ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Δήμος μας κάνει οικονομία συντηρεί τα παλιά έπιπλα και δεν τα πετάει να γεμίσουν οι δρόμοι καρέκλες

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος μας κάνει οικονομία συντηρεί τα παλιά έπιπλα και δεν τα πετάει να γεμίσουν οι δρόμοι καρέκλες



Συντήρηση και επισκευή επίπλων κάνει ο δήμος  μας για να μην αγοράσει καινούργια και αναγκαστεί να τα βγάλει έξω ( με τους υπαλλήλους που έχουμε κάνα μήνα θα τα βλέπαμε έξω στα πεζοδρόμια  εκτός και τα έπαιρναν πλανόδιοι επιχειρηματίες βαλκανικού τύπου ) έτσι με μόλις 4.228,49 ευρώ και καθαρίζουμε 70 υφασμάτινες καρέκλες , και επισκευάζουμε 45 από αυτές. 

Δείτε εδώ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την απόφαση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και της πλειοψηφίας και θυμηθείτε πόσα έπιπλα έχουν αγοραστεί τα προηγούμενα χρόνια για τη δομή "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" που αναμένουμε και εμείς να μάθουμε από καμία ανακοίνωση πόσο τελικά ήταν ο προϋπολογισμός για το έτος 2020. 

Μάλλον θα ήταν μικρός και δεν έχουν τι να γράψουν όσοι για ψήφιζαν μεγάλους. Θα ανέβει κάποια στιγμή στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα σας ενημερώσουμε σχετικά . Όχι πως νοιάζει και κανέναν μόνο όταν ανεβάζουμε προσλήψεις ή προκηρύξεις για θέσεις εργασίας στο δήμο μας γίνεται ο κακός χαμός από κλικ. 

Βλέπετε μπορεί όλη να μην τους αρέσει η Σοβιετία αλλά οι περισσότεροι θέλουν ή να δουλεύουν σε αυτή ή να κάνουν δουλειές με αυτή. Άλλωστε η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του κράτους στις πληρωμές είναι δεδομένη εάν αργήσουν μια μέρα μας ζώνουν "φίδια" για χρεοκοπία. 

Έχει ακόμα "μαξιλαράκι" και η κυβέρνηση και η διοίκηση του δήμου. Άλλωστε ο Γιώργος Χατζηδάκης ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών δούλεψε για να εξυγιανθεί ο δήμος μας και μάλλον για αυτό το 15,91% του πρώτου γύρου έχει 50,88% στον δεύτερο γύρο στις δημοτικές του 2019. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: