ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γιώργος Χατζηδάκης: Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην παράταξή μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» την πρώην αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης, Μαρία Μάστορη

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Χατζηδάκης: Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην παράταξή μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» την πρώην αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης, Μαρία Μάστορη


Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην παράταξή μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» την πρώην αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης, Μαρία Μάστορη.
Από μικρή ηλικία υπήρξε στο χώρο του υγρού στίβου ως αθλήτρια. Στο ενεργητικό της έχει μεγάλες συμμετοχές και διακρίσεις, αλλά και πολυετή και συνεχή συμμετοχή στην Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία.
 
Η αμέριστη αγάπη για την πόλη μας αλλά και το υγρό στοιχείο, καθώς και η επιθυμία της να συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στο Δήμο, ώστε να δημιουργηθούν ακόμα πιο κατάλληλες συνθήκες ούτως ώστε να οδηγηθούν όλα τα παιδιά προς τον αθλητισμό, της έδωσε το έναυσμα να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης και να κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 
Μαρία καλή δύναμη, καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Γιώργος Χατζηδάκης 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Βιογραφικό
-Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1978.
-Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 κοριτσιών, 12 και 9 ετών.
-Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά, Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών.
-Πρώην αθλήτρια, μέλος της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης.
Συμμετοχές και διακρίσεις με τις Εθνικές Ομάδες και με επίσης πολυετή και συνεχή συμμετοχή στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία έως και πέρυσι:
-5η θέση, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.
-Αργυρό Μετάλλιο, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων.
-Χρυσό Μετάλλιο, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.
-5η θέση, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών.
-4η θέση, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Χ 2.
-3η θέση, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό Πειραιώς προπονήτρια Υδατοσφαίρισης στον Γ. Σ. Ηλιούπολης στο γυναικείο τμήμα που παίρνει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: