ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Παιδιά το "τερματίσατε" δεν σας αντέχουμε άλλο θα αλλάξουμε δήμο!

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Παιδιά το "τερματίσατε" δεν σας αντέχουμε άλλο θα αλλάξουμε δήμο!

Μας παίρνουν τις θέσεις στα δημόσια νοσοκομεία οι μετανάστες λέει  ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση Ηλίας Κασιδιάρης , πως θα "ορθοποδήσει" αυτή η χώρα, εάν δεν υπάρχουν "Έλληνες"  επιστήμονες που να δώσουν τέλος σε αυτή την "αδικία" . Το χειρότερο από όλα είναι πως κρατάει χρόνια αυτή η "κολώνια" σε μια πόλη που ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ!

Το βίντεο στο youtube από την παρουσίαση των πρώτων στελεχών του κόμματος "Έλληνες" του Ηλία Κασιδιάρη. Τελικά από ό,τι αντιλαμβανόμαστε τελευταίοι μαθαίνουμε τα πάντα!  Αλλά είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που τα δημοσιοποιούμε υπηρετώντας την κοινή λογική που λέει πως εάν μένεις ΣΙΩΠΗΛΟΣ είσαι συνένοχος. Έτσι δεν λένε και οι "πατριώτες" του Ηλία! Εμείς σιωπηλοί δεν θα μείνουμε και "συγχαρητήρια" σε όλες και όλους που έτσι και αλλιώς δεν έχουν και καμία ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,  δεν δίνουν καμία σημασία στις αποκαλύψεις μας και ΣΙΩΠΟΥΝ! 

Άλλωστε εδώ ο κόσμος "καίγεται" με τα δικαιώματα στα νοσοκομεία θα ασχοληθούμε των "λαθροεισβολέων";  Προσέξτε την επόμενη πενταετία όποιοι και εάν εκλεγείτε να στήσετε αδριάντα στον δικτάτορα  Γεώργιο Παπαδόπουλο,  "πελατάκια" η πόλη έχει και ας κάνουν πως δεν τους βλέπουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ! 

Τι σχέση έχει ο Ηλίας Κασιδιάρης με την πόλη μας θα αναρωτηθούν,  όσοι έπεσαν από τα "σύννεφα" όταν βγάλαμε φωτογραφία Βαλασόπουλου- Βασίλη Στίγκα .  Έλα ντε , να σας πουν όσοι σε μερικές μέρες θα ζητήσουν την ψήφο σας για να "σώσουν" την πόλη! 

Καμία θα πούμε εμείς , σεβόμενοι την σοβαρή ασθένεια της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου δημοτικής παράταξης που είχε την "ατυχία" να έχει συγγενικό της πρόσωπο στέλεχος του κόμματος Κασιδιάρη!

 Εμείς δεν το συνεχίζουμε το θέμα , και το λήγουμε με αυτή την ανάρτηση που θα καταλάβουν ελάχιστοι ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε! 

 Αφήνουμε να το "συνεχίσουν" ( δεν πρόκειται να το κάνουν) όσοι όταν άσκησαν διοίκηση την γνώρισαν από κοντά! Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τις "ιδεοληψίες" του Ηλία και των συγγενών της  στελεχών του , και να την "φάει" η συγγένεια . Εμείς δεν το θέλουμε αυτό.  Άλλωστε άμα αρχίσουμε και βγάζουμε συγγενείς και τους ταυτίζουμε με πολιτικά πρόσωπα της πόλης θα πάει μακριά η βαλίτσα και οι εκλογές είναι σε μερικές μέρες! 

"Πατριώτες" επειδή μας κουράσατε πολύ τα τελευταία τρία χρόνια εμάς ξεχάστε μας,  μακάρι και δήμαρχος Ηλιούπολης ο Ηλίας Κασιδιάρης έτσι και αλλιώς στην Αθήνα δεν θα πάρει ικανό ποσοστό για να μπει δεύτερο γύρο,  εδώ ίσως μετά τις "σφαλιάρες" που έδωσε το Τάγμα Εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή (περίπτωση "Συνεργείου" ) μπορεί να απέκτησε και περισσότερους οπαδούς! 

"Ηλία ρίχτο"..... μέσα από την "φιλανθρωπία" έχουν κάνει τους ανθρώπους σου "μάγκες" σε αυτή την πόλη. Από την μία έχουμε τους  ποινικούς να βάζουν πλάτη από την άλλη τους κομμουνιστές που δεν βγάζουν κιχ σε τέτοια θέματα , έμεινε ένας "Ρουβίκωνας" αφού όπως διαπιστώσατε ιδίοις όμμασι στο προηγούμενο θέμα μας που  τελικά αποσύρθηκε η ΥΠΟΨΗΦΙΑ δημοτική σύμβουλος ΚΑΜΙΑ  παράταξη δεν  έβγαλε ΜΙΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 

Ένας Παναγιώτης Δριμυλής βγήκε ΔΗΜΟΣΙΑ να ζητήσει εξηγήσεις και πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ! Για πλάκα η υποψήφια θα συσπειρώσει τους "Κασιδιάρηδες" της πόλης μας.  Να κατέβει λοιπόν  και αφήνουμε τους δημοκράτες να την "ταυτίσουν" με το συγγενικό της πρόσωπο. Εμείς σας λέμε εκ των προτέρων πως δεν θα ασχοληθούμε με το "θέμα" , άλλωστε η ίδια δεν γράφει ΟΣΑ θα δείτε από άλλες υποψήφιες δημοτικές συμβούλους ΔΗΜΟΣΙΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

Ο τίτλος της ανάρτησης είναι ειρωνικός , εμείς δεν θα αλλάξουμε πόλη για ένα τσούρμο φασίστες  ή για μερικές χιλιάδες ( ΚΟΚΙΝΟΙ - ΜΑΥΡΟΙ  αγγίζουν τους 10.000! ) άλλωστε μεγαλώσαμε σε μια πόλη όπου επί 12 έτη βιώσαμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και μείναμε . Αυτόν που τίμησαν και τιμούν  όσοι ευελπιστούν πως θα λάβουν θέσεις ευθύνης μη κάνοντας ΡΗΞΕΙΣ! 

Στάθη γύρνα και την άλλη υποψήφια πίσω να μοιραστούν οι ψήφοι! Με αυτές που υπάρχουν και θα παίξουμε και από άλλες παρατάξεις θα κάνουν ωραία "φιλανθρωπία" , και είναι και φιλόζωες πανάθεμά τες!
 
Γιατί να είσαι ο "αδικημένος" βρε Στάθη μας εσύ;  "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" λοιπόν χουνταίοι της Πόλης ( σας βάλαμε και το π κεφαλαίο γιατί σε λίγο με μπροστάρη τον μαρμαρωμένο Βασιλιά χα χα χα θα πάρουμε την Πόλη πίσω!) το λένε άλλωστε στα κηρύγματά μίσους τους και τρεις ιερείς της πόλης μας!  Άντε να βγει και κανένα site της πόλης που προβάλει "αλληλέγγυες" να μας μιλήσει για τις δημοκρατικές παραδόσεις παρατάξεων της πόλης μας! 

Δείτε και το βίντεο και ας γνωρίζουν οι αναγνώστες μας πως εμείς 2 Αυγούστου δεν γνωρίζαμε το "θέμα" που πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες όταν έγινε και το σχόλιο στην ανάρτησή μας "Ειδήσεις σε ένα λεπτό". Σήμερα το ψάξαμε διεξοδικά και για αυτό το επαναφέρουμε μένοντας σε όσα μπορούμε να αποδείξουμε για τις άλλες ρατσίστριες υποψήφιες δημοτικές συμβούλου της πόλης μας και "αδιαφορώντας" για μία υποψήφια δημοτική σύμβουλο ,   που δεν έχει εκφράσει ΔΗΜΟΣΙΑ ανάλογο λόγο! Άμα ξέρετε κάτι και δεν μιλήσατε σε εμάς στις 2 Αυγούστου πρόβλημα δικό σας,  εμείς ό,τι έχουμε το "πετάμε" ΑΜΕΣΑ  για να είμαστε ασφαλείς . Στην ώρα του θα το "παίζαμε" εάν είχαμε πλήρη εικόνα,  αλλά εδώ αργήσαμε επειδή όσοι γνώριζαν σιώπησαν! 

Γιατί με τέσσερα μόλις τηλέφωνα που κάναμε σήμερα,  η συγκεκριμένη υποψήφια δημοτική σύμβουλος  δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τις προηγούμενες δύο που σας παρουσιάσαμε. 

Έχει συγκεκριμένη διαδρομή και χαίρει της εκτίμησης συνδημοτών μας από διάφορες πολιτικές παρατάξεις , αφού ουδέποτε απασχόλησε αρνητικά ούτε έχει εκφράσει "ψεκασμένες" ή ακραίες απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: