ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πανικό δημιούργησε η ανακοίνωση του ΕΝΑΚ για την στάση του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στις παρατάξεις "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" και "Φωτεινή πόλη"

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Πανικό δημιούργησε η ανακοίνωση του ΕΝΑΚ για την στάση του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στις παρατάξεις "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" και "Φωτεινή πόλη"

 


Ο εικονιζόμενος είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου μας κος Ιωάννης Πούλος με το σύνολο σχεδόν των τοπικών ΜΜΕ να έχουν θετικές αναφορές για αυτόν. 

Εμείς και σε αυτό κάναμε την διαφορά για θέμα βέβαια που καμία δημοτική παράταξη δεν ακολούθησε την δική μας ξεκάθαρη λογική πως δεν παίρνουμε τρόφιμα από φασίστες ακόμα και εάν αυτοί έχουν εκλεγεί με ψήφο στα σωματεία τους ως πρόεδροι πωλητών λαϊκών αγορών. 

Άρα ο εικονιζόμενος έχει την θετική γνώμη εκτός από τους ψηφοφόρους του που ήταν πολλοί και θα γίνουν περισσότεροι στις προσεχείς εκλογές , από δημοτικές παρατάξεις που θα δυσκολευτούν και δεν θα σας πείσουν τελικά πως ο κος Πούλος δεν είναι ικανός , ηθικός και έντιμος. 

Όχι πως εμείς είπαμε ή υπονοήσαμε πως δεν είναι κάτι από τα παραπάνω,  απλώς σας αναδείξαμε κάτι που συμβαίνει με πολλούς αυτοδιοικητικούς της πόλης μας ( με όλους ) πως δεν θέλουν να χαλάσουν τις καρδιές τους με ΚΑΝΕΝΑΝ αφού κάθε ΨΗΦΟΣ μετράει το ίδιο. 

Αστείες χαρακτηρίζουμε έως γραφικές τις αναρτήσεις για "κυβιστήσεις" την στιγμή που στην πολιτική οι "συμμαχίες" οι "λυκοφιλίες" και γενικά οι συνενώσεις πάνω από χρώματα και κόμματα δεν είναι η εξαίρεση αλλά το σύνηθες. 

Έτσι πρέπει να πόνεσαν πολύ στην παράταξη "Φωτεινή πόλη" όταν διαπίστωσαν πως με δική τους ευθύνη έχασαν καμία 800αρια ψήφους μόνο από τον κ. Πούλο ενώ δεν έχουμε σαφή εικόνα για τους υπόλοιπους του ΕΝΑΚ που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο Ψυρρόπουλου για να σας πούμε το μέγεθος της ζημιάς. Έτσι ενώ στην "Φωτεινή πόλη" καταστράφηκαν στην έτερη κεντροαριστερή παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" αναζητούν από αλλού καμία χιλιάδα ψήφων στην χειρότερη περίπτωση αφού οι σύντροφοι του ΕΝΑΚ έχουν δυναμική και λειτουργούν όπως φάνηκε και στις κάλπες του 2019 καταλυτικά για τις εξελίξεις στην πόλη μας επιλέγοντας πάντα την "σωστή πλευρά". 

Εμάς ως κεντροδεξιούς δεν μας αφορά αφού σε εμάς ο κος Πούλος δεν θα έρχονταν θεωρώντας μας ιδεολογικούς του αντιπάλους. Εμείς μπορεί και να είμαστε αλλά η σύνθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" όπως και των υπολοίπων πλην Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης έχει στίγμα που λέει ξεκάθαρα όλοι οι καλοί εντός ή εκτός εισαγωγικών κολλάνε. 

Έτσι όπως η διοίκηση μάζεψε ικανούς από όλα τα πολιτικά κόμματα έτσι και οι υπόλοιποι πράττουν το ίδιο. 

Δεν ανησυχούμε αλλά και δεν κοιμόμαστε για μια ΔΥΝΑΤΗ ώθηση που δίνει στον κ. Ψυρρόπουλο στο ΕΝΑΚ και θεωρούμε πλέον αστείο το σλόγκαν τους το ΝΕΟ αφού το ΕΝΑΚ είναι αρκετά παλιό για να συνεχίσουν κάποιοι να σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Εμείς έχουμε επιλογή για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές αλλά όσοι δεν έχουν ιδεολογικό προσανατολισμό ή είναι κεντροαριστεροί σίγουρα ανάμεσα σε Πούλο και κάποιον άγνωστο και "νέο" θα προτιμήσουν τον πρώτο. 

Ο κος Πούλος σε αυτές τις εκλογές θα βγει ΠΡΩΤΟΣ σε ψήφους στην παράταξη που επέλεξε για να κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές από τρίτος που ήταν και ας ξυπνήσουν όσοι σας ταΐζουν σανό για να μην δούμε να επαναλαμβάνετε η φάρσα του 2019 με άλλους πρωταγωνιστές. 

Εμείς θα πάρουμε θέση και στους δύο γύρους και ευελπιστούμε με πολλές πιθανότητες πως δεν θα αλλάξουμε επιλογή αφού ο κος Τάσος Ευσταθίου και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα είναι στο δεύτερο γύρο. 

Να δούμε εσάς που το 2019 μας βρίζατε προεκλογικά όταν σας γράφαμε τι έρχεται πως θα κρυφτείτε στις τρύπες σας γιατί το χαστούκι του πρώτου γύρου θα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. 

Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πήρε τον κ. Πούλο και η "Φωτεινή πόλη" όχι μόνο σκοτείνιασε αλλά πήρε.... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: