ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε αλλά βλέπουμε άκαιρους πανηγυρισμούς για τα "γεμάτα" ψηφοδέλτια. Δεν λέμε σημαντικό είναι να μπορείς να πείθεις κάποιους να σε ακολουθούν για να μείνεις εκτός δεύτερου γύρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, άλλωστε δεν θα χρειαστεί τρίτη αφού η πόλη θα αποκτήσει σε μερικούς μήνες κεντροδεξιό δήμαρχο. Και γράφουμε μήνες, γιατί η νέα διοίκηση θα αναλάβει τα καθήκοντά της την 1/1/2024. 

  • Το "χάσιμο" του πρώην Αντιδημάρχου Ιωάννη Πούλου δεν μπορεί να αντικατασταθεί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που η πόλη αγνοεί ακόμα και το επώνυμό τους. "Σκοτεινιάσατε" ξαφνικά και μόλις δείτε σε φωτογραφία και τους πρώην "συντρόφους" σας θα μας μιλάτε πάλι για την ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ στην ουσία παρακαλάτε τους βουλευτές των μεγάλων πολιτικών κομμάτων να σας στηρίξουν. Καλός ο σανός αλλά σε μερικές μέρες όλα τελειώνουν! Άντε να πάμε στις κάλπες να τελειώνουμε με τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ σας! 

  • Οι δημοκρατικές παραδόσεις επιβεβαιώνονται ( εάν υπάρχουν ) με ανακοινώσεις ανάλογες του κ. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής και όχι διατηρώντας στο ψηφοδέλτιό σας αντισημίτες και ρατσιστές! Μέχρι και ο Στίγκας προσπαθεί να απαλλαγεί από τα "βαρίδια" εσείς βγαίνετε για καφέ μαζί τους! 

  • Δεν γνωρίζουμε τους υποψηφίους που δεν έχουν ανακοινωθεί και καμία παράταξη δεν μπορεί να δει τους υποψηφίους της άλλης επομένως υπομονή στην ανυπόμονη αναγνώστρια μας εάν αυτός που μας έστειλε είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Άλλωστε γιατί να το πράξουμε ; 


  • Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει η παροιμία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: