Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Σταυρούλα Λαμπροπούλου: Για την πόλη που αξίζεις να ζεις και να αγαπάς αξίζει να συμμετέχεις ενεργά ....

 


Η κα Σταυρούλα είναι μια νέα υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που συμβάλει με την εμπειρία και τις γνώσεις της σε μια αυριανή διοίκηση που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. 

Από το 2010 η κα Λαμπροπούλου εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών στο τμήμα εσωτερικού ελέγχου στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και στο τμήμα Ελέγχου Δαπανών ως προϊσταμένη. Από τις 19/10/2021 έως και σήμερα ασκεί καθήκοντα προϊσταμένης στο τμήμα εκκαθάρισης αποδοχών της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης. 

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Φοίτησα στα εκπαιδευτήρια "Θεομήτωρ" από το Νηπιαγωγείο έως και την Γ ΄Γυμνασίου και αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης. Σπούδασα στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο στην "Δημόσια Οικονομία και Πολιτική" του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. 

Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά τον Βασίλειο Γεωργιάδη Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΕΜΠ και παίκτη της Α2 ομάδας πόλο του ΓΣΗ και τον Γιάννη Γεωργιάδη τελειόφοιτο της Σχολής Μηχανικών Αυτοματισμού του ΠΑΔΑ παίκτη της ομάδας ποδοσφαίρου του ΓΣΗ Super League 2. 

Εργάστηκα από το 1992 έως το 2010 στις Μακεδονικές Αερογραμμές Α.Ε και στην Ολυμπιακή Αεροπορία Α.Ε ως Υπεύθυνη του Τμήματος Μάρκετινγκ και Υπεύθυνη ναυλωμένων πτήσεων εσωτερικού. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια υπηρέτησα στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της ΟΑ και τον τελευταίο χρόνο στον Εκκαθαριστή της , την Εθνική Κεφαλαίου Α.Ε. 

Από νεαρή ηλικία έχοντας έντονη επιθυμία για προσφορά και εθελοντισμό απέκτησα ενεργή συμμετοχή και εκλογή στα κοινά. Εκλέχθηκα στα 5μελή και 15μελή Συμβούλια ενώ στα ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ συμμετείχα στους φοιτητικούς συλλόγους. Από το 2013 είμαι Γραμματέας στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου "ARTIBUS". 

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 εργάστηκα ως Προϊσταμένη Διοικητικού Εγκατάστασης των εργαζομένων στον ΟΛΠ Πειραιά και Υπεύθυνη Εθελοντών , ενώ στους Παραολυμπιακούς έζησα την εμπειρία από εγκατάσταση της Άρσης Βαρών. 

Το 2006-2016 εκλέχθηκα μέλος , Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος στα ΔΣ Γονέων & Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού, του 2ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης αντίστοιχα. 

Από το 2012 έως και σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο εργαζομένων του Υπουργείου Εσωτερικών , μέλος στην Ομοσπονδία στο Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο ΥΠΕΣ. Το 2020 ήμουν συνεργάτης για θέματα οικονομικών στο γραφείο του Υπουργού ΥΠΕΣ κ. Τάκη Θεοδωρικάκου. 

Από το 2021 έως σήμερα είμαι μέλος - εκπρόσωπος του ΥΠΕΣ στον Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιας Διοίκησης της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας. 

                                              Αξιότιμοι Συμπολίτες και Συμπολίτισσες 

Εκπροσωπώντας και σήμερα την γενιά μου, οπλισμένη με εμπειρία και γνώση, ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσω να συμμετέχω ακόμα πιο ενεργά , από την θέση πλέον της Δημοτικής Συμβούλου. 

Ζητώ να είναι η επιλογή σας , με σκοπό να βοηθήσω τον Δήμο στα θέματα Δημόσιας Διοίκησης , στα Δημοσιονομικά και να προτείνω ιδέες για τους επαγγελματίες του δήμου μας. 

                                                                 Γιατί 

Επιλεγόμαστε για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να βρίσκουμε λύσεις εφικτές στα προβλήματα του τόπου μας , τα οποία αφορούν όλες τις ηλικίες ώστε να μπορούν τα παιδιά μας να ζουν περήφανα και με ασφάλεια στις γειτονιές μας. 

Για την πόλη που αξίζει να ζεις και αγαπάς , αξίζει να συμμετέχεις ενεργά. 

Σταυρούλα Λαμπροπούλου 

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

mail : stalabropoulou@gmail.com 

Κιν: 6973442955

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...