ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση υποψηφιοτήτων δημοτικών παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων για την πόλη μας με δυνατές προσθήκες στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . Το ψηφοδέλτιο που ήταν έτσι και αλλιώς ποιο δυνατό από αυτό του 2019 ενισχύθηκε περαιτέρω και η είσοδος στον δεύτερο γύρο  των δημοτικών εκλογών για εμάς θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ! 
  • Η "δημοκρατική"  παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν έχει μπλοκάρει ακόμα από την σελίδα της στο facebook την αποσυρθείσα υποψήφια δημοτική της σύμβουλο που εύχεται καλή επιτυχία σε νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλο που ανέβηκε σήμερα σε φωτογραφία της με τον κ. Στάθη  Ψυρρόπουλο! Και επίτηδες να το έκανε λιγότερο θα τους εξέθετε! Για εμάς όποιος συμμετέχει σε αυτό το ψηφοδέλτιο που δέχεται συγχαρητήρια από την "Κασιδιάρισα" είναι απλώς συνένοχος. Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο! 




  • Συνάντηση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη με τον κ. Θανάση Ζαννιά τομεάρχη Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε στο καφέ Rialto Τι συζητούσαν δεν γνωρίζουμε αφού δεν είχαμε βάλει και "κοριό" για να τους ακούσουνε. Άλλωστε οι ζυμώσεις στον χώρο της κεντροαριστεράς ποτέ δεν ήταν σημαντικό θέμα για αυτό εδώ το ιστολόγιο.

  • Πληθαίνουν οι φήμες πως τελικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης θα είναι τελικά 8 αντί για 9. Σε μερικές μέρες που θα γίνει ο έλεγχος των παρατάξεων που δηλώθηκαν σήμερα θα μάθουμε εάν οι φήμες έχουν κάποια βάση. Βέβαια καπνός χωρίς φωτιά δύσκολα βγαίνει ... 


  • Εντάξει παιδιά με "αφέντρες" δεύτερος γύρος δεν έρχεται πάτε ΠΕΜΠΤΗ ή ΕΚΤΗ θέση! 

  • Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας στο ιστολόγιό μας 

  • Εκτός ψηφοδελτίων της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο συνδημότης μας Γιώργος Μπενάς. Εάν είναι ακριβής η ανάρτηση του το ψηφοδέλτιο Ψυρρόπουλου έχει 88 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. 

  • Σας έχουμε παρουσιάσει ήδη 36 δημοτικούς συμβούλους από τους 55 που επιλέξαμε από τέσσερις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις. Η 15αδα που θα μας συνοδεύει στα πλάγια δεξιά του ιστολογίου έως τις κάλπες έχει ήδη συμπληρωθεί . Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους υποψηφίους που σίγουρα θα βρουν χώρο στα 10 τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας. Ευχαριστούμε όσους μας εμπιστεύθηκαν και λυπούμαστε για όσους στεναχωρήσαμε μη προβάλλοντας την υποψηφιότητά τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: