ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν χάνουμε με ΤΙΠΟΤΑ τους Σάκη Τσιγάρα & Σωτηρία Σαββοπούλου και το "Δυναμωσέ το" κάθε Τετάρτη 18:00-20:00

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν χάνουμε με ΤΙΠΟΤΑ τους Σάκη Τσιγάρα & Σωτηρία Σαββοπούλου και το "Δυναμωσέ το" κάθε Τετάρτη 18:00-20:00

 


Όταν βλέπεις πως  η κοινωνία δεν ανέχεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ είσαι ικανοποιημένος για τον αγώνα που κάνεις. Άλλη μια ΝΙΚΗ των αναγνωστών μας τους οποίους καλούμε να στηρίξουν την νέα εκπομπή του Lime Radio κάθε Τετάρτη βράδυ. 

Τελικά οι δικές σας ΦΩΝΕΣ εισακούστηκαν και όπως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στους  συκοφάντες και υβριστές μας δεν έχουν χρόνο για διάφορες ασχολίες τους  μετά τις άδικες επιθέσεις εναντίον μας. 

Έτσι "παράτησαν" το δημοτικό ραδιόφωνο και ετοιμάζουν να επικοινωνούν με όσα "θύματα" ακόμα τους ακολουθούν μέσω των δικών τους ΜΜΕ. 

Εμείς πάντως ήμασταν έτοιμη για "πόλεμο" με την διοίκηση του δημοτικού ραδιοφώνου  έτσι και ακούγαμε ΞΑΝΑ την συνομιλήτρια της Κικής Παρασκευά  να κάνει εκπομπή σαν να μη συνέβη ΤΙΠΟΤΑ. 

Να πούμε και από εδώ ένα καλό ξεκίνημα στα παιδιά που κάνουν το 18:00 -20:00 της ΤΕΤΑΡΤΗΣ  και βέβαια ευχόμαστε σύντομα  το Lime Radio να γίνει ανταγωνιστικό και να πληρώσει τους παραγωγούς του που μας κρατάνε συντροφιά κάνοντας το χόμπι τους. 

Το "μικρό" μας ΜΜΕ που σύμφωνα με την alexa.com είναι πρώτο στην πόλη θα σταθεί δίπλα στο δημοτικό ραδιόφωνο που πρέπει να αποκτήσει ολοήμερο πρόγραμμα και να στηριχθεί από τους επιχειρηματίες της πόλης που βέβαια δεν έχουν και άλλο  ραδιόφωνο για να προβάλλουν τις δράσεις τους. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: