμε και για αρκετούς άλλους οι ΔΑΠΑΝΕΣ για ένδυση και υπόδηση 9 δημοτικών υπαλλήλων ΕΙΝΑΙ υπερβολικές και θεωρούμε πως όσα διαβάσαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν τα έχουν στην κατοχή τους οι δημοτικοί μας αστυνομικοί. 

Αλλά επειδή εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στα σπίτια του οιοδήποτε ,και εάν ακόμα τα έχουν έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ η τοπική μας κοινωνία να γνωρίζει πως σε σχέση με τους πραγματικούς αστυνομικούς που ΔΕΝ πληρώνονται ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ , έχουν προμήθειες ένδυσης και υπόδησης  που θα τις ζήλευαν και τα ΟΠΚΕ. 

Ο αφελής ΛΟΙΠΟΝ κος Τάσος Ευσταθίου ως μη όφειλε έδωσε την καρέκλα του Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου στον κ. Κόκλα,  εάν και άλλος υποψήφιος της δημοτικής του παράταξης πήρε περισσότερες ψήφους στις κάλπες του 2019. 

Έτσι έκρινε , καλά να πάθει , και επειδή δεν βλέπουμε και να αλλάζει ( είναι το στυλ του φαίνεται) με λογικές πάνω από κόμματα και χρώματα , δουλειά δεν γίνεται και για εμάς όπου ακούμε πως κάποιος είναι πάνω από κόμματα και χρώματα δεν μας αρέσει. 

Το έχουμε γράψει και ΔΗΜΟΣΙΑ , το έχουμε πει  και στον ίδιο στις ελάχιστες φορές που είχαμε συναντηθεί , και βέβαια εμείς ΔΕΝ μετανιώσαμε ποτέ για οτιδήποτε και στο μέλλον ό, τι θεωρούμε πως πράττει σωστά θα το αναφέρουμε. 

Η στάση μας ΑΛΛΑΞΕ όχι επειδή μας υποκίνησαν άλλοι ( ποιοι θα μπορούσαν άλλωστε , σε ΟΛΟΥΣ έχουμε ασκήσει ΣΚΛΗΡΗ κριτική) αλλά επειδή ΘΕΩΡΟΥΜΕ πως για την ΑΠΟΦΑΣΗ με τις πινακίδες σε 7 μόλις επιχειρήσεις  της πόλης μας για συγκεκριμένες ώρες φορτοεκφόρτωσης ,  έπρεπε να αντιδράσει. 

Και βέβαια το ΓΕΓΟΝΟΣ αυτό θα σκληρύνει περισσότερο την στάση μας , αφού εμείς πιστεύουμε στην ατομική ευθύνη καθενός,  και αρνούμαστε να δικαιολογήσουμε όσους απλώς μας λένε πως εμείς εντολές εκτελούμε. 

Και βέβαια αυτό δεν ισχύει για τον κ. Κόκλα που λογικά "συναποφασίζει" αλλά για όσους καλούνται να εφαρμόσουν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ( της διοίκησης βασικά) που δημιουργεί ΑΘΕΜΙΤΟ ανταγωνισμό χωρίς να εξηγεί καν τους λόγους ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ όλων των άλλων επιχειρήσεων που φορτοεκφορτώνουν ΟΛΟ το 24ωρο. 

Οι 7 επιχειρήσεις θα βρουν το δίκιο τους δικαστικά , αυτοί που είναι περισσότερο αγανακτισμένοι είναι οι συνδημότες μας που θα πρέπει να θυμηθούν και αυτό μαζί με πολλά άλλα στις κάλπες του 2023. 

ΥΓ: Και φυσικά εμείς θα διορθώσουμε την μη εσκεμμένη αναβάθμισή του κ. Κόκλα που ορίστηκε από τον κ. Ευσταθίου Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και όχι ΠΡΟΕΔΡΟΣ όπως λανθασμένα αλλά χωρίς πρόθεση γράψαμε, αυτός όμως δεν μπορεί να ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ τα λάθη μιας διοίκησης που ατυχώς για εμάς βαραίνουν και τις δικές του πλάτες. 

Γιατί οκ δεν τον θεωρούμε αφελή στο να μην ρώτησε πόσα πληρώνουμε για το κτίριο που φιλοξενεί την ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ηλιούπολης και τα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας , ούτε τον θεωρούμε αφελή ώστε να μην γνωρίζει πως δεν σταθμεύει πλέον σε αυτό το χώρο το αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας που είχαμε αναδείξει στο ρεπορτάζ μας, και έτσι και αλλιώς όταν έρθει η ώρα θα δείξουμε και σε μερικούς "αφελείς" γιατί βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο αφού με αυτό περιπολίες δεν γίνονται. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: