ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαζί θα πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά!

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Μαζί θα πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά!


Παρουσία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου κρεμάστηκε χθες το πανό στο εκλογικό κέντρο της παράταξης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ειρήνης 7. 

Χρήστος Μαστραντώνης ( δεξιά στη φωτογραφία μαζί με τον μάστορα Αλέκο που κάνει "ακροβατικά") , Παναγιώτης Καρανδρέας, Μιχάλης Κουρής και άλλοι "αφανείς " εργάτες του συνδυασμού κρέμασαν και "τέντωσαν" τα γιγαντιαία πανό έτσι ώστε να είναι εμφανή σε όλους πως "Μαζί θα πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά". 

Το εκλογικό κέντρο είναι ανοιχτό από το πρωί έως αργά το βράδυ , και μπορεί κάθε δημότης μας να το επισκεφτεί και να συνομιλήσει με μέλη και υποψηφίους της παράταξης για να πληροφορηθεί για το πρόγραμμα της παράταξης,  αλλά και να θέσει τους δικούς του προβληματισμούς και προτεινόμενες λύσεις για όσα βιώνουμε όλοι μας , σε μια πόλη βρώμικη,  με ελλιπή φωτισμό και παρατημένη στην τύχη της από την απερχόμενη διοίκηση. 

Για να συμβεί αυτό και να είναι απερχόμενη η νυν διοίκηση χρειάζεται στις προσεχείς δημοτικές κάλπες να ψηφιστούν όσοι αποτελούν το πραγματικό φόβητρο για ΟΛΙΚΗ ανατροπή και όχι να προτιμηθούν άλλες κεντροαριστερές λύσεις που έτσι και αλλιώς μαζί συνδιοίκησαν τον δήμο μας τα τελευταία 13 χρόνια.  





Δεν υπάρχουν σχόλια: