ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν διακινείς 1.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα το μήνα για πάνω από μία 10ετία προφανώς και νιώθεις άτρωτος στην Κολομβία των Βαλκανίων όχι όμως σε ένα σοβαρό δυτικό κράτος .........

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Όταν διακινείς 1.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα το μήνα για πάνω από μία 10ετία προφανώς και νιώθεις άτρωτος στην Κολομβία των Βαλκανίων όχι όμως σε ένα σοβαρό δυτικό κράτος .........


Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης για τις απειλές που δέχονταν ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος από επιχειρηματία και απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για όσα είχε αποκαλύψει η εφημερίδα "Μακελειό" για διεφθαρμένους αστυνομικούς και δικηγόρους στην υπόθεση Δημήτρη Μάλαμα που ένα κλιμάκιο της ΕΥΠ οδήγησε σε διαλεύκανση αλλά που η Ελληνική Δικαιοσύνη αργεί να επιτελέσει το καθήκον της.



Οι δύο φερόμενοι ως αρχηγοί δεν είναι εν ζωή και ίσως κάποιοι θεωρούν πως ως εσωτερική υπόθεση της χώρας μας δεν αφορά κάποιους και έτσι θα έχουμε όσα συμβαίνουν εδώ και δεκαετίες στην τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε , δηλαδή στην Ελλάδα.

Με δεδομένο πως η υπόθεση δεν αφορά μόνο την χώρα μας ευελπιστούμε πως αυτή την φορά δεν θα πάει χαμένη η "τρέλα" όσων υπαλλήλων της ΕΥΠ έφτιαξαν ένα πόρισμα που θα έπρεπε να είχε στείλει στην Ελληνική Δικαιοσύνη πάνω από 100 άτομα.

Η απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου εάν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την εν λόγω υπόθεση θα φέρει σε δυσμενή θέση μια κυβέρνηση που προφανώς ακόμα και εάν θέλει να συγκαλύψει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ θα πνιγεί στο "αίμα" της .



Ας τρέξει λοιπόν την υπόθεση ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης και όσοι μάλλον αδυνατούν να αντιληφθούν πως η υπόθεση δεν είναι μια ακόμα υπόθεση διαφθοράς σε ένα βαλκανικό κράτος αλλά έχει ενδιαφέρον για φίλους και συμμάχους μας που τα συμφέροντά τους επλήγησαν από την εγκληματική οργάνωση Σ.Π -Δ.Μ .

Το να προσπαθούν να κουκουλωθεί κάτι που έχει δρομολογηθεί να λυθεί οριστικά από το μακρινό 2013 είναι απλώς ανόητο και επιζήμιο για τις πολιτικές τους καριέρες. 

Μπορεί το θέμα να έχει πάρει μέτρια δημοσιότητα αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν .....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: