ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πρώην Αντιδήμαρχος "υποκλίνεται" στις ανοησίες μιας καιροσκόπου και σε έναν μήνα από σήμερα θα είναι και πρώην δημοτικός σύμβουλος !

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Πρώην Αντιδήμαρχος "υποκλίνεται" στις ανοησίες μιας καιροσκόπου και σε έναν μήνα από σήμερα θα είναι και πρώην δημοτικός σύμβουλος !

 Από όσα υποσχέθηκε ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ τίποτα. Και όμως η παρούσα διοίκηση παρόλο που τον απομάκρυνε από θέση Αντιδημάρχου τον έκανε πρόεδρο ΝΠΔΔ του δήμου μας. 

Ένας από τους πολλούς που αναδείχτηκαν από τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλου και μόλις αυτός έχασε τις δημοτικές εκλογές του 2019 εγκατέλειψε την παράταξή του για να βρει καρέκλα εξουσίας! 

Εάν χάσει τις προσεχείς εκλογές η διοίκηση Χατζηδάκη ( πλέον αρκετά πιθανό ενδεχόμενο) θα τις χάσει από μια σειρά ανικάνων που με τον δημόσιο λόγο τους απωθούν το αριστερό ακροατήριο ενώ στο δεξιό δεν είχαν και ΠΟΤΕ καμία ΑΠΗΧΗΣΗ. 

Ο Στάθης Ψυρρόπουλος των 1100 ψήφων φυσικά και δεν χρειάζεται υποδείξεις ή νουθεσίες από συνυποψίους του το 2019 που τον έβλεπαν με το κυάλι! 

Σε όποιους έχουν ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως οι ασυναρτησίες της Τσακογιάννη πως τάχα ο Ψυρρόπουλος δεν έπρεπε να δεχθεί στην παράταξή του τους υβριστές του Βαλασόπουλου να την ενημερώσουμε γιατί μπορεί να κάνει κάνα botox,  πως το deal με το ΕΝΑΚ το έκανε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος  που θεωρεί πως χωρίς αυτούς (ΕΝΑΚ)  ΝΙΚΗ η παράταξη του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν θα κάνει! 

Τέλος Κώστα μην εκθέτεις την παράταξή σου δημόσια γιατί ο Γιώργος Χατζηδάκης θέλει να εκλεγεί ξανά δήμαρχος ενώ εσένα η θητεία σου ως δημοτικός σύμβουλος λήγει στις 31/12/2023. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: