ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Μια τριάδα δυνατή που δεν έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα,  θα σας παρουσιάσουμε αύριο από το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά". 

  • Ωραίος ο σχολιασμός του  νυν δημοτικού συμβούλου και εκ νέου υποψηφίου κ. Παναγιώτη Καρανδρέα (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) για το φυλλάδιο με τα έργα της νυν διοίκησης που μοιράζεται αυτή την περίοδο στα σπίτια και από υποψηφίους της στους δρόμους της πόλης. Ο κος Καρανδρέας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook 

  • Στο παμπρίζ του αυτοκινήτου μας βρήκαμε διαφημιστικό φυλλάδιο με καρφιτσωμένη κάρτα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου που τρέχει πολύ εδώ και καιρό και βοηθάει την κεντροαριστερή παράταξη με την οποία είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Και στο διαδίκτυο όσο τον παρακολουθούμε κάνει αρκετή δουλειά δείχνοντας πως έχει πάρει "ζεστά" την υποψηφιότητα του. 

  • Μάγκες υπομονή με τα "απερχόμενη διοίκηση" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,  αφού με αυτούς στη διοίκηση θα κάνουμε και Χριστούγεννα. Ως γνωστόν η νέα διοίκηση αναλαμβάνει από 1/1/2024. 

  • Κάποιες παρατάξεις έχουν ήδη ανακοινώσει τον σύνολο των υποψηφίων τους. Από αυτούς μπορεί ο καθένας να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τις κάλπες του Οκτωβρίου. Το πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς βγάζοντας κομπιουτεράκι και μετρώντας ψήφους με βάση υποψηφίους που έχουν δοκιμαστεί η πρωτιά της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών θα αμφισβητηθεί μόνο από αφελείς ή ηλιθίους! Άρα η πρώτη κρυάδα για όσους θεωρούν πως η διοίκηση θα πέσει σαν "ώριμο" φρούτο ήρθε απομένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και κυρίως όσες επειδή δεν έχουν διαφορετικό πρόγραμμα απλώς λαϊκίζουν! Το ενωνόμαστε 10 για να ρίξουμε έναν απέτυχε και στην δική μας περίπτωση για αυτό εμείς που έχουμε και εικόνα του τι θα βγει και θα μπορέσει να επηρεάσει την τοπική κοινωνία μας έως τις δημοτικές εκλογές τους λέμε απλώς να τρέξουν εάν όντως επιθυμούν να αλλάξουμε διοίκηση! Οι τελευταίες ΘΕΤΙΚΕΣ εξελίξεις στο χώρο της κεντροδεξιάς δείχνουν ποιοι θα στηριχτούν από τη ΝΔ ας μην έχουν κάποιοι αυταπάτες πως "μοιράζοντας" ψήφους παντού θα μπορέσουν να κόψουν την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου από τον δεύτερο γύρο. Όπως συμβαίνει διαχρονικά στο δήμο μας όποιοι κεντροδεξιοί κατεβαίνουν με κεντροαριστερές παρατάξεις εάν δεν πετύχουν διοίκηση ( και για διοίκηση από κεντροαριστερές πάει ΜΟΝΟ η παράταξη Χατζηδάκη) θα μείνουν εκτός ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Τα παραδείγματα από το παρελθόν πολλά! Στεναχωριόμαστε ως τοπικό ΜΜΕ μόνο για έναν! 


  • Το ΕΝΑΚ θα εξηγήσει με δελτίο τύπου του την ΕΠΙΛΟΓΗ του να συστρατευθεί με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" . Μας κάνει εντύπωση πως τους κατηγορούν όσοι έως χθες τους παρακάλαγαν να πάνε μαζί τους! Εμείς έχουμε για το ΕΝΑΚ δεν ανήκουμε σε αυτόν τον ιδεολογικό χώρο και αυτό που είδαμε είναι πως από μια κεντροαριστερή παράταξη που στήριξαν το 2019 πήγαν σε μια άλλη! Την νυν διοίκηση την έβγαλαν με την φανερή στήριξή τους ( ο ένας στον δεύτερο γύρο) πρώην δήμαρχοι της πόλης μας και δεν βλέπουμε να έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. 

  • Παιδιά θέματα έχουμε δεν θα ασχοληθούμε με όσους δεν θα δώσουν το παρών στη μάχη του Οκτωβρίου αλλά με αυτούς που θα την δώσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: