ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια ευχάριστη και παραγωγική συνάντηση με συναγωνιστές είχε η "ψυχή" του ιστολογίου μας

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Μια ευχάριστη και παραγωγική συνάντηση με συναγωνιστές είχε η "ψυχή" του ιστολογίου μας

 


Οι συναντήσεις με συναγωνιστές και η ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της πόλης μας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πάντα χρήσιμες και καθορίζουν τις μελλοντικές εξελίξεις. 

Εκ δεξιών ο γιατρός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Στέφανος Ξαρχουλάκος στο κέντρο το ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στην πόλη μας κ. Ηλίας Κουτσομανώλης και στα δεξιά του κάποιος που για τους αναγνώστες μας δεν χρειάζεται καμία σύσταση αφού είναι ο εμπνευστής αυτού του ιστολογίου. 

Οι  παλιές καλές εποχές της δυναμικής ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης με στελέχη που "μάτωναν" στους δρόμους επί εποχές ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ και πως πάντα ευνοούνταν σε αυτή την πόλη ακόμα και από την μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε και που εν πολλοίς εξηγεί και γιατί έχουμε τόσες ΗΤΤΕΣ σε τοπικό επίπεδο σε μια σειρά δημοτικών εκλογών. 

Ήρθε η ώρα αυτό να τελειώνει και για να συμβεί αυτό πρέπει να αναδειχτούν μαχητές της παράταξης και όχι τυχοδιώκτες. Μερικές μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές που θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον της πόλης μας για τα επόμενα πέντε χρόνια γίνονται οι αναγκαίες ζυμώσεις από αυτούς που πάντα αγωνίστηκαν για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη σε αντίθεση με κάποιους ουρανοκατέβατους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που δεν γνωρίζουν καν την ιστορία αυτής της πόλης. 

Αυτά προς το παρόν είναι όσα μπορούμε να γράψουμε και κρίμα για όσους δεν τίμησαν ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που πάλεψαν σε εποχές που τα πάντα γύρω ήταν πράσινα ή κόκκινα. 

Οι εποχές άλλαξαν καιρός να το αντιληφθούν όσοι τιμούν τους "ανύπαρκτους" αγώνες της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ και θεωρούν λογικό να μένουν στο περιθώριο οι αγωνιστές της γαλάζιας παράταξης. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: