ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νάντια Μπαράκου: Αντίδωρο αγάπης η σημερινή ημέρα!!

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Νάντια Μπαράκου: Αντίδωρο αγάπης η σημερινή ημέρα!!


"Υψώνεται το σύμβολο που στο αντίκρυσμα του νικάται κάθε σκοτεινή και αλλότρια δύναμη .Υψώνεται ο Τίμιος Σταυρός ,που σήκωσε όλα τα βάρη του κόσμου ,αφού ποτίστηκε με το αίμα του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού." , .αναφέρει ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ .
Συνεορτάσαμε σήμερα οι ορθόδοξοι πιστοί την Αγία αυτή ημέρα .Κατακλύσαμε τον ναό προκειμένου να προσκυνήσουμε τον Τίμιο Σταυρό και να αντλήσουμε την ουράνια χάρη του και δύναμη .

Παίρνοντας μαζί μας αγιασμό και κλώνους βασιλικού ως ευλογία , μικρό αντίδωρο αγάπης για συγγενείς κι αγαπημένους !




Ο Σταυρός του Κυρίου μας, καύχημα μας .

Αήτητο και νικηφόρο όπλο κατά του πολυπροσώπου κακού .

Σύμβολο αγιασμού και θυσίας της πίστης μας ,διότι χωρίς Σταυρό η Ανάσταση ποτέ δεν είναι εφικτή .
Η σημερινή ημέρα ,η μεγάλη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού θεωρώ ότι είναι για όλους εμάς, μία ακόμη ευκαιρία για να αναλογιστούμε όλες αυτές τις άπειρες δωρεές Θεού στην ζωής μας, όταν κάποιοι συνάνθρωποι μας πλήττονται καθημερινά ποικιλοτρόπως.

Με την ευχή του να με συντροφεύει πάντα , πορεύομαι στον δύσκολο δρόμο που αποφάσισα να ακολουθήσω και να κατέλθω στην κρίση των συνδημοτών μου με τον από παλιά φίλο Τάσος Ευσταθίου αποδεχόμενη της τιμητική πρόσκλησης στο πρόσωπο μου . Τον ευχαριστώ θερμά για την ανταλλαγή απόψεων στις υπέροχες συζητήσεις μας

Κοντά στο εθελοντικό έργο του για τον συνάνθρωπο μας !
Χρόνια πολλά στις /στους εορτάζουσες/ντες !
Υγεία και δύναμη!!
Ι.Ν.Παμεγίστων Ταξιαρχών Υ.Π.τ.Π

Νάντια Μπαράκου 
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: