ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων που πέρασαν καθόρισαν και τους τελικούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από τους οποίους θα επιλέξουμε τους 35 που θα μας εκπροσωπήσουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Εάν και πρακτικά οι επιλογές είναι πολλές στην ουσία είναι ελάχιστες. 


  • 39 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους σας έχουμε ανεβάσει ήδη και υπάρχουν σε ιστολόγιο που οδηγήστε μετά από κλικ στην κεντρική μας σελίδα από 55 που σας είχαμε υποσχεθεί και 30 θα βλέπετε στην κεντρική μας ΣΕΛΙΔΑ στα πλάγια δεξιά από 15 που σας είχαμε υποσχεθεί αφού οι τελευταίες εξελίξεις μας "αναγκάζουν" να παίξουμε περισσότερους για να αποφύγουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ την οποία δεν επιθυμούμε. Άλλωστε όσοι μας διαβάζουν τα τελευταία χρόνια και δεν είναι ευκαιριακοί αναγνώστες μας γνωρίζουν καλά τι εννοούμε. Για τους υπόλοιπους που μπαίνουν μία στο τόσο και να τους εξηγήσουμε δεν θα καταλάβουν άλλωστε είμαστε των "ειδικών αποστολών" και οι ΜΟΝΟΙ που από το 2013 σας προβάλλουμε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν! 


  • Τα "δυνατά" ψηφοδέλτια κρίνονται πάντα στις κάλπες και παρόλο που προκληθήκαμε δεν θα σχολιάσουμε επιλογές που δεν γνωρίζουμε πως έγιναν και ποιους λόγους εξυπηρετούν. Γεμάτα με 88 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους είδαμε τρία και με κομπιουτεράκι βάσει ψήφων προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων ο νικητής δεν θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως αρχικώς είχαμε εκτιμήσει. Η ΝΙΚΗ αυτή την φορά θα είναι ΚΑΘΑΡΗ δεν θα έχουμε το θρίλερ των προηγούμενων δημοτικών εκλογών του δεύτερου γύρου με σκορ 50,88% για τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη και 49,12% για πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. Έχουμε ξεχωρίσει μια τριάδα υποψηφίων που θεωρούμε πως εύκολα θα ξεπεράσουν τις 1000 ψήφους και μετά το χάος! 


  • Έχουν αργήσει κάποιοι υποψήφιοι να προβληθούν κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού εάν ασχοληθείς μόνο 6 μήνες προεκλογικά έχεις να αντιμετωπίσεις αρχίζοντας από μηδενική βάση υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που δεν μπορούν όσα λάθη και εάν κάνουν να πέσουν κάτω από τις 500 ψήφους. 

  • Το φύλλο της ΗΛΙΟΤΥΠΙΑΣ φιλοξενεί συνεντεύξεις τριών υποψηφίων δημάρχων. Σε όσους αρέσει η ανάγνωση και θέλετε να μάθετε κάτι από το πρόγραμμά τους ή το όραμα τους μπορείτε να τις αναζητήσετε και να τις διαβάσετε. Εμείς θα έχουμε όταν περάσει μία εβδομάδα μία από αυτές μην μας κατηγορήσουν κιόλας πως τους κλέβουμε τα θέματα και πάντα με ΠΗΓΗ. 

  • Μία αναγνώστριά μας κοιτάζει μόνο τις φωτογραφίες από τις αναρτήσεις μας που την αφορούν αλλά δεν διαβάζει το περιεχόμενο. Εάν διάβαζε και κατανοούσε και τι γράφουμε θα καταλάβαινε πως εμείς δεν "κλέβουμε εκκλησίες" ούτε αναζητούμε τον εύκολο πλουτισμό εάν και "τζογαδόροι". 

  • Πανό σε σημείο που δεν προβλέπετε πάλι από την παράταξη "Φωτεινή πόλη" σε καμία εβδομάδα θα το κατεβάσουν όπως και τα δύο προηγούμενα. Με τα πανό πάντως οι ψήφοι δεν θα αυξηθούν. 

  • Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις.... 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: