ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης επισκέφθηκε τα γραφεία του ΓΣΗ! - Φαίνεται όσα έλεγαν στα δημοτικά συμβούλια ξεχάστηκαν εν όψει προεκλογικής περιόδου

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης επισκέφθηκε τα γραφεία του ΓΣΗ! - Φαίνεται όσα έλεγαν στα δημοτικά συμβούλια ξεχάστηκαν εν όψει προεκλογικής περιόδου


Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», με τον επικεφαλής κο Αλέξανρο Μπουγά, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κα Αικατερίνη Ζουνχιά και Γεώργιο Μαυροματίδη, επισκέφθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση ουσίας κατόπιν αιτήματος τους τα γραφεία του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 13 Σεπ 2023.
Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση-ενημέρωση για:
-Το νομικό πλαίσιο που διέπει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
-Το καταστατικό του Συλλόγου μας, την συμμόρφωση και την φιλοσοφία μας.
-Το έργο, τις συμμετοχές, τις κατηγορίες, τις κατατάξεις και τις διακρίσεις του Συλλόγου μας στα 11 Ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί, σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.
-Τις διαδικασίες, την μοριοδότηση βάση κριτηρίων ερασιτεχνικού αθλητισμού και την υψηλότατη κατάταξη του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Πανελλαδικώς και στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με τα επισήμως δημοσιευμένα δεδομένα στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
-Τον Κώδικα Δεοντολογίας-Ακεραιότητας-Συμπεριφοράς του ΓΣΗ, για όλη την αθλητική οικογένεια του ΓΣΗ (Προεδρείο, μέλη ΔΣ, μέλη ΓΣΗ, εφόρους, προπονητές αθλητές και γονείς), ως πρωτοβουλία του ΓΣΗ, χωρίς να υφίσταται νομική υποχρέωση.
-Το πολυεπίπεδο κοινωφελές έργο του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
-Το νομικό πλαίσιο επιχορηγήσεων συλλόγων από τη ΓΓΑ και τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
-Της μη εμπλοκής του συλλόγου με την πολιτική, σύμφωνα με τους καταστατικούς σκοπούς μας, αλλά με την μόνιμη επιδίωξη τυπικής και θεσμικής συνεργασίας, υπέρ των αθλητών και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών μας και της Ηλιούπολης.
-Της παρουσίασης προηγήθηκε αλλά και ακολούθησε, σε θερμό και ειλικρινές κλίμα, μακρά ενημερωτική, ενδιαφέρουσα και κυρίως ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση, επιλύοντας απορίες, απαντώντας σε κάθε ερώτηση ή παρέχοντας επιπλέον στοιχεία και δεδομένα.
Ευχαριστούμε για το ειλικρινές ενδιαφέρον και το θαυμασμό για το έργο μας που εκφράστηκε, με έμφαση στην αξιοκρατία και στο δίκαιο και στη δέσμευση προσπάθειας επίλυσης χρόνιων παθογενειών του χώρου, για σφυρίχτρες, σφραγίδεςς και σφραγιδοσφυρίχτρες.

-Ο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, εκπροσωπήθηκε από:

Απόστολο Κωστούλα, Πρόεδρο
Γεώργιο Μπενά, Αντιπρόεδρο & Γεν Αρχηγό Βόλεϊ Γυναικών
Δημήτριο Κύρκο, Γενικό Γραμματέα και Έφορο Υδατοσφαίριση
Ανθιμο Μαυροματιδη, Έφορο Βόλλευ
Θεόδωρο Πουλόπουλο, Μέλος ΔΣ
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Κωστούλας

#ΓΣΗ #ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ #ΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: