ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Και φυσικά στην αναμπουμπούλα ο "λύκος" χαίρεται- Οι πιο ευνοημένοι φωνάζουν πιο δυνατά γιατί προφανώς και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουν "πεθάνει"

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Και φυσικά στην αναμπουμπούλα ο "λύκος" χαίρεται- Οι πιο ευνοημένοι φωνάζουν πιο δυνατά γιατί προφανώς και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουν "πεθάνει"

 


Ευτυχώς που υπάρχουν και τα "μπουκωμένα " ΜΜΕ και παίζουν τις παράλογες απαιτήσεις όσων δεν έχουν αντιληφθεί πως η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη. 

Έτσι ενώ δεν θα μείνει μικρομεσαία ιδιωτική επιχείρηση στην πόλη μας ο ΣΕΔΗ ( Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης) βγήκε να παίξει το "θύμα". Τι ζητάμε με αφορμή το θετικό κρούσμα κορονοϊού τα αυτονόητα για τους προνομιούχους του Δημόσιου τομέα και πράγματα που εξαιτίας τους εν θα δει κανένας άνεργος ή ακόμα και εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα. 

Πάμε λοιπόν να δούμε τι απαιτεί το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου μας


«Τώρα δωρεάν παροχή μέσων προστασίας για όλους τους εργαζόμενους στους τόπους δουλειάς με επιβολή όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Μαζικά, επαναλαμβανόμενα τεστ στους εργαζόμενους στην Υγεία και την Πρόνοια, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην Εστίαση, στον Τουρισμό, στο Εμπόριο, αλλά και τους μεγάλους χώρους δουλειάς (εργοστάσια κ.τ.λ.) με επιβάρυνση της εργοδοσίας στον ιδιωτικό τομέα και στο Δημόσιο κάλυψη από το κράτος.

Να ανοίξουν όλα τα νοσοκομεία που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια.

Σχέδιο επίταξης όλων των δομών του ιδιωτικού τομέα Υγείας και Πρόνοιας, ώστε να μπει σε εφαρμογή, σε περίπτωση γιγάντωσης της πανδημίας.

Κατεπείγουσες προσλήψεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για να αυξηθούν τα δρομολόγια, για να μειωθεί ο συγχρωτισμός, με ταυτόχρονη μείωση στην πληρότητα των πλοίων και των αεροπλάνων, με παράλληλη μείωση της τιμής των εισιτηρίων.

Καμιά απόλυση, καμιά περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων».

Με τι λεφτά θα γίνουν όλα αυτά και γιατί δεν γίνονται στην μαγευτική και κομμουνιστική Βόρεια Κορέα δεν έχει απάντηση η πρόεδρος κ. Καραγιαννίδου άλλωστε το θέμα είναι να πληρώνεται αυτή και ο συμβασιούχος γιος της .  Φαντάζομαι άλλωστε να μην είναι αφελής για να πιστεύει πως μπορούν να ανοίξουν ΟΛΑ τα νοσοκομεία που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια και που προφανώς δημιουργήθηκαν με χρήματα της Ε.Ε στο μεγαλύτερο ποσοστό αλλιώς θα ήμασταν σε νοσοκομεία Κούβας, Βενεζουέλας κ.ο.κ 

Όσο για τα προστατευτικά μέτρα για τους εργαζόμενους την πληροφορούμε πως σπάνια οι εργαζόμενοι φοράνε μάσκα, γάντια και τα ειδικά κράνη που στοιβάζονται και έχουν πληρωθεί για να χρησιμοποιούνται. Το κόστος των τεστ φυσικά και θα βαρύνει το Κράτος αλλά δεν βγαίνει και κανείς να της απαντήσει πως χωρίς νέο δανεισμό , και νέα μείωση μισθών και συντάξεων αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί. 

Εδώ και τα εμβόλια όπως θα δείτε θα γίνουν πρώτα σε πολίτες κρατών εκτός Ε.Ε και μετά σε μια Ήπειρο που παίζει το παιχνίδι της ευημερίας ενώ είναι καταδικασμένη σε χρεοκοπία. 

Και βέβαια την Ε.Ε των 27 δύσκολα κάποιος θα "σώσει" άρα πιο πιθανή είναι η διάλυσή της και όποιο Κράτος καταφέρει και επιβιώσει! 

Εμείς καλούμε την κυβέρνηση να υλοποιήσει όλα αυτά ως μέσο για να πάμε γρηγορότερα σε μια χρεοκοπία όπου θα ΜΕΙΩΣΗ δραστικά ένα σπάταλο και αναποτελεσματικό Κράτος που μόνο εάν καταρρεύσει θα σωθούμε.

Με αυταπάτες πως υπάρχει και άλλος δρόμος χαλάσαμε την υγεία μας και χάσαμε τρεις γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων που έφυγαν για να ζήσουν και δεν θα επιστρέψουν ΠΟΤΕ κουβαλώντας πάντα την Ελλάδα μέσα τους. 

Όσοι μείναμε εδώ θα υποστούμε τις συνέπειες του Κρατισμού που στηρίζουν και οι περισσότεροι αφού τελικά όνειρό μας είναι μια ΘΕΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο. 

Σε αυτό που όσα νοσοκομεία και να έχει όποιος έχει χρήματα θα φεύγει στο Εξωτερικό για να σωθεί, σε αυτό που τα παιδιά που θέλουν να κάνουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους θα πάνε να σπουδάσουν στις ΗΠΑ, στην Μεγάλη Βρετανία , κ.ο.κ 

Σε αυτό που τα σκουπίδια τα μαζεύουν με τους δικούς τους ρυθμούς οι υπάλληλοι του δήμου που θεωρούν πως είναι λίγοι εάν και ξεπερνούν τους 200 . Εάν δεν ενεργούν όλοι την ΕΥΘΥΝΗ προφανώς και φέρουν όσοι ανέχονται την κατάσταση και κυρίως οι πολίτες που θεωρούν πως πρέπει το Κράτος αν μαζεύει τα σκουπίδια μας. 

Περαστικά και πάλι στην εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα που έκανε την πρακτική της και στο δήμο μας ζητώντας ένα πιο ασφαλές μέλλον και καλά έκανε. 

Άλλωστε εμείς βαρεθήκαμε να κάνουμε τους κακούς και καλούμε τους υπαλλήλους να "κόψουν" ταχύτητα να προσέχουν την υγεία τους και τις οικογένειές τους και αύριο μέρα είναι και μεθαύριο δεν θα πεθάνουν επειδή η πόλη μας βρωμάει από άκρη σε άκρη. 

Ας την καθαρίσει ο Γιώργος Χατζηδάκης που πιστεύει στον ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα της καθαριότητας και ας βγάλουμε τον σκασμό όλοι εμείς οι "ενοχλητικοί" δημοσιογράφοι που αναδεικνύουμε την μπόχα μιας πόλης που θεωρεί πως θα καθαρίσει από ανθρώπους που ζητούν από την κυβέρνηση ΕΠΙΤΑΞΗ ιδιωτικών νοσοκομείων και καμία ΑΠΟΛΥΣΗ. 

Άλλωστε αφού τμήμα της Αστικής Δικαιοσύνης έδωσε περιουσία ιδιώτη στο κράτος ( περίπτωση ακινήτων Νάστου) σίγουρα ίδιοι δικαστές θα μπορούσαν να δώσουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία στο Κράτος με μια απόφαση του Αρείου Πάγου. 

Το θέμα βέβαια είναι με τι λεφτά θα τα συντηρούσε το κράτος και ποιος θα πλήρωνε το προσωπικό αλλά άμα οι προλετάριοι ενωθούν ΤΟΤΕ πάντα υπάρχει ΛΥΣΗ! 

Ναι σε όλες λοιπόν τις ανεδαφικές προτάσεις του ΣΕΔΗ από εμάς , όλοι στους δρόμους κατά όσων προσπαθούν να περιορίσουν τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ μας και να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ με μάσκες! 

Προφανώς και η παράγραφος είναι ειρωνική αλλά το έχουμε άμα θέλουμε να το παίξουμε και εμείς αριστεροί και "προοδευτικοί" άλλωστε μπορεί και εμείς να υπηρετήσουμε την Σοβιετία αφού άλλωστε όποιος πάει κόντρα στο ρεύμα στο ΤΕΛΟΣ πνίγεται! 

Κλήρος - Στρατός - Καθαριστής- ακόμα και ο κάτοχος πάγκου στην Λαϊκή υπηρετεί την ΣΟβιεΤΙΑ άντε να ΓΙΝΕΙ και η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλα ΕΡΤ να δούμε μετά ποιος θα ξυπνάει τα "πρόβατα" . Βασικά η ΜΟΝΗ λύση είναι να γίνει η χώρα Βενεζουέλα και να πεθάνει ο πληθυσμός από πείνα αλλά και τότε θα φταίει ο κακός καπιταλισμός που δεν τους δίνει σχοινί για να κρεμάσουν τον Μαδούρο! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: