ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Παναγιώτης Κόκλας: Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Παναγιώτης Κόκλας: Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Ο προεκλογικός αγώνας-ταξίδι ,είναι από τις πιο ωραίες στιγμές στον δρόμο προς την εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Να φτιάξεις κάρτες, φυλλάδια να τρέξεις να τα μοιράσεις, να μιλήσεις με κόσμο. Πάντα με σεβασμό προς τους συνυποψηφίους σου αλλά και τους υποψηφίους από τις υπόλοιπες παρατάξεις. Μια ωραία και συγχρόνως γλυκιά στιγμή είναι μετά τις εκλογές όταν σε ρωτάνε οι Δημότες εάν εκλέχθηκες και τους απαντάς όχι. Σε κοιτάνε όλοι με απορία και σου λένε "μα πώς, εγώ πάντως σε ψήφισα."
Τότε αναρωτιέσαι " μα γιατί πήρα 89 σταυρούς και μέχρι τώρα μου έχουν πει 568 άτομα ότι με ψήφισαν;"

Τελικά όλη η πόλη σε είχε ψηφίσει απλά δεν σου είχε βάλει σταυρό .




Από τα ωραία πάλι των εκλογών είναι οι συμπεριφορές(μερικές) από τους παλιούς και εκλεγμένους Δημ. Συμβούλους προς τους νέους υποψηφίους. Υπόσχονται σε όλους στήριξη





Αυτή τη φορά ο προεκλογικός αγώνας μου είναι λίγο διαφορετικός . Διαφορετικός γιατί έκανα έναν άλλο αγώνα εδώ και 3 χρόνια μέχρι σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου.



 
Έναν αγώνα για το καλό της πόλης. Έναν αγώνα με καθημερινές προσπάθειες για να τιμήσω την ψήφο των ανθρώπων -φίλων που με στήριξαν το 2019 , αλλά και τον Δήμαρχο που με εμπιστεύτηκε . Εδώ αγαπητές φίλες και φίλοι θα σας αφήσω για να συνεχίσω με τις κάρτες, τα φυλλάδια κλπ.
Θα σας αφήσω να απολαύσω και αυτό το ταξίδι.

Η  ζωή είναι στιγμές!!

Καλή επιτυχία σε όλους τους Υποψηφίους !

Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δεν τον έχουμε ψηφίσει ποτέ παρόλο που το 2010 ψηφίσαμε την παράταξη με την οποία είχε κατέλθει υποψήφιος. Το 2014 που παρέμεινε πιστός στην ίδια παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση Ηλιούπολης" την μόνη κεντροδεξιά που έχει βρεθεί σε θέσεις ευθύνης εμείς με τον μακαρίτη συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά επιλέξαμε να "Πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά" αλλά δεν τα καταφέραμε. Βλέπετε οι "στρατιώτες" του Γιάννη Αναγνώστου έδωσαν έναν σκληρό αγώνα και πέτυχαν να τερματίσουν πιο ψηλά από τη νέα τότε παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . Το 2019 που εκλέχθηκε τελικά ο Παναγιώτης Κόκλας δημοτικός σύμβουλος εμείς επιλέξαμε το "νέο" που μέσα στα δημοτικά συμβούλια αποδείχτηκε χειρότερο από το "παλιό". Και φτάνουμε στο σήμερα όπου Εμείς που δεν είμαστε πάνω από κόμματα και χρώματα αρνούμαστε να ψηφίσουμε έναν ΙΚΑΝΟ και ΕΡΓΑΤΙΚΟ Αντιδήμαρχο μόνο και μόνο επειδή κατεβαίνει με κεντροαριστερή παράταξη. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν μέσα στους τέσσερις σταυρούς μας. Παρακολουθώντας τα δημοτικά συμβούλια συμφωνήσαμε στις περισσότερες τοποθετήσεις του και στη "λογική" που έχει περάσει ήδη σε μια σειρά δήμων της Αττικής όπου τον ρόλο του κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου (του επικεφαλής δηλαδή) πήρε κάποιος προερχόμενος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ ( Άλιμος - Ελληνικό- Αργυρούπολη) θα τον βλέπαμε ακόμα και για υποψήφιο δήμαρχο αφού τα δικά μας "καθαρόαιμα" μας έχουν απογοητεύσει. Κάποια ικανά νέα κεντροδεξιά στελέχη δεν μπαίνουν καν στην "μάχη" της 8ης Οκτωβρίου ενώ κάποιοι νέοι μας βλέπουν ελκυστικές δημοτικές παρατάξεις που θα τα φτιάξουν όλα στα λόγια με πρόγραμμα ακοστολόγητο και με θέσεις που θα ζήλευε σε λαϊκισμό ακόμα και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης. Ο Παναγιώτης και ο Νικόλαος Κυρίτσης θα ήταν οι σίγουρες επιλογές μας εάν ψηφίζαμε τον νυν δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη ενώ η γυναικεία μας επιλογή από το ψηφοδέλτιό τους θα ήταν για εμάς εύκολη περίπτωση . Θα ψηφίζαμε την πιο "αδικημένη" και την πρώτη που πίστεψε στις συνεργασίες και την απλή αναλογική των προηγούμενων εκλογών που αποδείχτηκε τελικά τροχοπέδη με διοικήσεις δήμων να "εκβιάζονται" έως ότου η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους "έλυσε" τα χέρια αφού και μειοψηφώντας περνούσαν όσα ήθελαν από οικονομικές επιτροπές. Ποια είναι η "κόκκινη" Μαρία που θα στηρίζαμε και θα ψηφίζαμε εάν επιλέγαμε την λογική πάνω από κόμματα και χρώματα έχετε ήδη καταλάβει. Και επειδή δεν μας αρέσουν οι μισές κουβέντες πρόκειται για την κα Μαρία Αγγελή! Αυτά και στις επόμενες δημοτικές εκλογές εάν δεν βγάλουμε και πάλι κεντροδεξιά διοίκηση θα το ρίξουμε στο πάνω από κόμματα και χρώματα αλλά έχουμε την πεποίθηση πως αυτή την φορά θα βγάλουμε και θα επαναληφθεί η μεγάλη ΝΙΚΗ του 2006 ! Το ψηφοδέλτιο του 2010 πολύ δυνατό και παρόλα αυτά μόνο δεύτερο γύρο περάσαμε! Κρίμα γιατί η δεύτερη θητεία Αναγνώστου θα ήταν σαφέστατα καλύτερη από την πρώτη που έγιναν σοβαρά λάθη που εξέθεσαν και τελικά σταμάτησαν την κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας στο να κάνει μια σειρά αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και στον δήμο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: