ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Θέση της Ηλιούπολης κ. Δήμου γράφει μόνο συκοφαντίες και τίποτα με στοιχεία - Άλλη μια ΨΕΥΔΗ "αποκάλυψη" από τους συκοφάντες του ιστολογίου του κ. Μωραίτη

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Η Θέση της Ηλιούπολης κ. Δήμου γράφει μόνο συκοφαντίες και τίποτα με στοιχεία - Άλλη μια ΨΕΥΔΗ "αποκάλυψη" από τους συκοφάντες του ιστολογίου του κ. Μωραίτη

 

Άλλο ένα συκοφαντικό δημοσίευμα του ιστολογίου του κ. Μωραίτη ο οποίος θίγει τον δημοσιογράφο Γιάννη Καραμαγκάλη με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα του τον Αύγουστο του 2019. 


Η φαντασία του συντάκτη βλέπει μισθό που ποτέ δεν πήρε ο Γιάννης Καραμαγκάλης ενώ η πορεία του ilioupolinews.gr απέδειξε πως κάνει και κριτική στη διοίκηση και παρουσιάζει και τις απόψεις όλων των δημοτικών παρατάξεων. Αόριστα τον αποκαλεί συκοφάντη και καταλήγει στο εμετικό πως παίρνει και χρήματα για θέση προφανώς που ουδέποτε κατείχε! 



 Και αυτό αφορά την "Θέση της Ηλιούπολης" και όχι τα άλλα δύο ιστολόγια που έκλεισαν για να νομίζουν πως πέταξαν στον "κάλαθο των αχρήστων" τα κατά καιρούς εμετικά τους κείμενα για Σεφτελή, Αντζινά, Βαλασόπουλο, Στασινόπουλο, κ.ο.κ 

Μην παραπονείται λοιπόν ο κ. Δήμου για την γλώσσα με την οποία μιλάμε στον δήθεν δημοκράτη κ. Μωραίτη που αναρτεί τον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ του κατά των δημοσιογράφων. Δεν θα μας κρίνει ο καραβανάς της χούντας της Ταϋλάνδη , ούτε θα μας κάνει τον Αρχισυντάκτη . 


Και βέβαια ας περιορίσει τα δικά του ψέματα και τις φαντασίες για την πολιτική ηγεσία της χώρας μας γιατί προφανώς και ο κ. Μωραίτης θεωρεί πως είμαστε σαν τον Δήμου να πιστεύει τις σαχλαμάρες που του πασάρει ως "είδηση" για την μεγάλη επιχειρηματικότητά του στο Εξωτερικό. 

Ο κόσμος πλέον είναι μικρός και με ένα τηλέφωνο μαθαίνεις τα πάντα. Άλλωστε ο "ψυχίατρος" κ. Μωραίτης δεν γίνεται πιστευτός παρά μόνο από τους οικείους του. 

Σε κάθε περίπτωση μιας και ο συνάδελφος δεν τον έχει ποτέ ενοχλήσει ας κατεβάσει την παντελώς ΑΝΑΛΗΘΗ ανάρτησή του, αφού τάχα δεν συκοφαντεί όπως μας λέει αντί αυτού η ηλίθια φάτσα του κ. Δήμου στο facebook. 

Μετά θα πάμε και για τα άλλα αφού στο τέλος της διαδρομής όλοι γνωρίζουν πως και αυτό το συκοφαντικό ιστολόγιο θα πέσει.  Αφού άλλωστε ουδείς το διαβάζει και συντηρείται απλώς για να έχουν λόγο ΥΠΑΡΞΗΣ ο Δήμου και η Κική γιατί ο Σκωπτικός λάκισε! 

Και βέβαια κ. Δήμου με την ηλίθια φάτσα


Και για τον Γιάννη Καραμαγκάλη έγραψε "Η Θέση της Ηλιούπολης" ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ αφού η Κική έμαθε στο "πόδι" την "δημοσιογραφία" που τάχα ασκούσε και η ρατσιστική ΦΥΛΛΑΔΑ που έφτασε να ζητάει πρωτοσέλιδα να μην χρησιμοποιηθούν αλλοδαποί εργάτες στην ανακατασκευή της πλατείας. 



Και ποιος θα πήγαινε βρε Δήμου να δουλέψει στον ιδιώτη εργολάβο που πήρε το έργο; Εσύ ;Και  να φανταστείς πως μας λες πως ο Μωραίτης το παίζει και επιχειρηματίας στο εξωτερικό τρομάρα του. Σε ποια χώρα του κόσμου οι εργασίες γίνονται μόνο από πολίτες που έχουν την υπηκοότητα ενός μόνο κράτους;     Σωστά κατάλαβες Δήμου μόνο στην Βόρεια Κορέα! 

Τις ρατσιστικές αυτές απόψεις διακινούσε πρωτοσέλιδα με τον "Σκωπτικό" να ράβει κουστούμια ως μη δημοσιογράφος στηριζόμενος σε λάθος πληροφορίες. 

Εσείς κλείσατε ο Σφυγμός της Ηλιούπολης υπάρχει προφανώς και επειδή η δική σας "επιχειρηματικότητα" δεν βρήκε απήχηση. Ποιος θα διαφημίζονταν άλλωστε σε ένα τέτοιο ρατσιστικό φύλλο; 

Και βέβαια άμα ΘΕΣ και μεγαλύτερο ΨΕΜΑ διάβασε την παρακάτω "ΔΕΣΜΕΥΣΗ" του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου 

Αυτός και ο Φιντέλ Κάστρο της Κούβας έδωσε δουλειά σε κάθε σύντροφο όμως τα χρήματα τους δεν έφταναν ούτε για τα βασικά. Όπως λοιπόν κάθε "επαναστάτης" και ο "Μεσσίας" τάζει δουλειές σε όλους! Κάτι προφανώς που δεν μπορεί να συμβεί εκτός και τους διόριζε όλους στο δήμο μας! Αλλά και πάλι με τι λεφτά θα τους πλήρωνε; Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν για αυτό και ο ίδιος κατά εσένα κ. Δήμου έχει φύγει στο Εξωτερικό     


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: