ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΕΝΑΚ : Δημοτικές Εκλογές - Ηλιούπολη 2023

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΝΑΚ : Δημοτικές Εκλογές - Ηλιούπολη 2023


Τα προβλήματα, οι ανάγκες και το μέλλον της πόλης απαιτούν λύσεις. Σε 35 ημέρες οι πολίτες θα εκλέξουν την επόμενη δημοτική αρχή. Οι διαμάχες, οι λυκοφιλίες, οι κωλοτούμπες, οι αντεγκλήσεις οι διαφωνίες και οι προσωπικές επιθέσεις δεν αφορούν σήμερα κανέναν, και ειδικά τους πολίτες.
Οι ανάγκες της εποχής που ζούμε επιβάλλουν ειλικρινή συνεργασία, ενότητα δυνάμεων σε κοινό πρόγραμμα, συνεννόηση και συμπόρευση για την πόλη και τις ανάγκες της.

Καθαριότητα, πράσινο, ανακύκλωση, ηλεκτροφωτισμό, πρωτοβάθμια υγεία, καθημερινότητα, δημόσια συγκοινωνία, δημόσια περιουσία, λεωφόρος Κατεχάκη, Εμπορικό κέντρο, ελεύθερη πρόσβαση, πεζοδρόμια, αισθητική της πόλης, περιμένουν πεισματικά απαντήσεις και κυρίως, λύσεις.

Εννέα υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικούν την ψήφο. Δυσκολεύεσαι να διακρίνεις διαφορές ουσίας, Η αυτοδιοικητική εικόνα της πόλης, παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα :

Ο δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης δεν αξιοποίησε την ισχυρή εντολή που πήρε το 2019. Η σκέψη, η δράση και το ενδιαφέρον του είναι η επανεκλογή του με όποιο τρόπο. Δεν υλοποίησε όσα υποσχεθήκαμε, δεν άφησε το χνάρι τής δημιουργίας, και της προοπτικής.

Προτίμησε να ένα νέο σχήμα χωρίς δεσμεύσεις, αρχές, προσανατολισμό και ενιαία πολιτική συμπεριφορά προς τους πολίτες.
 
Ο Βασ. Βαλασόπουλος έχει αποχωρήσει από  το 2019 από την αυτοδιοικητική ζωή της πόλης και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών του συμβούλων προσαρτήθηκε γρήγορα κι εύκολα δίπλα στον Γ. Χατζηδάκη. Οι άλλες παρατάξεις ακολουθούν μοναχικούς δρόμους με όπλο την ατομική αυθεντία και τη φιλοδοξία εκάστου.

Το ΕΝΑΚ *(Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα) δεν θα κατέλθει αυτόνομα στις δημοτικές Εκλογές. Έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό από  τους Ηλιουπολίτες την τελευταία 15ετία. Το ΕΝΑΚ θα συνεχίσει να συμμετέχει και να προσφέρει μέσα στην κοινωνία των πολιτών, πάντα με θέσεις, προτάσεις και δράσεις για όλα τα μεγάλα και τα καθημερινά προβλήματα της πόλης.
Θα συνεργαζόμαστε πάντα με όποιους έχουν όραμα και πείθουν ότι μπορούν να ακούσουν, να το ενισχύσουν, να το συνδιαμορφώσουν και να το υλοποιήσουν.

Μία πρόκληση για το ΕΝΑΚ και μία νέα ελπίδα για την Ηλιούπολη είναι η συνεργασία, η συνεννόηση και τελικά η συμπόρευση με τον Στάθη Ψυρρόπουλο.

Θέλω να ευχηθώ καλή δουλειά και καλή επιτυχία στα μέλη του ΕΝΑΚ που θα συμμετάσχουν στις ερχόμενες Εκλογές με τον Στάθη Ψυρρόπουλο. Θα είμαι κοντά τους, δίπλα τους με αποκλειστικό στόχο να είναι χρήσιμοι και ουσιαστικοί στην Ηλιούπολη και τους ανθρώπους της. 

Οι πολίτες μάς γνωρίζουν, μας εμπιστεύονται και μας τιμούν για το ήθος, την προσφορά και την εντιμότητά μας.

Το ΕΝΑΚ συνεχίζει, συμμετέχει, επιμένει για μία πόλη
Φιλική και Φιλόξενη - Σύγχρονη και Προσβάσιμη - Ανθρώπινη και Διακριτή.
Ο επικεφαλής Δημήτρης Πανταζόπουλος
Ο γραμματέας Γιώργος Μπενάς

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Όσοι από τα δεξιά και τα αριστερά της πόλης είχαν θετικές αναφορές τόσα χρόνια για το ΕΝΑΚ και γέμισαν τις αίθουσες στις εκδηλώσεις που έκαναν ας βγουν να απαντήσουν. Από εμάς μαγκιά τους επέλεξαν από τον χώρο της κεντροαριστεράς τον δεύτερο πιο πιθανό να εισέλθει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αφού τον πρώτο ΔΗΛΑΔΗ τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη τον "έφτιαξαν" με την στάση τους το 2019 και την συμπόρευσή τους έως πριν μερικούς μήνες. Ώπα παιδιά στον δεύτερο γύρο αυτών των δημοτικών εκλογών θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος και αυτός θα είναι ο Τάσος Ευσταθίου γιατί οι Νεοδημοκράτες βαρέθηκαν να βλέπουν σε θέσεις ευθύνης το 9.5% του ΠΑΣΟΚ της πόλης μας! Φιλόδοξοι και πονηροί είσαστε εσείς η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ δεν ακολουθεί ΜΟΝΑΧΙΚΟ δρόμο και στις προσεχείς δημοτικές κάλπες θα σας ΣΑΡΩΣΕΙ! Πάνω από κόμματα και χρώματα διοίκηση έχουμε ήδη εάν οι δημότες επιθυμούν τέτοια θα αφήσουν την ίδια εάν επιθυμούν κεντροδεξιά που θα λειτουργεί πραγματικά προς όφελος όλων των δημοτών θα ψηφίσουν όσους δεν κάνουν "αντάρτικο" έχοντας συγγενείς τους να πληρώνονται από τον δήμο Ηλιούπολης! Και βέβαια αντί να ψάχνουν στο ilioupolinews.gr τα πανηγύρια του Πούλου και τις "ύβρεις"  του για τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλου ας εξηγήσουν στους αναγνώστες τους πως με 199 ψήφους ως μέλος του ΕΝΑΚ το 2010 ο κος Ευαγγέλου  θεωρεί πως μπορεί να ηγηθεί δημοτικής παράταξης. Οι ιστορικές κυβιστήσεις βγάζουν δημάρχους και οι Μπενάδες προέδρους για αυτό αντί να κάνουν δημόσιες σχέσεις ας κάνουν και κανένα "χτύπημα" για να μην δούμε τον Χατζηδάκη και τα επόμενα πέντε χρόνια δήμαρχο της πόλης μας. Τόσα αφιερώματα έχουν κάνει στον κ. Πανταζόπουλο και στο ΕΝΑΚ τώρα κατάλαβαν πως είναι κεντροαριστεροί και υπεύθυνοι για την κατάντια της πόλης; Μόνο η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν έχει μαζέψει άτομα τα οποία το 2019 στήριζαν και πανηγύριζαν την ΝΙΚΗ Χατζηδάκη όλοι οι άλλοι θα δουν τις φάτσες τους μαζί με νυν Αντιδημάρχους και τα κολακευτικά λόγια που έγραφαν για αυτούς ΔΗΜΟΣΙΑ αποζητώντας θέσεις ευθύνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: