ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ωραίο το λογότυπο που μας έστειλε αναγνώστριά μας - Υιοθετούμε πλήρως το περιεχόμενο σε μια εποχή που ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι πάλι σε έξαρση

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ωραίο το λογότυπο που μας έστειλε αναγνώστριά μας - Υιοθετούμε πλήρως το περιεχόμενο σε μια εποχή που ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι πάλι σε έξαρση

 


Ευχαριστώ την φοιτήτρια αναγνώστρια για το λογότυπο που μας έστειλε.... Την ευχαριστούμε επίσης για τα καλά της λόγια και ευχόμαστε να ολοκληρώσει σύντομα τις σπουδές της και να επιστρέψει στην πανέμορφη πόλη μας. 


Ήταν το πιο γλυκό και όμορφο μήνυμα που λάβαμε σήμερα από μια 21χρονη  φοιτήτρια που μας διαβάζει τα τελευταία 3χρόνια. 

Η πόλη ανήκει σε μια νέα γενιά που είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι δεν θα τιμάει εγκληματίες κόκκινου ή μαύρου χρώματος. 

Και βέβαια δεν θα αλλάζαμε με τίποτα το παλιό μας λογότυπο αφού δεν είναι τα σύμβολα που μας τρομάζουν εμάς αλλά ΤΟ ΜΙΣΟΣ και ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ όσων επί δεκαετίες παλεύουν για να μικρύνουν την χώρα μας. 

Στη δική μας πλευρά εντοπίζουμε τελευταία κάποιους που είδαν σε μετανάστες και πρόσφυγες το απόλυτο κακό. Ας το προσέξουν ιδίως αυτοί που το παίζουν καλοί χριστιανοί. Όπως είπε και χθες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο Χριστός ήταν ο πρώτος πρόσφυγας. Ας καταλάβουν λοιπόν καλά πως και εμείς υπήρξαμε πρόσφυγες και γινόμαστε ακόμα μετανάστες και ας αφήσουν για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ανορθόγραφους "ΑΙΛΗΝΕΣ" τα εμετικά ποστ που μας προκαλούν ΑΗΔΙΑ. 

Από κάποιες που ανακάλυψαν ενώ πλούτισαν με την εκμετάλλευση αυτών των ανθρώπων και ξαφνικά θυμήθηκαν έναν πατριωτισμό που είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Το Ελληνικό Κράτος έχει ήδη συλλάβει όσους έκαψαν την Μόρια μια μικρή μειοψηφία  και δεν μπορεί ουδείς να πάρει στα σοβαρά τον έκδηλο ρατσισμό τους. Η χώρα προφανώς και δεν κινδυνεύει περισσότερο από ξυπόλητους αλλά από όσους με καλάσνικοφ απαιτούν νταβατζιλίδικα να μας "προστατεύσουν" . 

Η μοναδική υπερδύναμη στον κόσμο είναι χώρα μεταναστών και προσφύγων ας αφήσουν λοιπόν τις "καθαρότητες" της Φυλής. Αργά άλλωστε τις θυμήθηκαν όσοι "αγκάλιασαν" κάθε κακοποιό ξένο στοιχείο. 

Δεν τους υποχρέωσε κανείς να παρέχουν βοήθεια με το ζόρι ας ψηφίσουν αυτούς που μας κάνουν πρόσφυγες και μετανάστες και ας αφήσουν όλες και όλους εμάς να στηρίξουμε όσους έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιους αφελείς που θέλουν να ανάψουν κεριά στην Αγία Σοφία , και κάποιους που αρνούνται να κατανοήσουν πως χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες ζουν και αυτοί ως "παράνομοι" σε πλειάδα δυτικών κρατών ευτυχώς όχι ακόμα σε δομές φιλοξενίας. 

Η χώρα δεν είναι δύσκολο να ζήσει και πάλι μια Μικρασιατική Καταστροφή εάν βρεθεί ένας Βενιζέλος και κάποιοι καραβανάδες να οραματιστούν μια Μεγάλη Ιδέα!

Τις Μεγάλες όμως Ιδέες τις υλοποιούν και τις εφαρμόζουν κράτη μεταναστών και προσφύγων όπως οι ΗΠΑ και όχι κράτη -παρίες που αντί να δουν τον πραγματικό εχθρό βλέπουν την μελλοντική εξαφάνιση της χώρας. 

Η Δύση δεν κινδυνεύει από τις μαντίλες και έναν κατώτερο πολιτισμό κινδυνεύει από όσους δεν κατανοούν καν το σχέδιο της Δύσης για έναν κόσμο που δεν θα κρίνει με βάση το χρώμα του δέρματος.

Επειδή βεβαίως και βασική προϋπόθεση του να είσαι Εθνικιστής είναι να πιστεύεις στα Έθνη ας κοιτάξουν πως στην κορυφή αυτών είναι το Αμερικανικό και ας αναλογιστούν γιατί αυτό συμβαίνει; 

Υπάρχουν πολλά "καθαρά" κράτη να ζήσουν αλλά είναι όλα αντιδημοκρατικά. Γιατί σαφέστατα και δεν μπορείς να δηλώνεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και να σε ενοχλεί ο πρόσφυγας και όχι ο νταβατζής δίπλα σου. 

Ας ελπίσουμε πως τα φαινόμενα της Χρυσής Αυγής θα εξαλειφθούν εάν και δεν είμαστε αισιόδοξοι γιατί βλέπουμε πως οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ  ενώνονται και συνομιλούν και από τα δύο άκρα. 

ΥΓ: Τέλος η δική μας άποψη για πρόσφυγες και μετανάστες είναι για τους πρώτους πως ο δυτικός κόσμος πρέπει με την ΒΙΑ να λύνει τους λόγους που εγκαταλείπουν τις εστίες τους. Θεωρούμε παράλογο το γεγονός πως ο δικτάτορας Άσαντ είναι ακόμα ο ηγέτης της Συρίας και είμαστε υπέρ των παρεμβάσεων του ΝΑΤΟ παντού έως την οριστική απελευθέρωση των λαών και η εγκαθίδρυση Δημοκρατίας στις χώρες τους. 

Ούτε βέβαια θεωρούμε πως πρέπει η Δύση να είναι ανεκτική στις δικτατορίες Πούτιν  στη Ρωσία και ενός Κινέζικου καθεστώτος εξαιτίας του οποίου εμείς πεθαίνουμε σήμερα από την covid-19. Η μετανάστευση θα υπάρχει πάντα και κάθε κράτος κρίνει πόσους και εάν θα δεχθεί. Άλλωστε η ενσωμάτωση είναι το ζητούμενο και αυτή δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν ο φιλοξενούμενος δεν θέλει να αφήσει τον δικό του πολιτισμό για χάρη ενός άλλου. 

Ό,τι γίνεται στη Λέσβο αφορά τις κλειστές δομές που δεν θέλουν ούτε οι ντόπιοι που είχαν σχέση με τα χρήματα των μεταναστών και προσφύγων αλλά ούτε και οι μετανάστες που αναζητούν να πάνε σε κράτη που δεν τους θέλουν και είχαν την Ελλάδα στο μυαλό τους για πέρασμα. Βλέπετε κανείς δεν θέλει να πάει σε παραδείσους όπως η Κούβα και η Βενεζουέλα και αφού η Αμερική ξεκάθαρα δεν τους θέλει γιατί φιλοξενεί ήδη πάρα πολλούς το "μπαλάκι" πέφτει σε μια Ε.Ε που παζαρεύει με την Τουρκία σε μια προσπάθεια να κρατήσει ο Ερντογάν όλο αυτό το μεταναστευτικό ρεύμα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: