ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Απέτυχαν να μας "τελειώσουν" οι διεφθαρμένοι της πόλης και αναζητούν τρόπους να συμφιλιωθούν μαζί μας - Μάταιος κόπος μέχρι τέλους

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Απέτυχαν να μας "τελειώσουν" οι διεφθαρμένοι της πόλης και αναζητούν τρόπους να συμφιλιωθούν μαζί μας - Μάταιος κόπος μέχρι τέλους



Το μέχρι τέλους είναι για εμάς στάση ζωής και όχι φυσικά ένα ευκαιριακό σύνθημα. Άλλωστε από την πρώτη μέρα της διαδικτυακής μας παρουσίας εμείς ποτέ δεν κρύψαμε τι ακριβώς πρεσβεύουμε.



Άλλωστε το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε το 2013 σε μια περίοδο καθοριστική για την μετέπειτα πορεία μας. Έχουμε εξηγήσει ακριβώς τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτή την προσπάθεια και δεν είναι του παρόντος για ανούσιες επαναλήψεις. 

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως θεωρούν όσοι συνασπίστηκαν εναντίον μας με κύριο μέλημά τους να μας απαξιώσουν πως πρέπει να τους συγχωρήσουμε. 

Λες και είμαστε ιερείς να δίνουμε άφεση "αμαρτιών" ή να μην αντιλαμβανόμαστε πως συνασπίστηκε εναντίον μου ό,τι πιο "ψεκασμένο" , βολεμένο και χυδαίο υπάρχει σε αυτή την πόλη.

Οι αναγνώστες μας που εδώ και καιρό ήταν σε "πόλεμο" με τα "φυράματα" αυτά μας έκραζαν κάθε φορά που μας συναντούσαν για την ανεκτικότητά μας στην εμφανή δια γυμνού οφθαλμού ανηθικότητά τους.

Τι να είχαμε να κερδίσουμε εμείς από  τον συγχρωτισμό μας με όσους δεν δούλεψαν ούτε ώρα στη ζωή τους και ζουν μέσα στην απόλυτη χλιδή εκμεταλλευόμενοι την ανικανότητα των διωκτικών αρχών ή το "πιάσιμο" για να μην εφαρμόσουν τον Νόμο; 

Τι θα κερδίζαμε από τον συγχρωτισμό μας με επιχειρηματίες της πόλης που δίνουν χρήματα σε όλα τα πολιτικά κόμματα για να τα έχουν καλά με όλους; 

Τι θα κερδίζαμε εμείς μιλώντας με "ψεκασμένους" που αμφισβητούν την Αστική μας Δημοκρατία και με την ΑΝΟΧΗ του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ( που ευτυχώς με δική μας "πίεση" αλλάζει)  απειλούσαν επί δεκαετίες νοικοκυραίους;

Από το 2010 και δώθε η πόλη μπορεί να είναι πιο βρώμικη από σκουπίδια και γεμάτους κάδους αλλά πιο "καθαρή" σε θέματα διαφθοράς. 

Το ξέρουν όλοι , το βλέπουν και οι από έξω και θα το αντιληφθούν και καλύτερα μετά τα νέα μνημόνια που θα κληθεί να υπογράψει η χώρα μας. 

Το κατάλαβαν και οι "σύντροφοι" της Ρούπας που αναμένουν την άτακτη χρεοκοπία της χώρας για να αποκτήσουν πάλι ρόλο και χώρο.

Οι "πλάτες που είχαν κάποιοι στη ΓΑΔΑ μετά την έρευνα της ΕΥΠ σχεδόν χάθηκαν παρά την ατολμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την οποία και θα πληρώσει βαρύτατο τίμημα.

Και αυτό γιατί παράλληλα με την έρευνα της ΕΥΠ ο χώρος της Δικαιοσύνης , της ΕΛ.ΑΣ αλλά και τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι εκπρόσωποί τους είχαν γίνει "κόσκινο" από φίλη και σύμμαχο χώρα που έβλεπε πως εξαιτίας της σαπίλας θίγονταν τα καλώς νοούμενα συμφέροντά της.

Όσοι λοιπόν νιώθουν πως "εκβιάζονται" από την κανονικότητα και τρομοκρατούνται από το ΔΙΚΑΙΟ καλό θα ήταν να το συνηθίσουν. Έχουν μείνει ακόμα κάποια  "στηρίγματα" τους σε αυτούς τους χώρους ας προχωρήσουν λοιπόν στο απονενοημένο τους διάβημα. 

Ο ελεύθερος τύπος τον οποίο δυστυχώς δεν εγγυάται η Ελληνική μας Πολιτεία αλλά η συμμετοχή μας σε διεθνείς οργανισμούς είναι αδύνατον να φιμωθεί από τους "λερωμένους".

Και φυσικά η δική μας ΦΩΝΗ δεν φιμώνεται με εξώδικα δικηγόρων που είναι ελεγχόμενοι για βαρύτατα αδικήματα.

Ας αφήσουν λοιπόν τις ανοησίες τους γιατί θα βρεθούν σύντομα στον φυσικό τους χώρο. Σε εμάς οι ύβρεις τους ,οι απειλές προσφυγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη (χα χα χα ) ή οι προσφιλείς τους πρακτικές δεν πιάνουν.

Είμαστε εδώ , είμαστε περισσότεροι και πανέτοιμοι και δεν θα επιτρέψουμε σε καμία "σέχτα" να γράψει για εμάς χωρίς εμάς.

Ντρέπομαι ειλικρινά για κάποιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που θεωρούσα και "φίλους" διαβάζοντας το πόρισμα της ΕΥΠ για αυτούς . Είχαν βάλει τους "λύκους" να φυλάνε τα πρόβατα και έπρεπε να επέμβει ξένη δύναμη για να τους στείλει εκεί όπου πάντα ανήκαν. Προς το παρόν η Ελληνική Δικαιοσύνη απλώς κοιμάται με τον αρμόδιο υπουργό σε ρόλο νυχτοφύλακα!

Γιατί προφανώς και όταν έγραφα χρόνια ΠΡΙΝ πως δεν δικαιείται κανείς μπάτσος να φοράει το εθνόσημο στην στολή του ( κάποιοι συναγωνιστές τότε διαφωνούσαν μαζί μου ενώ αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στον δυτικό κόσμο ,όλες οι αστυνομίες έχουν τα δικά τους σύμβολα) δεν πίστευα πως μέσα σε αυτούς ήταν και κάποιοι που γνώριζα προσωπικά. 

Μεγαλώνω και μαθαίνω, και είμαι τυχερός που από ένα τυχαίο περιστατικό στη ζωή μου έχω προφυλαχθεί και στην κυριολεξία σωθεί από ένα τραγικό τέλος.

Αυτά προς το παρόν και τα γράφω "νωρίς" για να μην πέσουν κάποιοι ξαφνικά από τα σύννεφα όπως συμβαίνει πάντα σε περιπτώσεις όπου όλοι γνωρίζουν αλλά ουδείς μιλάει γιατί όλοι μαζί τρώνε! 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το καινούργιο σχετικά video clip του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού "Αθήνα μου" . Δεν είναι άσχετη αλλά επειδή είναι για "μυημένους" οι πολλοί δεν θα καταλάβουν γιατί  έπρεπε να συνοδεύει αυτό το κείμενο. Για τους μη μυημένους ακούστε το τραγούδι είναι εξαιρετικό για την πανέμορφη Αθήνα μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: