ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παρασκευάς Γιαννόπουλος : Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής ( Κεντρικός Τομέας Αθηνών)

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευάς Γιαννόπουλος : Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής ( Κεντρικός Τομέας Αθηνών)

 




Δεν χρειάζεται καν συστάσεις από εμάς ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής  από τον δήμο μας ο οποίος μπορεί να κάνει ρεκόρ ψήφων! 

Για να συμβεί αυτό και να έχουμε τον δικό μας Αντιπεριφειάρχη  δίπλα στον αυριανό Περιφερειάρχη Αττικής  κ. Νίκο Χαρδαλιά θα πρέπει να στηριχτεί από όλους τους κεντροδεξιούς της πόλης μας. 

Μιλάμε για αυτούς γιατί εμείς κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ είμαστε . Ο ίδιος έχει απήχηση και από άλλους πολιτικούς χώρους κάτι που είναι εμφανή από όσους ήδη του ευχήθηκαν Καλή Επιτυχία δημόσια στο προφίλ του στο facebook  Άλλωστε από την θέση του θα βοηθήσει τον δήμο μας όπως έχει κάνει και στο παρελθόν από όπου και εάν έχει περάσει. 

Άλλωστε ουδείς από τους συνυποψηφίους του με σημείο αναφορά την  πόλη  μας δεν έχει δώσει τους δικούς του αγώνες,  πάντα μέσα από τις τάξεις της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Κάποιοι ανακάλυψαν τη ΝΔ μετά το 2016 και άλλοι υπηρέτησαν κεντροαριστερούς δημάρχους κρύβοντας επιμελώς για χρόνια τις Ιδέες που τάχα τώρα ανακάλυψαν πως είχαν ΠΑΝΤΟΤΕ. 

Άλλωστε ο δήμος μας είχε καταφέρει και είχε εκλέξει και στο πρόσφατο παρελθόν περιφερειακούς συμβούλους που ανέλαβαν θέσεις ευθύνης και δεν έκαναν τίποτα για τον δήμο μας. 

Οι δήμοι του Κεντρικού Τομέα είναι οι παρακάτω


Έτσι σας καλούμε να στηρίξετε αυτόν και να αφήσετε τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για πιο δυνατή επιλογή από τον δήμο μας γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,  κάτι που θα αποδειχτεί στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου. 

Δεν πάμε για απλή εκλογή αλλά για ΡΕΚΟΡ ψήφων και τα ρεκόρ για να επιτευχθούν θέλουν συστράτευση και ΕΝΩΣΗ δυνάμεων! 




Διαφορές υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα είναι στην ανθρώπινη φύση ,  άλλωστε η κεντροδεξιά στην πόλη μας είναι μια πονεμένη Ιστορία. Αλλά εμείς θα τον στηρίξουμε θεωρώντας πως και ο ίδιος δεν θα ξεχάσει όσες και όσους πορεύτηκαν για χρόνια μαζί. Άλλωστε όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του που πήραμε από την επίσημη σελίδα της παράταξης "Αττική Μπροστά" με επικεφαλής τον κ. Νίκο Χαρδαλιά , ο κος Γιαννόπουλος ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας(2007-2010)  την μοναδική έως τώρα φορά που είχαμε κεντροδεξιό δήμαρχο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Καλή επιτυχία λοιπόν  και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε διπλά και σε Περιφέρεια και σε δήμο! 

Το προφίλ του Παρασκευά Γιαννόπουλου στο facebook 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: