ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά ο Θάνος μας διέψευσε υπηρετώντας με επιτυχία τον νευραλγικό χώρο της ενημέρωσης

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Τελικά ο Θάνος μας διέψευσε υπηρετώντας με επιτυχία τον νευραλγικό χώρο της ενημέρωσης


Ήταν Αύγουστος του 2019 όταν με ανάρτησή μας ( Κάνουν ό,τι μπορούν για να μας δικαιώσουν) βάζαμε στο δημοσιογραφικό μας «στόχαστρο» την επιλογή της νυν διοίκησης να κάνει υπεύθυνο Επικοινωνίας τον κ. Θάνο Κατσώνη.
Η σκληρή κριτική μας για κάποιον που δεν είχε επαγγελματική εμπειρία στον χώρο αυτόν αφού έχει σπουδάσει κάτι διαφορετικό και οι πληροφορίες που συλλέξαμε για την πολιτική του πορεία μας ώθησαν στο να γράψουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση μέσω της οποίας θέλαμε να τονίσουμε πως η αποτυχία του συγκεκριμένου συνδημότη μας σε αυτόν τον τομέα θα ήταν δεδομένη!

Αλλά σε αυτή την ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο εκτός από τον θάνατο. Στην πολιτική μάλιστα έχουμε δει πολλές φορές «νεκραναστάσεις» όσων δουλεύουν μεθοδικά και έχουν την ικανότητα να πείθουν τους πολλούς ακόμα και για το πιο εξόφθαλμο ψέμα.

Ο Θάνος Κατσώνης από το πόστο που του ανατέθηκε δούλεψε μεθοδικά και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να προβληθεί το έτσι και αλλιώς ανεπαρκές έργο της νυν διοίκησης.

Με δελτία τύπου γραμμένα κατανοητά, με υλοποιήσιμες  προτάσεις και όρεξη για να δημιουργηθούν από αυτές  ολοκληρωμένες δράσεις που θα έλυναν προβλήματα , και με ξεκάθαρο λόγο πέτυχε σχετικά γρήγορα να διερωτόμαστε πως αυτός ο ευφυής άνθρωπος, που στην εφηβεία του αλλά και χρόνια αργότερα ήταν σε κομματικούς χώρους απόλυτα «δογματικούς» που καταπατούν κάθε ελεύθερη έκφραση, κατάφερε αυτά όταν έκανε "ρεσάλτο" στην Εξουσία.

Ξέρουμε πολλά,  θα γράψουμε όσα μπορούμε και μας επιτρέπεται , σε μια προεκλογική περίοδο όπου εμείς έγκαιρα πήραμε ΔΗΜΟΣΙΑ θέση αλλά μας ήταν και «βαρύ» στο να οδηγηθούμε σε αυτές τις κάλπες έχοντας δημιουργήσει μια εικόνα στους αναγνώστες μας πολύ διαφορετική από αυτή που είχε ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας του δήμου Ηλιούπολης κος Θάνος Κατσώνης.

Το κάνουμε πρωτίστως για εμάς , γιατί νιώθουμε και συμβαίνει αυτό και στην πράξη για την τότε λάθος πρόταση μας να κάνει υπεύθυνο επικοινωνίας ο δήμος μας αυτόν που στις τρεις δημόσιες αναρτήσεις του στο facebook βρίσκεις δεκάδες ορθογραφικά λάθη,  δίνοντας την αίσθηση πως είναι τσακωμένος με την γραμματική αλλά τις περισσότερες φορές και με μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν μπορεί να καλυφτεί από fake news και εικασίες που δεν φέρουν καμία απόδειξη . Το να έπαιρνε αυτός την θέση του Θάνου Κατσώνη όπως προτείναμε εμείς τότε δεν θα ήταν λάθος αλλά "έγκλημα" και ευτυχώς για όλους μας η διοίκηση τότε δεν μας άκουσε επιλέγοντας έναν ικανό όπως αποδείχθηκε συνδημότη μας και ας μην ήταν του "χώρου" . 

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο κος Θάνος Κατσώνης θα είναι υποψήφιος με την παράταξη «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη.

Στο ψηφοδέλτιο αυτό όπως όλες και όλοι γνωρίζουν υπάρχουν φίλες και φίλοι μας που θα ψηφίζαμε εάν δεν επιλέγαμε με βάση αυστηρά πολιτικά κριτήρια.

Ο Θάνος Κατσώνης δεν ανήκει σε αυτούς,  αλλά σίγουρα είναι ένας ικανός άνθρωπος και για τον λόγο αυτό έχει φιλίες από διάφορους πολιτικούς χώρους , δεν θέλει να επιβάλλει την άποψή του,  ακούει με προσοχή τον οιοδήποτε,  βάζει στόχους και παλεύει για αυτούς.

Μιλάει λίγο , δουλεύει πολύ και ως υπεύθυνος επικοινωνίας του δήμου μας δεν μας αντιμετώπισε ποτέ ως εχθρούς παρόλο που εμείς είχαμε υποδεχθεί την νυν διοίκηση με βαρείς χαρακτηρισμούς που όλες και όλοι θυμούνται και προεκλογικά το 2019 αλλά και τους πρώτους μήνες θητείας της.

Το να μας «δικαιώσουν μετά θάνατον» είναι κάτι που εμάς δεν μας αφορά , άλλωστε δεν πιστεύουμε και ιδιαίτερα σε δόγματα που θεωρούν πως οι "κακοί" κάποτε τιμωρούνται. Το να αφήσουμε όμως κάποιον να πάει στις δημοτικές κάλπες με πράγματα που ούτε εμείς πιστεύουμε πλέον για εκείνον είναι κάτι που δεν συνάδει με τους δικούς μας κώδικες ηθικής. Και εκεί δεν έχουμε ως βάση μας κομματικά ή πολιτικά κριτήρια κάτι που έχουμε αποδείξει πολλές φορές μέσα από εδώ. Εκεί είμαστε ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ,  τα οποία  μια ψευτοηθική κατά βάση διεφθαρμένων ατόμων βάζει  και  μπορεί να θέσει στο περιθώριο «αγγέλους»,   και να υμνεί καθάρματα μόνο και μόνο επειδή έχουν το σωστό χρώμα ή κόμμα!

Ο Θάνος είναι από τους ανθρώπους που δεν βάζει και αυτός τέτοια όρια , δεν κοιτάζει το χρώμα , αδιαφορεί για κόμματα – μαντριά και μπροστά του  πολλές φορές οι «επαγγελματίες» φέρονται περισσότερο ερασιτεχνικά ακόμα και όταν δουλεύουν πάνω στο αντικείμενο τους.

Άλλωστε τα γραφεία τύπου κάθε λογής,  είναι μια πολλή άχαρη εργασία αφού καλείσαι να υπερασπιστείς μια πολιτική που δεν καθορίζεις εσύ ο ίδιος και τις περισσότερες φορές δεν την συνδιαμορφώνεις.

Γιατί κακά τα ψέματα κάθε επικεφαλής παράταξης προσπαθώντας να μην στεναχωρήσει κανέναν υποκύπτει στο σφάλμα να θέλει να τα έχει καλά με όλους , και αυτό δεν μπορεί να συμβεί. 

Ο Θάνος Κατσώνης δεν έχει ανάγκη να τα έχει καλά με όλους , υπηρέτησε και υπηρετεί μια προσπάθεια,  και δεν έχει μάθει στη ζωή του να πετροβολάει απέξω όπως είθισται να κάνουμε εμείς οι δημοσιογράφοι.

Άλλωστε όπως όλες και όλοι έχουν διαπιστώσει όταν συνάδελφοί μας μπαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή ή ασχολούνται με τα κοινά ( πράγμα που αποφύγαμε εμείς προς το παρόν) δεν έχουν λύσεις για προβλήματα που έτσι και αλλιώς δεν θα λυθούν με ευχολόγια.

Γιατί «έξω από τον χορό» πολλά τραγούδια ξέρουμε όλες και όλοι μας . Το θέμα είναι τι κάνουμε όταν οι ίδιοι διαχειριζόμαστε προβλήματα,  που δεν έχουν εύκολες λύσεις.

Καλή προσωπική επιτυχία λοιπόν στον κ.  Θάνο Κατσώνη ( εμείς έχουμε δηλώσει τι θα ψηφίσουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως δημοτική παράταξη και οσονούπω θα πούμε και τα υπόλοιπα τρία ονόματα που θα «σταυρώσουμε» τον έναν τον έχουμε ήδη αναγγείλει) και ευχόμαστε πως αυτά που βιώνουμε ως χώρα σήμερα ( πλημμύρες) θα μας αναγκάσουν να επιλέξουμε όχι τον κολλητό ή την κολλητή αλλά ανθρώπους ικανούς με όρεξη για δουλειά και κυρίως υλοποιήσιμες λύσεις για τα προβλήματά μας. Κοστολογημένες πάντα,  γιατί ακούμε και διαβάζουμε απίθανα πράγματα σε προγράμματα μελλοντικών «Μεσσιών της πόλης μας.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: