ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και το διάλειμμα συνεχίζεται .....αναλυτικό ρεπορτάζ το απόγευμα - Τουλάχιστον διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα !

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Και το διάλειμμα συνεχίζεται .....αναλυτικό ρεπορτάζ το απόγευμα - Τουλάχιστον διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα !

 


Διαθέτουμε και σύγχρονη τεχνολογία και φυσικά ο χώρος "έκθεσης" είναι το πάρκιν του ΙΚΑ δίπλα στο Kiosky's όπου οι σκληρά εργαζόμενοι υπάλληλοι της καθαριότητας κάνουν το διάλειμμά τους. 



Η φωτογραφία είναι σημερινή 8:35 οι εργαζόμενοι μας έκαναν πάλι το διάλειμμά τους που βέβαια άντε παραιτήσου Αντιδήμαρχε κ. Αντζινά μπας και ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ μας αφού τα διαλείμματα είναι θεμιτά αλλά η διάρκειά τους συγκεκριμένη. 


Το να δουλευόμαστε και να βγαίνουμε πως "στοχοποιούμε" και εργαζομένους πάει πολύ την στιγμή που εμείς ξεκάθαρα έχουμε δηλώσει εδώ και καιρό την θέση μας. 

Θέση ξεκάθαρη που προφανώς έχουν και οι περισσότεροι συνδημότες μας που βλέπουν μια πόλη βρώμικη και διοικήσεις να φορτώνονται στις πλάτες τους το ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα των εργαζομένων στην καθαριότητα πως δεν επαρκούν , πως χρειάζονται ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό ( λες και οι συμβασιούχοι που δουλεύουν και περισσότερο δεν είναι εργαζόμενοι) και κυρίως θέλουν να συνεχίσουν να υβρίζουν τους "κακούς" δημοσιογράφους που γράφουν απλώς πως η χώρα μας δεν έχει καμία ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να πληρώνει υπαλλήλους επειδή είναι ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ. 

Έχουμε χάσει τις επικοινωνίες μας ως χώρα και κάποιοι κοροϊδεύουν όλους αυτούς τους εργαζόμενους αποκρύπτοντάς του την σκληρή αλήθεια πως σε βάθος πενταετίας θα μείνουν χωρίς δουλειές και με δική τους ΕΥΘΥΝΗ. 

Γιατί εάν φώναζαν αυτοί που δουλεύουν για αυτούς που κάθονται θα κράταγαν τις θεσούλες τους . Τώρα τάχα τους φταίνε τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν την τραγική κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας που προφανώς δεν τις επιτρέπουν να συντηρεί έναν τόσο μεγάλο δημόσιο τομέα. 

Η χώρα πάλι και με την ΒΟΥΛΑ παράγει λιγότερα από όσα καταναλώνει και εμείς ακόμα συζητάμε ποια δομή θα μείνει υπό κρατικό έλεγχο την ώρα που κινδυνεύουμε να γίνουμε Βενεζουέλα. 

Το απόγευμα το αναλυτικό μας ρεπορτάζ αφού έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε δεν έχουμε χρόνο και φυσικά ανεβαίνει μισό ρεπορτάζ μπας και το δει κανείς χριστιανός στο δήμο και φιλοτιμηθεί. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: