ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Από μία ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καταλαβαίνει κανείς πως λειτουργεί ο δήμος μας διαχρονικά

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Από μία ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καταλαβαίνει κανείς πως λειτουργεί ο δήμος μας διαχρονικά


Πριν πάτε να ψηφίσετε τους εκλεκτούς σας διαβάστε και αυτό εδώ όσοι καταλαβαίνετε ελληνικά εάν και οι αλλοδαποί της πόλης μας θα κατανοήσουν το πρακτικό αυτό της συνεδρίασης του δημοτικού μας συμβουλίου ΚΑΛΥΤΕΡΑ. 

Μην κάνετε ποτέ εκκαθάριση σε δομή της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ αφήστε την να λειτουργήσει όπως έχει μάθει για το "καλό" της πόλης!  Αφήστε τους να δρουν ανεξέλεγκτα άλλωστε το "κόστος" να κυνηγάς την ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι πάντα μεγάλο το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι έτσι και αλλιώς. 

Οι δικές μας τσέπες άδειασαν της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ είναι κάργα γεμάτες! 



Σε απλά ελληνικά η διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου μας ΧΡΕΩΣΕ σε εκκαθαριστές  για να καταλήξουμε στο ό,τι δεν συνέβη ΤΙΠΟΤΑ παρόλο που η κακοδιαχείρηση υπήρξε. Άρα η κακοδιαχείριση είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ στη διαχείριση χρημάτων από τον δήμο μας και τους περισσότερους δήμους της χώρας και καλούμαστε να επιλέξουμε σε μερικές μέρες αυτόν που θεωρούμε λιγότερο διεφθαρμένο "άγιοι" σε αυτή την πόλη μην αναζητήσετε γιατί μάλλον η αναζήτησή σας θα αποβεί άκαρπη! Εξοφλείστε και την ιδιωτική επιχείρηση που περιμένει χρόνια και φανταζόμαστε πως θα "σκάσουν" και άλλες μετά για να πάρουν με καθυστέρηση δεκαετίας χρήματα με τους νόμιμους τόκους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: