ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΓΣ Ηλιούπολης: Πρώτη γνωριμία με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΓΣ Ηλιούπολης: Πρώτη γνωριμία με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ


Ο ΓΣ Ηλιούπολης δείχνει ότι αλλάζει επίπεδο παρά τις δύσκολα -οικονομικά- εποχές.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της επιτροπής ποδοσφαίρου, αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι που περιβάλουν την διοίκηση προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση θέλοντας να δείξουν τις προθέσεις τους και τη συνεργασία που θέλουν να υπάρξει καθ’ όλη τη χρονιά με τα ΜΜΕ.

Αφού έγινε μια παρουσίαση του πλάνου από πλευράς διοικούντων, στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις ερωτήσεις τους, λαμβάνοντας απαντήσεις για όλα τα θέματα.

Οι ιθύνοντες του “Ήλιου” έκαναν γνωστό ότι θα υπάρξει για όλους τους δημοσιογράφους κάρτα δωρεάν εισόδου, ενώ θα γίνουν και άλλες ενέργειες προκειμένου, ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο.

Οι άνθρωποι της Ηλιούπολης γνωστοποίησαν ότι στόχος τους αποτελεί ο πρωταθλητισμός, σε συνδυασμό με την βελτίωση της λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς.

Αφού έκαναν γνωστό ότι θα γίνουν μεταγραφικές ενέργειες υψηλού επιπέδου προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο, στη συνέχεια, αναφέρθηκαν σε πολλά σημαντικά ζητήματα όπως στις καινοτομίες που πρόκειται να γίνουν οι οποίες θα ανακοινωθούν.

Το παρών από πλευράς διοίκησης του ΓΣ Ηλιούπολης έδωσαν ο Νίκος Χάλκος, ο ιδιοκτήτης της “ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΕΚ”, Δημήτρης Βλάχος και ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων “ΟΦΘΑΛΜΟΣ”, Αθανάσιος Μπίρλης και το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου, Γρηγόρης Ιωσηφέλλης.

Οι δημοσιογράφοι που τίμησαν τον Ήλιο με την παρουσία τους ήταν οι Δημήτρης Θεοδώρου (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ), Κώστας Ράπτης, Ρένος Γιάμπουρας (abola.gr), Χρήστος Χοστηκίδης, Κώστας Κουτρούλης (sportifico.gr), ο Γιάννης Μαυρόπουλος (pamebala.gr) και Πάνος Καρατζάς (snews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: