ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η περιοχή της Αγίας Μαρίνας βγάζει κατά παράδοση βγάζει δήμαρχο Ηλιούπολης

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Η περιοχή της Αγίας Μαρίνας βγάζει κατά παράδοση βγάζει δήμαρχο Ηλιούπολης




 Τα πολλά εκλογικά τμήματα της περιοχής της Αγίας Μαρίνας βγάζουν κατά παράδοση στην πόλη μας δήμαρχο αλλά και πολλούς Αντιδημάρχους αφού εκλέγουν δημοτικούς συμβούλους. 

Η δύναμη της περιοχής στην οποία και εμείς ζούμε είναι αποδεκτή από όλες τις δημοτικές παρατάξεις με τα επιτελεία τους να επικεντρώνονται στο πως θα φέρουν στο δικό τους "μαντρί" τους χιλιάδες ψηφοφόρους της που στις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις ψηφίζουν με λογική "προβάτου"

Τα συμφέροντα που διακυβεύονται στην περιοχή έχουν πρωτίστως με "μπροστινούς" που καθοδηγούν συνδημότες μας εκμεταλλευόμενοι την δίκαιη αγανάκτησή τους για την υποβάθμιση της περιοχής που είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από τις υπόλοιπες του δήμου μας. 

Με τοπική αγορά που δεν έλκει τους πολλούς , με "αθλητικά κέντρα" μη αναγνωρισμένα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που έχουν εκχωρηθεί σε ιδιωτικά σωματεία και κυρίως αποκομμένη από το κέντρο της πόλης μας σε όσους δεν διαθέτουν δικό τους όχημα για ακόμα μια φορά είναι εύκολο να παρασυρθεί αναζητώντας νέους "Μεσσίες". 

Στα προγράμματα που έχουν πέσει έως τώρα στα χέρια μας ή έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο οι αναφορές σε Χαλικάκι , γήπεδο ΔΙΑΝΑ αλλά και για πάρκα της περιοχής δεν έχουμε δει κάτι παρά ευχολόγια. 

Η στόχευση των επιτελείων των παρατάξεων για την συγκεκριμένη περιοχή δίνει την δυνατότητα σε όσους τάχα για το "καλό" της πόλης κινούνται "εθελοντικά" να τάζουν πράγματα που είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να υλοποιηθούν και τα έχουμε διαβάσει στα προγράμματα τριών διαφορετικών διοικήσεων που δεν τα υλοποίησαν γιατί απλούστατα δεν μπορούσαν. 

Η περιοχή που τελικά δεν θα αποκτήσει ούτε ΜΕΤΡΟ αλλά ουδείς το γράφει ή ασχολείται με αυτό έχει την δυνατότητα σε αυτές τις δημοτικές κάλπες να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ όσους διαχρονικά την κοροϊδεύουν αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κατανοήσουν οι κάτοικοι της περιοχής ποιοι είναι αυτοί που τους τάζουν και πάλι τα ίδια και τα ίδια. 

Είναι οι βολεμένοι υπάλληλοι του δήμου μας με ποσοστά συντριπτικά εις βάρος άλλων περιοχών κάτι που είτε δεν γνωρίζουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ( πράγμα που δεν πιστεύουμε) είτε επειδή με τον ίδιο τρόπο προσπαθούν να φτιάξουν την δική τους ομάδα εξυπηρέτησης συμφερόντων. 

Δεν βλέπουμε να αλλάξει το "χρώμα" των ψηφοδελτίων που θα πέσει στις προσεχείς κάλπες από την περιοχή αυτή . Μια περιοχή με ακροδεξιούς ιερείς και ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ψηφοφόρους.  Αριστερούς του συμφέροντος που στις πρόσφατες εθνικές εκλογές αύξησαν τα ποσοστά της ΝΔ στην συγκεκριμένη περιοχή αλλά στις δημοτικές οδεύουν μαζί με όσους διαχρονικά πέτυχαν και έβαλαν στο δήμο μας με τα γνωστά "αξιοκρατικά" κριτήρια πάνω από 200 εργαζόμενους του δήμου μας με σημείο αναφοράς την περιοχή αυτή. 

Γιατί κάποιοι και μπράβο τους να έχουν το πατρικό τους εδώ και να μένουν σε χλιδάτες περιοχές αφού όπως και να το κάνουμε οι περιοχή έχει βγάλει διαχρονικά έξυπνους και ικανούς εντός ή εκτός εισαγωγικών ανθρώπους. 

Η περιοχή ήταν και παραμένει προβληματική για την κεντροδεξιά κάτι που εάν ΑΥΤΟ  δεν ανατραπεί στις προσεχείς δημοτικές  εκλογές θα οδηγήσει  και πάλι  στο να έχει η πόλη μας κεντροαριστερό δήμαρχο .

Οι κάτοικοι της περιοχής ψηφίζουν κατά βάση όχι κομματικά αλλά με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα έτσι όπως τα αντιλαμβάνονται! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: