ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μια δυνατή νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Μια δυνατή νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Μια ακόμα δυνατή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" σε σχέση με το αντίστοιχο του 2019 είναι αυτή του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία- κατασκευαστή κ. Χρήστου Μαστραντώνη με συμμετοχή στα κοινά και απήχηση σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Η συμμετοχή του θα βοηθήσει την παράταξη στο να επιτύχει αρχικώς τον πρώτο στόχο της που είναι η είσοδος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και να φέρει πιο κοντά τον βασικό βασικό στόχο της παράταξης που είναι να βρεθεί στο τιμόνι του δήμου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια αφού έχει το στελεχιακό δυναμικό για θέσεις ευθύνης που χρειάζονται πέρα από γνώσεις και εμπειρία. 

Άλλωστε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κος Τάσος Ευσταθίου είναι ο πιο έμπειρος αυτοδιοικητικός της πόλης μας και θα είναι ένας καλός δήμαρχος για την πόλη μας εάν όλες και όλοι εσείς με την ψήφο σας θελήσετε να πάει επιτέλους η πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ αψηφώντας "σειρήνες" που σας "πλασάρουν" την απειρία τους ως πλεονέκτημα! 

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ενός ανθρώπου που έχει βοηθήσει τον αθλητισμό της πόλης μας και όχι μόνο από θέσεις ευθύνης είχε ανακοινωθεί πρώτα από εμάς ( δες εδώ) ενώ το προσεχές διάστημα θα επιχειρήσουμε να σας έχουμε μια συνέντευξη με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για όσους είναι νέοι κάτοικοι της πόλης μας αφού ελάχιστοι είναι οι παλιοί που δεν γνωρίζουν τον Χρήστο με τον εκρηκτικό χαρακτήρα που δεν μασάει τα λόγια του. 

Διαβάστε επίσης: 
Τάσος Ευσταθίου : Καλή μας επιτυχία Χρήστο




Δεν υπάρχουν σχόλια: