ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Το γεγονός πως στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν θα είναι ο κος Χρήστος Γιαννάκης μόνο θετικά μπορείς να το δεις. Λυπηρό για τους "Ενεργούς" να μην κατανοούν πως η προσθήκη ΕΝΑΚ στο ψηφοδέλτιο του Ψυρρόπουλου το ενισχύει και για τον λόγο αυτό "σκούζουν" οι αλληλέγγυες αφού με τον Πούλο στη διοίκηση τα "μεροκάματά" τους κινδυνεύουν! Αυτοί δεν έχουν κανένα λόγο να υπερασπίζονται το "παλιό" αφού δεν έχουν καμία ιδεολογική συγγένεια μαζί του εκτός και τους ενώνει ο ρατσισμός τους. Τα γραφικά περί ιστορικού στελέχους αρνούμαστε και να τα σχολιάσουμε. 


  • Θα είναι ο άλλος πρώτος σε ψήφους,  και θα έρθει ο επικεφαλής την επομένη των εκλογών  να μην τον αξιοποιήσει! Το νέο πόνημα της "αλληλέγγυας" είναι απλώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Στα θετικά του διαδικτυακού μηνύματος το καλή επιτυχία σε όλους! 

  • Δεν περιμέναμε πως θα ποινικοποιούνταν ακόμα και οι συγγενικές σχέσεις και πως θα φορτώνονταν στην σύζυγο , οι  "αμαρτίες" του άνδρα της. Επειδή πρώτοι όπως πάντα αναδείξαμε το θέμα η συγκεκριμένη υποψηφιότητα δεν έχει καμία σκιά και σίγουρα η υποψήφια σέβεται περισσότερο την Αστική μας Δημοκρατία από όσο ο όψιμος επικριτής της. Αυτός που δεν έβγαλε κιχ για κραυγαλέες περιπτώσεις ρατσιστικού λόγου και συμμετείχε σε εκδηλώσεις συλλογικότητας που φιλοξενεί ακόμα την κα Κουσουνή βγήκε να γράψει για μια άρρωστη γυναίκα που ουδέποτε με δημόσιες δηλώσεις της ή συμπεριφορές έδειξε πως ανήκει στην λάθος πλευρά της Ιστορίας. Αυτό που ενοχλεί είναι αυτή καθαυτή η υποψηφιότητα μιας γυναίκας που βοηθάει τους συνανθρώπους της και που η κοινωνική της δράση είναι γνωστή σε όλες και όλους μας που κατοικούμε σε αυτή την πόλη. Για την κυρία αυτή η αλληλεγγύη δεν μεταφράζεται σε μεροκάματα και μακάρι να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος αρκετά με την υποκρισία όσων διαχρονικά έχουν αχρωματοψία και βλέπουν μόνο τον έναν από τους δύο φασισμούς . ΚΟΚΚΙΝΟΣ - ΜΑΥΡΟΣ το ίδιο πράγμα είναι δεν μπορείς να κατηγορείς τις σβάστικες και να συμμετέχεις σε συλλογικότητες που υψώνουν σφυροδρέπανα. Άλλωστε ο ιδεολογικός χώρος στον οποίο θεωρητικά πάντα ανήκει έχει υποστεί απίστευτες γνώσεις από τους κομμουνιστές και στους δρόμους παραμένει ο μεγάλος του αντίπαλος αφού οι κομμουνιστές παραμένουν οι μεγαλύτεροι συκοφάντες του αναρχικού κινήματος. Το τελευταίο επίτευγμα των κομμουνιστών είναι πως κατηγορούν αναρχικές συλλογικότητες για σχέσεις τους με το "βαθύ κράτος" και τις μυστικές υπηρεσίες. Τους τα γράφει ο Καλαϊτζίδης αλλά μάλλον δεν τα διαβάζει κάποιος που καμία σχέση δεν έχει με έναν χώρο που έτσι και αλλιώς απέχει από κάθε εκλογική διαδικασία κατανοώντας πως το σύστημα δεν είναι δυνατόν να "αλωθεί " εκ των έσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: