ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Βαγγέλης Κεφαλάς: Οι διαφορές στις τιμές χρέωσης ήταν τεράστιες! Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης αυτών των τιμών!!

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Βαγγέλης Κεφαλάς: Οι διαφορές στις τιμές χρέωσης ήταν τεράστιες! Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης αυτών των τιμών!!



Όπως συνηθίζω να κάνω, ανοίγοντας και μελετώντας την Διαύγεια (Δήμου Ηλιούπολης) διαπίστωσα την συνέχεια της "ευαισθησίας" της απερχόμενης διοίκησης στα ζώα συντροφιάς!
Βεβαίως και κανείς δεν θα πει κάτι αρνητικό, όταν άνθρωποι, φορείς και οποιοσδήποτε ασχολείται και προσφέρει για τα ζώα. Αγαπάμε και φροντίζουμε όλα τα ζώα.
 
Εδώ όμως, φίλες και φίλοι, δεν μιλάμε για κάποιον που πήρε μια ιδιωτική πρωτοβουλία! Μιλάμε για τον Δήμο, την διοίκηση και προσωπικά την απόφαση του Δημάρχου! Ο οποίος διαχειρίζεται τα δικά μας χρήματα και όχι τα δικά του!

Δυο μέρες κάνοντας ενδελεχή έρευνα, επικοινωνώντας με εισαγωγικές εταιρείες, εμπόρους, αλλά και εταιρείες οι οποίες κατασκευάζουν ανάλογα είδη, ακόμα και ειδικές κατασκευές, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μου έδωσε τις τιμές (21.390€ συνολικά) που με μεγάλη έκπληξη αντίκρυσα στην απόφαση ανάθεσης(ΦΩΤΟ)! Οι διαφορές στις τιμές χρέωσης ήταν τεράστιες! Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης αυτών των τιμών!!
 
Πράγματι, ακόμα και με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, έστω και με τις αυτές τις ελλιπείς πληροφορίες για τα προϊόντα, ΔΕΝ βρήκα ανάλογες τιμές και μιλάμε για τιμές λιανικής του ενός τεμαχίου και όχι για μεγάλες ποσότητες όπου οι τιμές θα ήταν διαφορετικές!
 
Επίσης για την ΜΗ στήριξη τόσων καταστημάτων-PET SHOP που βρίσκονται στην πόλη, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει προσφορές από τα συγκεκριμένα καταστήματα! Προφανώς στην περιοχή της Νέας Ιωνίας(Αττικής) οι τιμές είναι πιο συμφέρουσες!
 
Δυστυχώς τα δείγματα της απερχόμενης διοίκησης όσον αφορά την σωστή και μελετημένη έρευνα αγοράς, καθώς και την στήριξη των επιχειρήσεων της πόλης βρίσκονται υπό του μηδενός!
 
Όλα μπορούν να αλλάξουν, εάν αποφασίσουμε και συμφωνήσουμε πως η απερχομένη διοίκηση ΑΠΕΤΥΧΕ!
 
Απέτυχε και όλοι μαζί θα στείλουμε την σημερινή διοίκηση στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Υ.Γ. Να επισημάνω πως και εγώ έχω την μεγάλη χαρά να έχω ζώο συντροφιάς(σκύλο).
 
Βαγγέλης Κεφαλάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: