ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Είναι αστειότητα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με δημοτικούς συμβούλους που θέλουν να απομακρυνθεί το ΚΥΤ από τον Υμηττό

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Είναι αστειότητα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με δημοτικούς συμβούλους που θέλουν να απομακρυνθεί το ΚΥΤ από τον Υμηττό


Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις ζήτησαν  την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό!

Ευτυχώς όχι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι τους ,  οι οποίοι όμως "καπελώθηκαν" από τα θέλω των παρατάξεων τους ή μάλλον των επικεφαλής αυτών! 

Οι λόγοι που επικαλούνται είναι περιβαλλοντολογικοί (sic)  και υγείας! Βέβαια εάν όντως ενδιαφέρονται για την υγεία μας αυτοί  γιατί τρεις προηγούμενοι  δήμαρχοι Θεόδωρος Γεωργάκης. Γιάννης Αναγνώστου και Βασίλης Βαλασόπουλους δεν απομάκρυναν την υποτιθέμενη απειλή για την υγεία μας από τον Υμηττό; Και είναι μόνο το ΚΥΤ απειλή για την υγεία μας;

Προφανώς θεωρούν πως η κεντρική διοίκηση δημιούργησε την ανάγκη για να έχουμε ρεύμα στα σπίτια μας και όχι εμείς που θέλουμε και κλιματισμό ακόμα και τώρα που λόγω κορονοϊού είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου.

Από την άλλη πλευρά η διοίκηση θέλει Κοιμητήριο δίπλα στο ΚΥΤ και ζητάει και παράλληλα την απομάκρυνσή του. Κοροϊδεύει δηλαδή τους δημότες μας αφού ο χώρος ΑΝΗΚΕΙ στον ΑΔΜΗΕ και προφανώς δεν θα τον παραχωρήσει σε κανέναν δήμο που ζητεί την απομάκρυνση του ΚΥΤ που είναι αναγκαίο για την πόλη μας. Γιατί για αυτούς κέρδος δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς τα δικά μας λεφτά τους συντηρούν .

Έχουμε δηλαδή 9 δημοτικές παρατάξεις που ΔΕΝ θέλουν το ΚΥΤ στον Υμηττό και εάν εκπροσωπούσαν την πλειοψηφία των δημοτών μας θα έπρεπε να είχε ο σταθμός απομακρυνθεί από χρόνια!

Η Αλήθεια είναι βέβαια πως όσοι ανήκουν πολιτικά σε ΝΔ- ΚΙΝΑΛ- ΣΥΡΙΖΑ θέλουν και ανέχονται  το ΚΥΤ στον Υμηττό αλλιώς θα ψήφισαν ΚΚΕ για να φύγει.

Άνετα κιόλας γιατί εάν βγει το ΚΚΕ  με κεριά θα είμαστε όπως ήταν τα πρώην κομμουνιστικά κράτη για ώρες κάθε μέρα για 7 δεκαετίες!

Κλείνοντας λοιπόν επειδή ούτε δημοψήφισμα θα γίνει ούτε τίποτα φυσικά  με τέτοιες δημοτικές  παρατάξεις που έχει η πόλη μας να τονίσουμε την ΔΙΚΗ μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση πως η επιβάρυνση για την υγεία των δημοτών από το ΚΥΤ είναι ΜΗΔΑΜΙΝΗ και τρανή απόδειξη είναι πως παρά τις δικαστικές αποφάσεις καμία κυβέρνηση δεν απομάκρυνε τον "καρκίνο" όπως τον αποκαλούν κάποιοι "ψεκασμένοι" συμπολίτες μας από τις αυλές μας!

Και δεν τον απομάκρυνε γιατί το Κέντρο Υψηλής Τάσης  είναι  αναγκαίο για την εξασφάλιση ρεύματος στην περιοχή μας, και δεν δημιουργεί καρκίνο περισσότερο από άλλες πηγές ενέργειας που υπάρχουν ακόμα και μέσα στα σπίτια μας.

Οι κυβερνήσεις ΝΔ- ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΣΥΡΙΖΑ διατήρησαν το τάχα καρκινογόνο ΚΥΤ της ΔΕΗ στον Υμηττό και οι δημότες που πραγματικά πιστεύουν πως κινδυνεύει η υγεία τους από αυτό θα πρέπει ένα θέλουν να απομακρυνθεί να ψηφίσουν ΚΚΕ για κεντρική διοίκηση, και Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης για τα τοπικά μας.

Το να ψηφίζουν Χατζηδάκη, Ευσταθίου, Κοκοτίνη, Αραμπατζή , και να περιμένουν να φύγει ο "καρκίνος" μάλλον ποντάρουν σε λάθος ανθρώπους. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους και πιο πολλούς που το ΚΥΤ δεν είναι εχθρός για την πόλη οι παραπάνω επιλογές θα ήταν καλές εάν εφάρμοζαν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ πολιτική και διέλυαν επιτέλους την Σοβιετία! Αλλά όλοι γνωρίζουν πως απλά θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη!

Το ίδιο κάνουν και στο θέμα της δημόσιας περιουσίας όπου προσπαθούν να οικειοποιηθούν τους αγώνες των κομμουνιστών που υφάρπαξαν περιουσία ιδιώτη και να ταυτιστούν μαζί τους!

Τώρα όλοι το παίζουν οικολόγοι - πράσινοι και βέβαια αντιδρούν επειδή δεν έχουν και τι να χάσουν γνωρίζοντας πως το ΚΥΤ θα εγκαταλειφθεί μόνο εάν η χώρα χρεοκοπήσει! 

Μέχρι τότε και όσο κάνουμε όνειρα για ανάπτυξη και επενδύσεις στο Ελληνικό θα παίζουν σενάρια αύξησης της τάσης στο ΚΥΤ στον Υμηττό.

Εδώ ούτε ο κ. Κωνσταντάτος δεν θέλει το ΚΥΤ στον Υμηττό όπως δεν θέλει ουσιαστικά και την επένδυση στο Ελληνικό για όσους έστω και αργά κατάλαβαν τι ρόλο βαράει!

Επειδή διαβάσαμε τρελά πράγματα για το ΚΥΤ στον Υμηττό θα επανέλθουμε ανατρέχοντας στο τι έλεγαν πρώην δήμαρχοι για αυτό το θέμα και κυρίως τι έπραξαν κατά την θητεία τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: