ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα παραδείγματα του παρελθόντος δεν επιβεβαιώνουν πως δεν υπάρχουν συνδημότες μας που λατρεύουν τους "προδότες" - Εδώ μπήκαν στη Βουλή οι συνεργάτες των Ναζί και "γκρέμισαν " και τον επικεφαλής τους!

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Τα παραδείγματα του παρελθόντος δεν επιβεβαιώνουν πως δεν υπάρχουν συνδημότες μας που λατρεύουν τους "προδότες" - Εδώ μπήκαν στη Βουλή οι συνεργάτες των Ναζί και "γκρέμισαν " και τον επικεφαλής τους!

 


Στην πολιτική δεν συμβαίνει πάντα αγαπητέ κ. Σταύρο Γεωργάκη. Ο Αντώνης Σαμαράς που έριξε μια ολόκληρη κυβέρνηση μετά από κάποια χρόνια "απομόνωσης" αγαπήθηκε και έγινε και πρωθυπουργός. 

Εμείς θα τον αγαπούσαμε ακόμα εάν δεν κρατούσε μια τόσο κραυγαλέα ρωσόφιλη στάση στο θέμα της ρωσικής εισβολής της Ουκρανίας. 

Εάν εννοείται αυτόν που φανταζόμαστε είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη μας κάτι που θα φανεί και στις προσεχείς κάλπες. Άλλωστε και ο νυν δήμαρχος επιβραβεύτηκε στις προηγούμενες κάλπες για την "προδοσία" του. 

Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί η φαρσοκωμωδία του 2019 αλλά ζούμε σε πόλη που έχει αποδείξει πως λατρεύει τις "ανατροπές" και ακολουθεί όσους πάντα ανακαλύπτουν "σκάνδαλα" για να ανατρέψουν διοικήσεις! 

Εδώ υπάρχουν πολιτικοί της κεντρικής πολιτικής σκηνής που έχουν εκλεγεί με τρία διαφορετικά κόμματα από που βγάλατε το συμπέρασμα πως δεν αγαπούν τους "προδότες" ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: