ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Γιώργος Δημόπουλος: Η προσπάθεια μου αλλά και η δική σας επιθυμία και προτροπή να συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι, βρήκε ανήθικη πολεμική και απροσδόκητα εμπόδια που ορθώθηκαν για να παρεμποδίσουν το έργο μας στο δρόμο της Περιφέρειας Αττικής

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Δημόπουλος: Η προσπάθεια μου αλλά και η δική σας επιθυμία και προτροπή να συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι, βρήκε ανήθικη πολεμική και απροσδόκητα εμπόδια που ορθώθηκαν για να παρεμποδίσουν το έργο μας στο δρόμο της Περιφέρειας Αττικής


Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που από την πρώτη στιγμή δείξατε έμπρακτα την αγάπη και στήριξή σας στο πρόσωπό μου, με την εκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής το 2019.
Η δική σας εντολή και η συνεχής στήριξή σας, ήταν η κινητήριος δύναμη για να δώσω έναν τίμιο, ειλικρινή και καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα και να πετύχουμε πολλά και σημαντικά μαζί. Με τη συλλογική προσπάθεια μέσα από την Περιφέρεια Αττικής, την Κυβέρνηση της ΝΔ, τους Δήμους του Κεντρικού Τομέα Αθηνών και πάνω απ’ όλα, ενεργούς συνοδοιπόρους όλους εσάς.

Σταθήκαμε στο πλευρό του συμπολίτη μας που μας είχε ανάγκη και προσπαθήσαμε σε ότι περνούσε από τις δικές μας δυνάμεις να δώσουμε λύσεις, να ελαφρύνουμε τα προβλήματα, να δώσουμε ώθηση στην επιχειρηματικότητα και στην παραγωγή οικονομικών μεγεθών για το κοινό καλό, να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα, να ξεμπερδέψουμε ή και να κόψουμε γόρδιους δεσμούς που προσπάθησαν να σταθούν στο δρόμο μας και να παλέψουμε με τη γραφειοκρατία, δυσκολίες που δεν κατάφεραν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα μας για μια καλύτερη ζωή στην Αττική.

Φροντίσαμε το κέντρο της χώρας, ώστε η Αθήνα να ανακτήσει την λάμψη της μέσα από Εμβληματικά Πολιτιστικά έργα, όπως η Εθνική Πινακοθήκη, η Αυλή των Θαυμάτων και το Ωδείο των Αθηνών.

Επιμεληθήκαμε ώστε οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων και επαγγελματιών να γίνουν καλύτερες, μέσα από ολοκληρωμένες παρεμβάσεις όπως το Πεδίον του Άρεως που μετά από μια δεκαετία εγκατάλειψης έγινε ένας χώρος σύγχρονος, λειτουργικός για ψυχαγωγία και άθληση.

Αντλήσαμε όλη τη δύναμη από την δική σας εμπιστοσύνη, την δική σας επιβράβευση για το έργο μας που μας έδινε ώθηση να αγωνιζόμαστε χωρίς σταματημό για να καταφέρουμε τα καλύτερα για σας.

Η προσπάθεια μου αλλά και η δική σας επιθυμία και προτροπή να συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι, βρήκε ανήθικη πολεμική και απροσδόκητα εμπόδια που ορθώθηκαν για να παρεμποδίσουν το έργο μας στο δρόμο της Περιφέρειας Αττικής.

Με το κεφάλι ψηλά και ήσυχη την συνείδηση μου αφήνουμε έργο και αποτελέσματα μέσα από αγώνες τίμιους και ηθικούς με γνώμονα το κοινό καλό και την ιδεολογία μας που υπήρξε πάντα φάρος φωτεινός στην πορεία μας και αταλάντευτος εμπνευστής και καθοδηγητής μας.

Αυτές οι ιδέες της μεγάλης μας παράταξης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι αυτές που μας κρατούν όρθιους και δυνατούς και με αυτές θα πορευτούμε και στο μέλλον.

Με αγάπη και εκτίμηση,
Γιώργος Δημόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: