ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γαβριήλ Αραμπατζή υμνεί την διοίκηση Βαλασόπουλου σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχόλιό του τον Ιανουάριο του 2019!

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γαβριήλ Αραμπατζή υμνεί την διοίκηση Βαλασόπουλου σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχόλιό του τον Ιανουάριο του 2019!

 





Πριν αρχίσετε τα κρίνετε τις κυβιστήσεις των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κοιτάξτε πρώτα τον καθρέπτη σας. 

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που μία βλέπουν "Μεσσία" τον έναν και μία τον άλλο είναι μαζί με τους συνδημότες μας το ΠΡΟΒΛΗΜΑ και όχι όσοι έτσι και αλλιώς δημιουργούν "παρέες" πάντα για το "καλό" της πόλης μας! 

Όταν εμείς οι κεντροδεξιοί δίναμε την μάχη του 2019 ευελπιστώντας σε κάτι νέο που μέσα στα δημοτικά συμβούλια αποδείχθηκε πολύ παλιό ο σημερινός υποψήφιος ψήφιζε από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών Βασίλη Βαλασόπουλο και μάλλον Άγγελο Δημητρόπουλο. 

Μην τρελαθούμε τώρα πως με τέτοιους "μαχητές" θα επαναληφθεί το 10% ! Ο συγκεκριμένος συνδημότης μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής και απλώς χρησιμοποιούμε την ανάρτηση του 2019 την δική του γιατί κάποιοι δήθεν κατηγορούν πολιτικά στελέχη της πόλης μας για ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ. 

Δημότες που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το ΑΣΠΡΟ από το ΜΑΥΡΟ και που θα εκλέξουν σε μερικές μέρες την επόμενη διοίκηση του δήμου μας. 

Δημότες με μόνο μέλημα τους μια θεσούλα , μια λούφα και ατελείωτο βρίσιμο σε τοπικά ΜΜΕ που τολμούν και αποκαλύπτουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας. 

Η "αλληλέγγυα" που είχε την "ατυχή" επιλογή το 2019 , συνεχίζει μέσω τις ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" να διαφημίζει καθαριστικά  προϊόντα και 10 τοπικά ΜΜΕ με εξαίρεση αυτό εδώ το ιστολόγιο και του κ. Κάνδηλα να μην  παίρνουν θέση για το που πρέπει να πάει η πόλη.

 Εμείς απέναντί σε όσους μας θεωρούν πως τους "χτυπάμε" σε διατεταγμένη υπηρεσία ξεχνώντας πως δεν υπάρχει δημοτική παράταξη που να μην έχει από εμάς "στολιστεί" αναλόγως όταν θεωρούμε πως της αξίζει. 

Αφού ευχηθούμε καλή προσωπική επιτυχία στον συγκεκριμένο υποψήφιο να του τονίσουμε πως το  "νέο" και αυτή η πνοή αλλαγής μαζί με τις ευλογίες του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου βρίσκονται στην παράταξη 'Πρώτα η Ηλιούπολη" του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου. 

Ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Άγγελος Δημητρόπουλος στηρίζει την "Φωτεινή πόλη" του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου και έτσι ο κος Κωνσταντίνος μπερδεύτηκε και πήγε με τον κ. Αραμπατζή. Σ

Σου λέει συμπαραστάτης του Δημότης και της Επιχείρησης ήταν επί θητείας Βασίλη Βαλασόπουλου με τις ψήφους τότε και της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ,μάλλον καλό παιδί θα είναι και ικανό. 

Σίγουρα κακό παιδί δεν είναι, και ας μην μας συμπαθούν οι τωρινοί συνοδοιπόροι του και δεν θα κρίνουμε εμείς την ικανότητα κανενός υποψηφίου δημάρχου. 

Ούτε είμαστε από αυτούς που λένε δεν κάνει ο ένας και ο άλλος για να καταλήξουμε στον "ικανό" κεντροαριστερό δήμαρχο! 

 Το σίγουρο είναι πως εμείς οι κεντροδεξιοί,  με μία κεντροδεξιά παράταξη θα ήμασταν  ΗΔΗ στον δεύτερο γύρο ενώ τώρα θα "ματώσουμε" αλλά θα μπούμε ! 

Κάτι από εδώ κάτι από εκεί και με την βοήθεια των αποκαλύψεων αυτού εδώ του ιστολογίου θα βρεθούμε στον δεύτερο γύρο ,και πλέον θα θέσουμε προ των ευθυνών τους όλους όσους ήταν μαζί έως και το 2010 και μετά διασκορπίστηκαν! 

Πρώτα η αντιμνημονιακή στην πορεία κα Πίκουλα...  και οδηγηθήκαμε στο σήμερα που λίγες μέρες πριν τις εκλογές ΜΟΝΟ εμείς ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε την βεβαιότητα για κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αφού γνωρίζουμε τι θα βγάλουμε προεκλογικά. 

Η κα Κουσουνή θα αποδειχτεί εκ των πραγμάτων μια "ατυχής" επιλογή για την ίδια, αφού τα πέντε χρόνια δημαρχιακής καρέκλας θα κάνουν και τους "πεθαμένους" να μιλήσουν σε εμάς! 

ΥΓ: 'Άγγελε ο καινούργιος υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζεις δεν έπεισε τον παλιό  ψηφοφόρο σου  και θα ψηφίσει την "πόλη που θέλω" στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: