ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Σίγησε ο "Μεσσίας" της πόλης μας ,και βγήκαν άλλοι διαδικτυακοί "διαμορφωτές" της κοινής γνώμης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαδίδουν fake news που ακούνε σε συνοικιακά κουρεία! Εκεί που τριγυρνούν "φαντάσματα" μιας άλλης εποχής που πλήγωσε την πατρίδα μας όπως λέει και ο Λεξ! Η ψεύτικη είδηση που διαδίδουν είναι πως ο πρώην Αντιδήμαρχος  κος Ιωάννης Πούλος έκοψε από τα ψηφοδέλτια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" με την οποία θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί με πολλά στελέχη του ΕΝΑΚ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές  τον συνυποψήφιο του κ. Χρήστο Γιαννάκη. Φυσικά και η είδηση αυτή δεν είναι ακριβής και οι δύο μαζί  θα δώσουν από τα ίδια χαρακώματα την "μάχη" των προσεχών δημοτικών εκλογών για να φύγει ο "χειρότερος" δήμαρχος της Ηλιούπολης που όπως ισχυρίζονται είναι ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης. Εμείς θυμόμαστε τουλάχιστον δύο απείρως χειρότερους δημάρχους  από τον σημερινό και δεν είμαστε και 70ρηδες επομένως οι υπερήλικες της πόλης μας θα έπρεπε να θυμούνται περισσότερους. Οι δύο οδοντίατροι λοιπόν Ιωάννης Πούλος και Χρήστος Γιαννάκης κατεβαίνουν στο πλευρό του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και ζητάνε την ψήφο σας! Ο πρώτος είναι από τώρα δημοτικός σύμβουλος αφού θα τερματίσει πρώτους σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" άρα η προσωπική του επιτυχία είναι δεδομένη. Δεν του αρκεί αυτό βέβαια αφού θέλει να βγάλει και δήμαρχο! 


  • Πάλι φούμαρα σας πουλούσαν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ..... θα επανέλθουμε! 


  • Εξαιρετικό το πρωτοσέλιδο του ilioupolinews.gr που παίζει από χθες φανταζόμαστε να έχουν αρχίσει να "σκοτεινιάζουν" όσοι ονειρεύονται "Φωτεινές πόλεις". 

  • Κάποιοι "αμετανόητοι" υποστηρικτές του πρώην δημάρχου του Βασίλη Βαλασόπουλου έψαχναν φυλλάδιο με τα έργα της νυν διοίκησης του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη τους έβγαλε και αυτός ένα 16σελιδο να μην γράφουν  διαδικτυακές ανοησίες! 

  • Και κλείνουμε με ΛΕΞ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: