ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τάσος Ευσταθίου: Στα θέματα Παιδείας δεν χωράνε μικροπολιτική και λαϊκισμός και πρέπει να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Στα θέματα Παιδείας δεν χωράνε μικροπολιτική και λαϊκισμός και πρέπει να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι



Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς γίνεται στη σκιά μιας πρωτοφανούς για την πατρίδα μας τραγωδία . Η σκέψη όλων μας είναι στους πληγέντες από την τρομερή καταστροφή.
Σήμερα επισκεφθήκαμε μαζί με συνεργάτες μου διάφορα σχολικά συγκροτήματα της πόλης για να ευχηθούμε στους μαθητές μας δηλαδή στο μέλλον της πατρίδας μας για την νέα σχολική χρονιά.




 
Πήγαμε για να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που μένουν άλυτα παρά τις ανακοινώσεις Συλλόγων Γονέων σχολείων από μια αδιάφορη διοίκηση του δήμου μας.



 
Μαζί με την σχολική κοινότητα και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, η παράταξη μας έχει ως προτεραιότητά της την Παιδεία, έχει πρόγραμμα και λύσεις για θέματα που γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε αναδείξει κατά επανάληψη μέσα στα δημοτικά συμβούλια.



 
Στα θέματα της Παιδείας δεν χωράνε μικροπολιτική και λαϊκισμός και πρέπει να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι.



 
Αφού ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά, δεσμευόμαστε πως θα παραμείνουμε στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και εάν οι δημότες μας επιλέξουν ως διοίκηση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, δεν θα επιδείξουμε την προκλητική αδιαφορία της απερχόμενης διοίκησης.


Τάσος Ευσταθίου 
Υποψήφιος δήμαρχος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: